De tijger in jou ontwaakt

Al mijn blogs, artikelen, video’s en online cursussen zijn erop gericht om mensen, wat ze ook kiezen, te sterken in de uitdagingen waar we in deze tijd samen voor staan.

Weet je nog?

Twee jaar geleden, toen de ‘behandelingen’ werden gepromoot als de oplossing van ons probleem en de weg terug naar het oude normaal, schreef ik al dat we na de invoering van de griepprik enkele van de ergste griepseizoenen ooit hebben gehad en dat ik geen enkele reden zag waarom dat nu, in de nieuwe situatie, niet ook zou gebeuren.

En zie, deze herfst lopen alle cijfers, ondanks de gepromote oplossing, in snel tempo op naar het hoogste niveau tot nu toe. Álle cijfers, niet alleen de besmettingscijfers. Ik las net in de krant (29 nov) dat de sterftecijfers in de verpleegtehuizen weer gelijk zijn aan die in de eerste golf. Dat is echt creepy, als je bedenkt dat de zwakste ouderen de afgelopen twee jaar al zijn overleden...

Onverklaarbare oversterfte

De afgelopen week meldden meerdere wetenschappers dat er zich over de afgelopen maanden een onverklaarbare oversterfte van 5.000 Nederlanders heeft voorgedaan. Dat wil dus zeggen dat er in de afgelopen maanden in Nederland 5.000 mensen meer zijn overleden dan in dezelfde periode vorig jaar (dus nog boven op het aantal doden aan 'de ziekte' en/of griep).

De geconstateerde oversterfte blijkt elke maand verder op te lopen en dat niet alleen voor kwetsbare ouderen, maar voor álle leeftijdsgroepen (een trend die ook Europees zichtbaar is). In Ierland blijkt de oversterfte per leeftijdsgroep enkele maanden na de uitnodiging voor de 'behandelingen' te beginnen. Dus de oversterfte loopt eerst op voor de kwetsbare ouderen, dan voor de leeftijdsgroep 60+, 50+, 40+, jongvolwassenen en tot slot de kinderen. Precies zoals de uitnodiging van de 'behandelingen' is verlopen. Meerdere deskundigen zijn nu dan ook zeer bezorgd dat de geconstateerde oversterfte wordt veroorzaakt door de 'behandelingen' en niet door de ziekte zelf!

Daarom waarschuwde ik vorig jaar al:

‘Wanneer de overheid zegt dat alles veilig is en je gewoon de straat op kunt rennen’, roep ik: ‘Pas op! Kijk eerst goed links en rechts voordat je de straat oversteekt. Sommige dingen zijn nu eenmaal niet omkeerbaar.’

Ik beschreef ook het reële risico op auto-imuunziektes en haalde Theo Schetters aan, een viroloog die als bijzonder hoogleraar is verbonden aan de Universiteit van Pretoria. Hij waarschuwde vanaf het allereerste begin dat 'massa-behandeling’ tijdens een epidemie grote risico's inhoudt, omdat het mensen weerlozer maakt tegen varianten; ook relatief onschuldige. Een oversterfte van 5.000 mensen, alleen in Nederland al... wat is daarvan de oorzaak?

Portugal, Israël en Oostenrijk

Ik heb ook meerdere keren verwezen naar wat er in de ons omringende landen gebeurt en gezegd: ‘Dat gaat hier ook gebeuren (wanneer we niks doen).’

Portugal, waar 96% van de mensen de ‘behandeling’ heeft genomen, heeft de grootste besmettingsgolf ooit. In Israël, met een enorm hoog percentage ‘behandelde’ mensen, is de noodtoestand uitgeroepen door de onhoudbare situatie in de zorg.

In allerlei landen zie je dat de druk verder wordt opgeschroefd: je wordt eerst buitengesloten van leuke dingen, maar daarna ook van levensnoodzakelijke dingen zoals je werk en inkomen! In Oostenrijk betaal je in februari waarschijnlijk een boete van €3.600,- wanneer je de eerste ‘behandeling’ weigert, maar ook een boete van €1.500,- wanneer je de derde, zogenaamde ‘booster’, niet wilt.

