Mijn beste blogs en podcasts | Categorie Meest bekeken berichten
20 april 2022 

Mijn beste blogs en podcasts | Categorie Meest bekeken berichten

De mens is van oorsprong puur licht, onvoorwaardelijke liefde en één met de schepping. 
Er zijn echter dingen gebeurd waardoor hij is ‘opgesloten’ in zijn lichaam en hij zichzelf ervaart als 
afgescheiden van anderen en afgescheiden van de schepping.

De afgelopen maanden heb ik een groot aantal blogs, artikelen, video’s en podcasts gepubliceerd. In al deze publicaties bespreek ik wat er gaande is in de wereld (achter de schermen) gaande is en over hoe je sterk kunt blijven staan in de uitdagingen van deze tijd. Ik kan me voorstellen dat je niet altijd tijd of zin hebt gehad om deze berichten te lezen of te beluisteren. Daarom heb ik de beste en meest waardevolle blogs en podcasts voor je op een rijtje gezet (vaak met een korte omschrijving van het onderwerp). Ik heb ze bovendien geordend in: blogs over specifiek nieuws, blogs over wat zich onder de oppervlakte afspeelt, blogs over de manier waarop de macht zich hier op aarde heeft gevestigd, blogs over de mogelijkheden die je hebt wanneer je uitdagingen te groot lijken en blogs over de manier waarop het licht zal zegevieren.

Blogs over specifiek nieuws

We kwamen de afgelopen jaren in een maalstroom van (angstig) nieuws terecht over het vermeende virus. Daarbij werd steeds meer druk gezet op vaccinaties als enige oplossing voor de problemen. In alle dwang en drang werden de eerste contouren zichtbaar van een mogelijke controle maatschappij die, ver voorbij de ziekte, ingrijpt in vrijwel alle aspecten van ons (persoonlijke) leven.

Blogs over wat zich onder de oppervlakte afspeelt

Onder de oppervlakte van het dagelijkse nieuws (virus, oorlog, inflatie, klimaat, enz.) beschrijft de blog ‘De mensheid gaat door een geboorteproces’ wat er op een dieper niveau in de geschiedenis van de mensheid gaande is. Daarnaast breng ik graag opnieuw een video van Martha Beck onder de aandacht, waarin zij op een ongeëvenaarde manier visueel maakt hoe de machtsstructuren in de wereld de komende jaren zullen ‘oplossen’.

Blogs over de manier waarop de macht zich hier op aarde heeft gevestigd

'Wanneer de overheid zegt dat alles veilig is en je gewoon de straat op kunt rennen’, roep ik: 
Pas op! Kijk eerst goed links en rechts voordat je de straat oversteekt. 
Sommige dingen zijn nu eenmaal niet omkeerbaar.’

Veel mensen herkennen dat de huidige machthebbers niet altijd het beste voor hebben met de gewone burger én dat zij in werkelijk alle aspecten van de samenleving zijn geïnfiltreerd. Je kunt echter gemakkelijk over het hoofd zien dat diezelfde macht zich ook diep in je eigen lichaam en de geest heeft verankerd. De macht daar herkennen en op de juiste wijze tegemoet treden geeft persoonlijke bevrijding en brengt duurzame wereldvrede voor alle mensen dichterbij.

Blogs over de mogelijkheden die je hebt wanneer de uitdagingen in je leven te groot voelen

Alle mensen hebben te maken met grote uitdagingen in hun leven. Soms voelen die uitdagingen zo groot dat je nergens nog een lichtpuntje ziet. Deze blogs beschrijven hoe je onder extreme omstandigheden je aandacht toch vrij kunt houden.

Blogs over de manier waarop het licht zal zegevieren

De enorme instroom van licht op aarde en de daarmee gepaard gaande activatie van het menselijke DNA is 
één van de grootste gloriemomenten in de evolutie van de mensheid!

Deze blogs zijn in feite krachtige affirmaties voor de nieuwe tijd:

Mijn beste podcasts

Tot slot deel ik graag de volgende vier mooie podcasts met je:

Wanneer de mens ontwaakt uit de misleidende greep van het goed-fout-denken, 
ervaart hij dat het universum wezenlijk goed is, altijd goed is geweest, en 
dat niets buiten hem macht heeft over hem.


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen