arrow_drop_up arrow_drop_down

*

‘Alles wat ik de afgelopen 30 jaar van mijn meest bijzondere 
patiënten heb geleerd over de enorme veerkracht van 
lichaam én geest is voor iedereen van belang.’


Henk Fransen is in 1985 als arts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. 
In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister (BIG) laten uitschrijven en in 2019 ook uit zijn beroepsvereniging (LVNT).

Henk Fransen voert geen praktijk, stelt geen diagnose en behandelt niet. Hij informeert mensen over hun zelfgenezende vermogens via zijn blogs, artikelen, boeken en online-programma's. Enkele keren per jaar organiseert hij een lezing of groot evenement (vaak samen met een deskundige uit het buitenland). Zie daartoe de agenda.


Online programma's

Eerste Hulp Bij kanker programma Henk Fransen

EHBK Programma

Eerste Hulp bij Kanker Programma
95 korte video’s over belangrijke aanvullende maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling. Waardevol in elke fase van je ziek-zijn. Al meer dan 1.500 deelnemers.

Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen

Zhineng Cursus

Oosterse oefeningen voor zelfgenezing.
21 dagen online cursus om beter in je vel te zitten en je afweer van lichaam en geest te versterken(ongeacht of je ziek of gezond bent). Al meer dan 1.950 deelnemers.

Leef de beste versie van jezelf 2020 Henk Fransen

De beste versie van jezelf

Leef de beste versie van jezelf
Om je te helpen meer moeiteloosheid en flow te gaan ervaren en elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, financiën, relaties, vrije tijd enz. 31 dagen lang online. Al bijna 4.000 deelnemers.

Wat anderen vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing.
“Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing. De diversiteit en compleetheid van het programma is enorm sterk. Ik weet zeker dat het veel mensen gaat helpen en ondersteunen naar meer kwaliteit van leven, dus complimenten!” 


Drs. Richard de Leth

Specialist preventieve leefstijlgeneeskunde, auteur van o.a. de bestseller Oersterk, www.oersterk.nu

Ms. Nameless
Add Your Stars
Het EHBK-programma vult een lacune op in de gezondheidszorg. 
“Het EHBK-programma vult een lacune op in de gezondheidszorg. Voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, opent zich een ware jungle aan mogelijke behandelingen, zowel regulier als alternatief. Verdwalen in die jungle is helaas een gevoel dat veel patiënten maar al te goed kennen. Ik zal iedereen die naast reguliere ook aanvullende behandelingen wil gebruiken, aanraden hier te starten.”


Coen van Veenendaal

Initiatiefnemer Alpe d’HuZes, oprichter Inspire2Live, www.coenvanveenendaal.nl

Ms. Nameless
Add Your Stars

Henk heeft me vooral geïnspireerd tot nieuwe stappen in mijn proces van zelfgenezing

“Wat me enorm aanspreekt in de visie van Henk Fransen is dat hij zich niet afzet tegen of de reguliere of de alternatieve geneeswijze maar het beste uit beiden combineert.  Het EHBK staat boordevol tips en adviezen. Ik vind het daarbij prettig dat ik de ruimte voel mijn eigen weg daarin te bewandelen; dus datgene op te volgen wat voor mij op dit moment past en haalbaar is. Het EHBK heeft mij bekrachtigd dat ik op de goede weg ben en heeft mij vooral geïnspireerd tot nieuwe stappen in mijn proces van zelfgenezing.” 


Mevr. Verberk

Ms. Nameless
Add Your Stars