Die boetes gaan er in Nederland nooit komen

Die boetes gaan er hier natuurlijk nooit komen, maar weet je nog, een jaar geleden... Behandeldwang? Dat zouden wij Nederlanders nooit accepteren. Een QR-maatschappij? Je bent zeker een wappie! Een QR-maatschappij gaat er natuurlijk nooit komen. Enzovoorts. Ik zou zeggen: ‘We zitten midden in wat er nooit zou komen.’ Wees niet blind. Wanneer we geen duidelijke grenzen stellen en daar naar handelen, komen alle genoemde zaken naar ons toe.

Je trilling verhogen

Is de mens een dom schaap dat gehoorzaam alles doet wat hem opgedragen wordt? Ik denk het niet. Ik denk dat meer en meer mensen wakker worden en moedige keuzes (gaan) maken. Daarom heb ik mijn belangrijkste artikelen telkens gekenmerkt door een foto met een tijger.

Ik sta erom bekend dat ik mensen help hun trilling te verhogen en sterk te blijven staan in de uitdagingen van deze tijd. Veel, met name ‘spirituele mensen’ denken dat je trilling verhogen alleen maar mediteren en liefde sturen is. Ik denk dat niet. Wanneer mijn kind wordt verkracht, ga ik niet mediteren of liefde sturen of zeggen dat alles wel goed komt. Ik grijp direct in! (En natuurlijk heb ik ook compassie met alle betrokkenen: mijn kind, mezelf en de dader.)

Op dit moment wordt onze beschaving (en die van onze kinderen) bedreigd en dat vereist wat mij betreft niet alleen meditatie en liefde sturen, maar ook daadkracht: het stellen van heel duidelijke grenzen op basis van wat diep in je hart wel of niet kloppend voelt.

Waar het echt over gaat

Het gaat op dit moment in de geschiedenis van de mensheid niet over een ziekte of over 'behandelingen'. Ik heb hieronder een video geplaatst, die je laat zien waar het in deze tijd echt over gaat en dat er actie vereist is. Geen re-actie, geen weerstand of verzet, maar zuivere actie vanuit het hart: luid en duidelijk hoor-, zicht- en voelbaar voor iedereen in je directe omgeving.

Waarom?

Om de vrijheid te beschermen die de essentie is van onze ziel. Om de vrijheid te beschermen die we in de loop van eeuwen als beschaving hebben opgebouwd. En niet in de laatste plaats om de vrijheid van onze kinderen en kleinkinderen te waarborgen.

 

 Nederlandse ondertiteling:
Klik op het radertje onder in het menu van de video en
kies vervolgens bij ondertiteling voor de optie 'Nederlands'.

Yuval Noah Harari, één van de grootste erkende denkers van deze eeuw, benadrukte vijf jaar geleden al:

Er is een duidelijke ontwikkeling gaande naar een op technologie gebaseerde
 controle-maatschappij. De controle kan in de toekomst een grote versnelling doormaken wanneer
 een gezondheidscrisis wordt gekoppeld aan angst. Dan zal een groot deel van de bevolking bereid
 zijn vrijheid en zelfbeschikking op te geven.

De wereld vormt zich door wat we doen. Volg je eigen wijsheid. Beweeg niet mee met wat niet kloppend voor je voelt. Ook niet een beetje! Geef in het klein uitdrukking aan je diepste integriteit. Op die manier geven we de nieuwe wereld vorm. We zijn dat verplicht aan onszelf én aan onze kinderen.

Laat helemaal onder aan deze pagina een reactie achter. 
Dat stel ik enorm op prijs.


Mijn belangrijkste blogs hebben allemaal de foto van een tijger:


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Marieken
Door

Marieken

op 04 Dec 2021

Het verhaal van de tijger is precies waarom het van het begin af aan al niet goed voelt , dat geprik zonder te weten hoe en wat en dan ook nog iedereen ! Voel me gesteund door het bericht maar moet ook oppassen niet angstig te worden voor hoe het verder gaat . Veel mensen om me heen denken anders of durven niet meer te denken dat het niet klopt omdat de prik er al in zit . Ik verbind me via mediteren met gelijkgestemden . Voel me ondanks dat wel machteloos , maar probeer vanuit het licht te leven ! En liefde , dat is altijd het allerbelangrijkste. Dank voor de nieuwsbrieven . Ze steunen me .🙏🏻

Hilde
Door

Hilde

op 04 Dec 2021

Dat is wel heel deprimerend om te lezen , ook al ben ik er me van bewust en neem ik geen vaccin......hoe houden we de moed erin?

