Henk Fransen - Richard de Leth | Categorie Meest bekeken berichten

Henk Fransen - Richard de Leth | Categorie Meest bekeken berichten

Dit is een podcast met Richard de Leth. Je moet er even voor gaan zitten maar dan krijg je ook een schat aan informatie over de veerkracht van je lichaam en geest.

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).

Lees de reacties op deze podcast helemaal onderaan deze pagina.

Veel van wat ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest heb ik vastgelegd in mijn online-programma’s. Daarover kun je hier meer lezen…

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Marieke Ruijgrok
Door

Marieke Ruijgrok

op 11 Jan 2020

Een heerlijk interview! Waar ik blij van werd en wat me ook ontroerde omdat je liet zien dat je ook maar een mens bent, die nog steeds op zoek is naar wat hem bezielt. Dank je wel.

Gabi
Door

Gabi

op 12 Jan 2020

Sprankelende sprankelende interview, ik wordt zo vitaal van, zo gelukkig van. Want mijn hele leven - tussen leven en overleven - ben ik bezig geweest met ontdekken van wat mij bezielt. Bewustwording, balans en de koppeling van hoofd met hart zijn mijn holy Trinity. Ik herken zo veel aspecten van wat hier gezegd en besproken werden. Dank dank dank jullie wel voor het delen van de inspiratie en kennis! Ik ben erg dankbaar voor!

Hetty
Door

Hetty

op 12 Jan 2020

Wat een inspirerend interview! Hoe mooi kan het leven zijn en wat fijn dat ik jouw "de beste versie van jezelf" volg waarin tot nu toe veel terug komt van hetgeen je zegt. Deze kennis vervult mij met dankbaarheid! En ook Richard heb ik een tijd terug gevolgd en ga me zeker abonneren op zijn podcast. Dank je heel hartelijk Henk voor dit prachtige cadeau. Leven vanuit je eigen licht en met elkaar de wereld een stuk mooier te maken

Annemiek S
Door

Annemiek S

op 12 Jan 2020

Een geweldig interview Henk. Ik lag aan je lippen te luisteren en hoopte dat het niet op zou houden. Jou innerlijke doorleving en eerlijkheid over de onderwerpen die Richard aanstipte maakt jouw verhaal heel erg geloofwaardig. Ik en waarschijnlijk heel veel mensen voelen en weten dat het anders moet en jij hebt dat zo mooi onder woorden kunnen brengen hoe jij denkt dat het anders kan. Heel inspirerend dank je wel. Ik volg ook de beste versie van je zelf waar veel van de onderwerpen die je benoemde tijdens het interview met Richard behandelt worden. Ik ben heel dankbaar daaraan te mogen deel nemen. Samen kunnen wij het verschil maken en een nieuw voorbeeld worden waarbij wij de wereld en de samenleving misschien weer een beetje gezonder kunnen maken. Het zelf genezend vermogen van de aarde en onze samenleving door weer bezig te zijn met wat werkelijk belangrijk is. En dat begint bij ons zelf. Dank je wel Henk

A.
Door

A.

op 12 Jan 2020

Mooi bezielend interview. BEDANKT!!!

Bep Heijnen
Door

Bep Heijnen

op 13 Jan 2020

Hierboven

Anneke van den Berg
Door

Anneke van den Berg

op 13 Jan 2020

Dit zou iedereen moeten zien en horen. Zo goed verwoord wat de essentie van het leven is. In het grote geheel en in het klein namelijk in je eigen leven. Alles hangt met elkaar samen en beïnvloedt elkaar, over en weer, continue. Wat een inspiratie! Geweldig!

Remy
Door

Remy

op 13 Jan 2020

wat een rijke ervaring van het leven( zelf) in jaren door jou opgebouwd je vertaalt het steeds mooier( geneeskunst).

Heleen van Mierlo
Door

Heleen van Mierlo

op 13 Jan 2020

Dank jullie wel voor dit prachtige interview; wat fijn om jullie samen te zien! Jullie verhalen, enthousiasme en initiatieven geven mij steeds weer nieuwe moed dat er ook mooie ontwikkelingen zijn in deze wereld.

elly brugman
Door

elly brugman

op 15 Jan 2020

Henk en Richard, dank jullie wel. Het geeft hoop en bezieling om zelf mee aan de slag te gaan. Kijken of ik het ook eens anders kan doen, om dichterbij te leven zoals mijn ziel het fijn vindt en om te genieten van wat ik te even heb.

Ann
Door

Ann

op 05 Feb 2020

Dank je Henk en Richard. Ben blij je te hebben leren kennen in leef de beste versie van jezelf. En door het luisteren naar deze podcast ben ik weer opgeladen, geüpdatet als het ware, om ook mijn licht door te geven aan anderen. We kunnen deze wereld beter maken. DOEN.

Reactie plaatsen