*

‘Alles wat ik de afgelopen 30 jaar van mijn meest bijzondere 
patiënten heb geleerd over de enorme veerkracht van 
lichaam én geest is voor iedereen van belang.’


Henk Fransen is in 1985 als arts afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. 
In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister (BIG) laten uitschrijven en in 2019 ook uit zijn beroepsvereniging (LVNT).

Henk Fransen voert geen praktijk, stelt geen diagnose en behandelt niet. Hij geeft naar beste vermogen zijn mening en informeert mensen over hun zelfgenezende vermogens via zijn blogs, artikelen, boeken en online-programma’s. Raadpleeg meerdere bronnen en in geval van ziekte ook je arts voordat je keuzes maakt op grond van de informatie op deze website. 

Online programma's

Eerste Hulp Bij kanker programma Henk Fransen

EHBK Programma

Als arts heb ik meer dan 30 jaar met mensen met kanker gewerkt en combineerde daarbij regulier met alternatief. Alles wat ik heb geleerd, vooral van de 'patiënten' die het opvallend goed deden, heb ik in dit programma samengevat.

En ook al werk ik tegenwoordig preventief, dit programma voor mensen met kanker is nog steeds beschikbaar.

Meer dan 1.500 deelnemers.

Geestkracht

Preventief

Dit is een goedkope optie om kennis te maken met mij en mijn werk. 

Maak gebruik van de kracht van je onbewuste geest.

In jou zit een een zelfhelende kracht die je, wanneer je gezond bent, kunt gebruiken om je lichaam nog sterker te maken, en die je, wanneer je ziek bent, kunt gebruiken om sneller te herstellen. 

Drie audiobestanden met een krachtige geleide meditatie, die je dagelijks kunt doen, om je onbewuste geest te activeren.

Verhoog je trilling

Alles wat ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest heb ik in dit programma samengebracht.

Het is bedoeld om meer moeiteloosheid en flow te ervaren en werkelijk elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, geld, relaties, hobby's, vrije tijd, enz.

Het programma start 1-2 keer per jaar in een besloten leeromgeving met wekelijkse begeleiding en inspiratie van mij.

Meer dan 4.200 deelnemers.

Wat anderen vinden

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing.
'Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk en toepassing. De diversiteit en compleetheid van het programma is enorm sterk. Ik weet zeker dat het veel mensen gaat helpen en ondersteunen naar meer kwaliteit van leven, dus complimenten!'


Drs. Richard de Leth

Specialist preventieve leefstijlgeneeskunde, auteur van o.a. de bestseller Oersterk, www.oersterk.nu

Ms. Nameless
Add Your Stars
Het EHBK-programma vult een lacune op in de gezondheidszorg. 
'Het EHBK-programma vult een lacune op in de gezondheidszorg. Voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, opent zich een ware jungle aan mogelijke behandelingen, zowel regulier als alternatief. Verdwalen in die jungle is helaas een gevoel dat veel patiënten maar al te goed kennen. Ik zal iedereen die naast reguliere ook aanvullende behandelingen wil gebruiken, aanraden hier te starten.'


Coen van Veenendaal

Initiatiefnemer Alpe d’HuZes, oprichter Inspire2Live, www.coenvanveenendaal.nl

Ms. Nameless
Add Your Stars

Henk heeft me vooral geïnspireerd tot nieuwe stappen in mijn proces van zelfgenezing

'Wat me enorm aanspreekt in de visie van Henk Fransen is dat hij zich niet afzet tegen of de reguliere of de alternatieve geneeswijze maar het beste uit beiden combineert.  Het EHBK staat boordevol tips en adviezen. Ik vind het daarbij prettig dat ik de ruimte voel mijn eigen weg daarin te bewandelen; dus datgene op te volgen wat voor mij op dit moment past en haalbaar is. Het EHBK heeft mij bekrachtigd dat ik op de goede weg ben en heeft mij vooral geïnspireerd tot nieuwe stappen in mijn proces van zelfgenezing.'


Mevr. Verberk

Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down