FN
Door

FN

op 04 Dec 2021

Wat ik persoonlijk doe om een hoge energie te houden tijdens al deze bende, is om geregeld de natuur in te gaan. Daarnaast zorg je dat je zowel fysiek en mentaal fit blijft, door te sporten (op een manier die fijn voor jou is) en door je bezig te blijven houden met dingen waar jij energie van krijgt. Dat kan van alles zijn: mediteren, inspirerende boeken lezen, een goed gesprek voeren met de juiste persoon, etc.Verlies jezelf niet, dat is namelijk precies wat ze zo graag willen. Blijf bij jezelf en houd je trilling hoog, op die manier ga je automatisch hogere trillingen aantrekken.Daarnaast is het goed om te weten dat de machthebbers op hun laatste benen lopen. Ze raken hun grip op de mensheid stukje bij beetje kwijt, en daarom halen ze nu alles uit de kast om ‘ons volk’ dom te houden. Je gaat niet alleen de wereld veranderen, maar als we allemaal een beetje doen, komen we een heel eind.Blijf sterk en laat je licht schijnen op de duistere plekken waar dat nodig is.Succes! 🍀

Hilde
Door

Hilde

op 07 Dec 2021

Dank je wel ! Het sterkt me om jou en jullie berichten te lezen! Liefs

Dity
Door

Dity

op 04 Dec 2021

Dit is wat ik vanaf het begin van Covid in 2020 intuÏtief al aan zag komen. Klopt voor mij helemaal!Dank je wel !

Ineke
Door

Ineke

op 04 Dec 2021

Dank je wel Henk voor je berichten,waarin ik me helemaal kan vinden. Dat doet zo goed.En we hebben allemaal die tijger in ons ,niet? Alleen is ie soms op de loop en moeten we hem weer zoeken.Dan ihelpt het om de aandacht op mooie,fijne dingen te richten, vind ik en vertrouwen te houden,dat alles goed komt.

Elly
Door

Elly

op 04 Dec 2021

Hartelijk dank. Dank voor u nieuwsbrief. Wat fijn u te mogen leren kennen. Wat fijn voor u openheid, oprechtheid, en u duidelijke uitleg. In eenheid staan we sterk. Het Licht zal ons bevrijden.🙏

Ank
Door

Ank

op 04 Dec 2021

Dank je Henk voor de ruimte die je biedt om zo samen te komen. Het doet me goed. Wanneer ik me afgescheiden voel van mijn Innerlijk Licht, dat wat ik ten diepste ben, dan herinner ik me een zin uit een gebed van Huub Oosterhuis: "Bron van Zijn, die ik ontmoet in wat mij ontroert..." Ik kies dan heel bewust voor het ervaren van een dierbare herinnering en voel de diepe verbinding weer. Het Licht was niet weg maar mijn aandacht werd naar buiten getrokken. Wat we aandacht geven groeit. En daarom vind ik het fijn dat jij zo de focus legt op onze Lichtkracht. Niet strijden tegen...maar bewust worden van onze eigen kracht en zo het Licht in de wereld ervaren en versterken. Dank dus en houd ons scherp :)

MvK
Door

MvK

op 04 Dec 2021

Bedankt voor je bericht Henk, het resoneert en voel mee met de mensen die hier reageren. Een jaar geleden dacht ik inderdaad 'nee dat gaat nooit gebeuren', en zie hier de invoering van de QR code, zal hij ooit nog weer afgeschaft worden??? Ik voel mij soms wel een beetje machteloos, vooral als ik weer iets te veel nieuwsberichten heb gelezen. Ik vraag mezelf wel eens af: Demonstreren of iets dergelijks past niet bij mij. Maar wat kan ik toch doen om mijn steentje bij te dragen in de transformatie. Bij mezelf blijven en intuïtie volgen, mediteren is er één, maar is er nog meer wat we kunnen doen? Het filmpje van Yuval Noah Harari had ik gezien. Is er uberhaupt nog een weg terug, of zitten we er al te diep in? Ik hoop van niet...... probeer het vertrouwen sterker te laten zijn, maar vind dat soms ook lastig om eerlijk te zijn.

