*

Alles wat ik de afgelopen 30 jaar
over spontane genezing heb geleerd,
is waardevol voor iedereen.


henk fransen is in 1985 afgestudeerd als arts* en hij werkte in ziekenhuizen in India en Afrika. In de jaren daarna verdiepte hij zich in tal van alternatieve geneeswijzen en in het zelfgenezend vermogen van mensen. Ook deed hij uitgebreid onderzoek naar de essentie van zogenaamde spontane genezingen. Hij vatte zijn werk in die tijd samen met de zin: ‘Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt/mens.’


Door wat er de laatste jaren in de wereld gebeurt, beseft henk meer dan ooit dat we onmogelijk gezond kunnen blijven in een samenleving waarin angst, dwang en controle het winnen van medemenselijkheid en een gezonde omgang met de fantastisch mooie planeet waarop we tijdelijk verblijven. Daarom transformeerde hij zijn werk van ziek naar gezond, van behandeling naar preventie, van zelfgenezing naar de verhoging van je lichtfrequentie voor het hoogste goed van al wat leeft. Momenteel vat hij zijn werk samen met:


Verhoog je trillingsfrequentie, til élk aspect van je leven naar een hoger plan en sta sterk in de uitdagingen van deze tijd.


* In 2016 heeft henk zich uit het artsenregister laten uitschrijven om grote groepen mensen in alle vrijheid te kunnen informeren.