arrow_drop_up arrow_drop_down
De mensheid gaat door een hergeboorte-proces
Harriet
Door

Harriet

op 11 March 2021

Hoi Henk, ik bewonder hoe je met zulke vergelijkingen en woorden het weer zo mooi beschrijft dat je het duidelijk maakt voor iedereen. Ik gebruik graag jouw metaforen in mijn uitleg bij mijn patiƫnten. Dank je van harte.

AnnyLelie
Door

AnnyLelie

op 11 March 2021

Dank je wel voor deze eenvoudige uitleg over het grote wereldgebeuren. Ademen, onze waarheid spreken, en naar onze eigen bron luisteren, dat zijn allemaal zo een mooie manieren om zich goed te voelen en gelukkig te zijn. Ik hoop dat velen dit meer en meer gaan doen.

Hilde
Door

Hilde

op 15 March 2021

Dank je wel Henk! Heel klaar en duidelijk! Liefs

Tine Jansen
Door

Tine Jansen

op 26 March 2021

Dankjewel! Het heeft me veel deugd gedaan dit zo duidelijk te horen. Dit "weten" is bij mij de laatste tijd wat te ver op de achtergrond geraakt en nu kan ik het terug voelen en terug wat meer vertrouwen :-) Tine

Pieter van der Gaag
Door

Pieter van der Gaag

op 29 March 2021

Dank je wel Henk, Bijzonder inspirerende video die zo essentieel is voor hoe om te gaan met alles wat zich aandient in deze tijd! Als je de weg even kwijt bent deze video opnieuw bekijken voor een reset! Pieter van der Gaag

Reactie plaatsen