Sylvia De Bock
Door

Sylvia De Bock

op 04 Dec 2021

Dankbaar Henk voor deze waardevolle uitleg en ik onthoud vooral Actie vanuit het hart, Voor vrijheid van onze kinderen en kleinkinderen! 🙏🤝

anny Lelie
Door

anny Lelie

op 04 Dec 2021

Dank je wel Henk voor al de heldere informatie. Ik voel mij daardoor zeer gesteund, omdat ik weet dat alles dat je deelt een bijdrage is voor allen, voor het Hoogste goed van de hele Mensheid!!!!!!!!!!!!!!

Geertje
Door

Geertje

op 04 Dec 2021

Voor mij klopt dit helemaal, alles resoneerde direct. Al vanaf het begin van de "pandemie" Wij zoeken mensen op waarbij we onze trillingsniveau mee verhogen. Verder hebbben we een moestuin en zijn vaak in de natuur.:)

Antoinette Zijnen
Door

Antoinette Zijnen

op 04 Dec 2021

Expansie vanuit het Hart .. sereniteit vanuit het punt van Licht en standvastigheid vanuit het punt van Kracht…in elke cel, in elke beweging in en met mijn lichaam… wat mooi om deze kracht te ervaren tijdens de meditaties en ontmoetingen met mensen. Wat een diep gevoel van dankbaarheid oproep, als ik me oefen in deze vorm van communicatie, er geen conflict ontstaat… misschien wel afstand, maar geen strijd… en dat verdriet wordt verzacht, oordeel een zucht wordt, en mijn lichaam een vriend… dank u 🕊

Inez
Door

Inez

op 04 Dec 2021

Lieve Henk, Dank voor delen van deze video Ik heb zelf via serologische test in Baarn aantoonbaar anti-stoffen aangemaakt. Ik heb dus de ziekte doorlopen en zou daarvoor eigenlijk het groene vinkje moeten krijgen. Ik heb dit en zal dit ook NOOIT gebruiken. Hiermee zou ik toestemmen in deze verregaande depolarisatie en medische apartheidHet wordt tijd om op te staan. Samen een mooie nieuwe samenleving creëren.Misschien toch tijd om je oude droom op te pakken en het eerste medicijnvrije gezondheidshuis te creëren Ik doe met je meeZo zijn er al veel mooie initiatievenWat vooral belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven en je hart te blijven volgen. Maar wel met daadkracht

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 05 Dec 2021

Zo waar wat je schrijft Inez! Ook wanneer we dat vinkje gebruiken of vals spelen, zitten we in het spel. Beter gewoon op onze eigen manier leven. Dank voor je zijn!

Veronika Rutten
Door

Veronika Rutten

op 04 Dec 2021

Super bedankt voor het delen van je informatie, het is zo belangrijk om te weten en samen sterk te zijn. Heel interessant!!

Carolien
Door

Carolien

op 04 Dec 2021

In mij ontstaat zowel bij het lezen van jou berichten als in hoe alles verloopt rondom Covid hetzelfde gevoel. Beiden roept ongemakkelijkheid op. Alsof ik het ene goed moet vinden en het andere verkeerd. Ik ben graag in het midden. Daar is het rustig en stil. Daar buig ik, vertrouw ik, geef ik over aan, Zijn.

Siska
Door

Siska

op 13 Dec 2021

Ik ben het helemaal met jou eens Carolien.

Caroline
Door

Caroline

op 05 Dec 2021

Lieve Henk, Dank voor de video en bijbehorende tekst. Er is in 2018 al een plan opgezet door invloedrijken, om middels een pandemie meer controle te krijgen. Het is dus een programma dat wordt uitgerold, maar gelukkig zijn er heel veel wakkere mensen die het plan doorzien. Samen staan wij sterk. Tijgers. Leven zonder angst, vrij en trots en vol liefde!!! Hoe meer reacties, hoe meer verbondenheid er zal zijn. 🙏💗😌

Ank
Door

Ank

op 05 Dec 2021

Bedankt Henk het voelt voor mij het zelfde. Fijn om te weten dat we niet alleen staan

Cora Mossel
Door

Cora Mossel

op 05 Dec 2021

Dag Henk, De video geeft voor mij precies weer waar het om gaat. Ik word er stil van en voel een enorme herkenning. Zal hem zeker delen.

Sundari
Door

Sundari

op 05 Dec 2021

Dankjewel Henk voor jouw constante positieve manier van stimuleren. De wereld verandert door het innerlijke werk van iedereen die deze reis in zichzelf aangaat. Ik stuur je alle liefde en harmonie in al je werk. Namaste.

Ineke Verkuijl
Door

Ineke Verkuijl

op 05 Dec 2021

Je kaapt en gijzelt, Henk! Er staan drie patiënten aan de poort van het ziekenhuis. Een gevaccineerde Corona patiënt (op de ic zijn ze met 70% vertegenwoordigd), een persoon met hartfalen en een persoon met levensbedreigende kanker. Je weet dat ze de (ongevaccineerde) mens met Corona zullen opnemen…en wat heb ik dan aan mijn zielsbespiegelingen. Dit gaat over een pandemie en vraagt dat ik voorbij mijzelf ga; dankzij en ondanks mezelf ga ik voor vaccineren om zo mijzelf en mijn medemens te beschermen. Zijn jullie, zo goed afgestemd op je ziel, soms betere mensen? Daar lijkt het namelijk sterk op. Deze zogenaamde vredelievende boodschap komt op mij aanmatigend en toe-eigenend over, hoe goed bedoeld ook. Wij, die gericht zijn op het licht en een zuivere ziel, kiezen niet per definitie tegen vaccineren en een coronapas. Ik ben bekend met vele mensen die net zo gericht zijn op een zuiver vredelievend leven en toch bij een andere uitkomst komen: namelijk laat je vaccineren en ga voorbij aan jezelf en heilige huisjes. Ga moedig die prik halen en vertrouw op je lijf die (ook) deze vaccins aankunnen. Net zoals we ook andere vaccins aan hebben gekund voor gezondheidsredenen en voor vakanties. Vertrouw op het zelfhelend vermogen van je lichaam, ook met deze vaccins. En zeker in deze pandemie-periode. Een goede dag verder. Ineke

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 05 Dec 2021

Beste Ineke, ik heb er persoonlijk geen moeite mee om een overeenkomst te tekenen dat ik geen gebruik hoef te maken van de IC.

Wieneke
Door

Wieneke

op 05 Dec 2021

Ineke, iedereen is vrij om zelf te kiezen. Volg vooral jouw gevoel? Ik vraag mij verder alleen af wat het met jou doet als jij leest dat er overal oversterfte aan het ontstaan is na de vac. en boosters? Ik zag net een filmpje van een Duitse politica die aangeeft onafhankelijk onderzoek te hebben laten verricht en het resultaat laat zien, je raadt het misschien al, dat juist na vac. mensen zien worden. Dat vind ik schokkend. Als het waar is dan zou dat betekenen dat er iets heel ergs aan de hand is, van een andere orde dan een pandemie. Ik vraag mij daarom af waarom professoren, artsen, wetenschappers, zelfs met nobelprijzen op hun naam, hun werk en naam op het spel zetten om dat aan het licht te brengen?

Wieneke
Door

Wieneke

op 05 Dec 2021

Graag voeg ik nog toe dat ik me steeds beter besef waar dit allemaal om draait. We zitten in een overgangspositie van hoofd naar hart. Het oude, de lagere emoties, kunnen simpelweg niet mee naar de nieuwe tijd. Iedereen heeft nu de keuze om deze te transformeren in zichzelf. Ongeacht wat jouw keuze is, als jij toch kiest voor een prik, dan zal deze mogelijk voor jou wellicht goed kunnen werken... ik weet het niet.. persoonlijk ga ik niet voorbij aan alle waarschuwingen en zie dat de 'maatregelen ' niets anders inboezemen dan angst, controle en macht. Als het echt om gezondhrid zou gaan, dan zouden ze veel meer inzetten op gezondheid en zorg versterken. Daarnaast staan wef agenda's openlijk op internet, ik vind het slum om me hierin ye verdiepen zodat ik een veel breder zicht heb op wat er speelt. Ik bekijk dit allemaal goed en onderzoek vooral wat het met mijn gevoel doet als ik in angst schiet. Voor mij is dat de weg hierdoorheen.

Wieneke
Door

Wieneke

op 05 Dec 2021

Bedankt Henk, het is belangrijk werk dat je doet. Ik draag op mijn manier om een steentje bij. Draag geen mondkapje, geef mijn mening op socials en verhoog mijn trilling en doorvoel mijn emoties waardoor ik loslaat en automatisch weer bij mijn essentie kom. Iemand reageerde laatst heel geïrriteerd, hij werkt in het ziekenhuis en zei me dat ik gewoon moet vaccineren, omdat we de situatie er alleen samen onderkrijgen.. de bekende slogan.. hij zit natuurlijk tussen de ziekte mensen, waar zijn emotie door versterkt is en die begrijp ik ook. Hij vroeg me laatst op fb wat ik dan voor oplossing zie.. ik vond die lastig.. wat ik denk is dat er vooral met zn allen mogen doorzien wat er werkelijk speelt, dat is 1. Vervolgens zitten we toch met zorgpersoneel dat het heel zwaar heeft. Ik zou dan zeggen, zet het leger daarvoor in, geef veel meer geld aan de medewerkers en leidt zsm mensen op. Maar ik begrijp zijn emotie en het niet kunnen begrijpen van dat niet iedereen meewerkt in zijn ogen. Zij lopen soms op hun tandvlees. Ik denk begrafenis ondernemers ook.. die mensen zouden we meer moeten helpen denk ik. Ondersteunen, zonder dat we toegeven. Wat denken jullie?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 05 Dec 2021

Wat ik vind, deel ik in de blogs op mijn site Wieneke, Wat mensen er daarna mee doen, is aan iedereen zelf. Ik raad daarbij aan je eigen hart te volgen en daar uitdrukking aan te geven met respect voor de vrije wil van anderen.

Berry
Door

Berry

op 05 Dec 2021

Bull shit. Dit is nou echt doemdenken

Antonia
Door

Antonia

op 06 Dec 2021

Iedereen moet doen waar hij/zij zich goed bij voelt. Maar ga niet zeggen dat het onze burgerplicht is om je te laten vaccineren........het is onze burgerplicht om niet achterover te leunen maar iets te doen aan de armoede....zowel fysiek als geestelijk. En leef gezond en bewust. Er is veel meer dan wij kunnen zien; zowel negatief als positief. En ook ik heb tegen mijn man gezegd dat ik niet naar het ziekenhuis wil/ga als ik door corona ernstig ziek zou worden. Gek....als ik kanker zou krijgen heeft niemand er een probleem mee als ik dan opgenomen zou worden. Ik raad iedereen aan om de boeken over Christina von Dreien te gaan lezen. En neem dan een beslissing.

Bouke P. M. Veltman
Door

Bouke P. M. Veltman

op 06 Dec 2021

schokkend, alarmerend, en wel al lang voelbaar. Scepsis naar leiding is altijd al op zijn plaats geweest en steeds meer nodig.

Anneke
Door

Anneke

op 08 Dec 2021

Dankbaarheid voel ik bij deze woorden! Diepe Dankbaarheid. In Liefde, Licht en Vertrouwen je eigen pad volgen! Geen angst. In Vertrouwen 🌟

Thea
Door

Thea

op 03 Mar 2022

Lieve allemaal , ik denk dat we positieve boodschappen in de wereld moeten sturen., bv. 'Peace' i.pl.v. 'No war'. Gedachten zijn krachten. Vandaar dat ik jouw meditaties zo waardevol vind Henk. Hartelijk dank! Het helpt mij enorm om steeds te denken dat wij lichtwezens zijn die op aarde zijn om Licht, Vrede en Liefde te brengen. Alleen weet ik niet hoe dat in bij het huidig extreem geweld moet verwezenlijkt worden. Ik geloof dat gewone mensen en zeker de kinderen willen leven in vredevolle gemeenschappen waar het hoogste goed persoonlijke vrijheid is en gerespecteerd wordt.

Reactie plaatsen