De mensheid gaat door een hergeboorte-proces

De mensheid gaat door een hergeboorte-proces

In deze video leg ik uit hoe je de ontwikkelingen in de wereld
 kunt begrijpen op een manier die je kracht geeft.

Ik ben benieuwd: hoe kijk jij naar deze tijd?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Harriet
Door

Harriet

op 11 Mar 2021

Hoi Henk, ik bewonder hoe je met zulke vergelijkingen en woorden het weer zo mooi beschrijft dat je het duidelijk maakt voor iedereen. Ik gebruik graag jouw metaforen in mijn uitleg bij mijn patiënten. Dank je van harte.

Rita
Door

Rita

op 04 May 2021

Hoopvol en geeft vertrouwen i m'n hart. Ik zie niet waar ik kan reageren naar Henk vandaar dat ik via u reageer Harriet.

AnnyLelie
Door

AnnyLelie

op 11 Mar 2021

Dank je wel voor deze eenvoudige uitleg over het grote wereldgebeuren. Ademen, onze waarheid spreken, en naar onze eigen bron luisteren, dat zijn allemaal zo een mooie manieren om zich goed te voelen en gelukkig te zijn. Ik hoop dat velen dit meer en meer gaan doen.

Hilde
Door

Hilde

op 15 Mar 2021

Dank je wel Henk! Heel klaar en duidelijk! Liefs

Tine Jansen
Door

Tine Jansen

op 26 Mar 2021

Dankjewel! Het heeft me veel deugd gedaan dit zo duidelijk te horen. Dit "weten" is bij mij de laatste tijd wat te ver op de achtergrond geraakt en nu kan ik het terug voelen en terug wat meer vertrouwen :-) Tine

Pieter van der Gaag
Door

Pieter van der Gaag

op 29 Mar 2021

Dank je wel Henk, Bijzonder inspirerende video die zo essentieel is voor hoe om te gaan met alles wat zich aandient in deze tijd! Als je de weg even kwijt bent deze video opnieuw bekijken voor een reset! Pieter van der Gaag

Trude
Door

Trude

op 04 May 2021

Dank!! Heb nog niet eerder de Heilige Geest als inspiratie zo helder uitgelegd gekregen.!!

Rit
Door

Rit

op 04 May 2021

Beste Henk, Dan dank voor deze mooie ,heldere ,en eenvoudige verwoording van wat gaande is. Het raakt mij in mijn eigen eenvoud en kracht. Samen doen we dit.

Luce Aukes
Door

Luce Aukes

op 04 May 2021

Dag Henk - blij met je woorden - uitleg. Het versterkt mijn hoop en vertrouwen dat het goed gaat komen. Dank je wel - en luister af en toe naar Gabriela Burnel - van Gaeia Sanskrit -

Joke
Door

Joke

op 04 May 2021

Dank je Henk, fijne vergelijking met Rebirthing ademhaling. Vroeger een aantal keren gedaan. Ik heb trouwens de laatste tijd veel inzichten doordat het LICHT sterker wordt. Wel pittig en ook de moeite waard.

Ineke
Door

Ineke

op 04 May 2021

Ja mooie video! En resoneert helemaal met hoe ik deze tijd beleef met alles wat er gebeurt en ik ben veel bezig ook met het versterken van mijn innerlijk licht via lichtmeditaties, yoga nidra’s, schumann resonantie enz. en ik heb ook sterk het gevoel dat dat nodig is om anderen te helpen als het zover komt dat ze daarom vragen. Ik volg helemaal geen nieuws meer en word daarom niet afgeleid en kom daardoor steeds meer in de rust, wat o zo belangrijk is denk ik, wat ik weten moet bereikt mij echt wel! Ik ben heel blij met deze beweging die vele mensen maken nu, naar hun innerlijk licht, naar de bron... het dient ons allen en het hele universum... het maakt alles lichter...

magda
Door

magda

op 04 May 2021

Prachtig Henk voor al die wijze lessen dank

Margot de Hoest
Door

Margot de Hoest

op 04 May 2021

ik heb een reactie op de video van de jongen die uitlegt waarom we alle coronamaatregelen accepteren. Zijn verhaal over dat experiment tussen daders en slachtoffers is allang onderuitgehaald. Lees "de meeste mensen deugen" van Rutger Bregman er maar eens op na. Aardige jongen, maar er klopt niets meer van. Heel lang is dat experiment overal gebruikt en aangehaald, helaas, dat we dat toen allemaal geloofden...

Agnes le Clercq
Door

Agnes le Clercq

op 04 May 2021

Dank je Henk. Prachtig beeld voor wat er nu gaande is in de wereld: een hergeboorte. En dat het te vergelijken is met alle spanningen die er al waren, en nu aan de oppervlakte komen. Dit beeld helpt mij om rustig te blijven ademen en vanuit mijn hart mijn licht te laten schijnen.

Ann
Door

Ann

op 04 May 2021

Dankjewel voor deze fijne aanmoediging om verder te doen, vol vertrouwen ♥️ Laat al het mooie maar komen

Hanny
Door

Hanny

op 04 May 2021

Mooie video, helder en duidelijk! Dankjewel daarvoor Henk! Gelijkertijd realiseer ik mij dat we samen met moeder aarde in dit proces zitten en zoek ik mijn ontspanning ook meer en meer in de natuur. De verbinding met mijn spiritueel team, licht en liefde is het meest intens als ik alleen en in een natuurlijke omgeving verkeer. Nogmaals dank voor jouw liefdevolle en ondersteunende woorden

cassiers Martin
Door

cassiers Martin

op 06 May 2021

Hey Henk,bedankt voor je wijze raad,ik bekijk hem nu pas omdat je bericht in de spam was terecht gekomen,go with the flow werkt!

Lammechien Groote
Door

Lammechien Groote

op 07 May 2021

Mijn vertrouwen in het transformatieproces groeit en groeit... Let go and let God Dank je voor de verwoording, Henk!

Lammie
Door

Lammie

op 13 May 2021

Prachtig uitgelegd en op een positieve manier datgene wat in de media "geschreeuwd" wordt, her - structureren. Ik word blij van deze verwoording van de chaos en in - spi - ra - tie(o).

Elly
Door

Elly

op 24 Jun 2021

Dank Henk voor deze mooie uitleg .

Marianne
Door

Marianne

op 25 Jun 2021

Dank voor je mooie woorden Henk.Het heeft me getroost Ja ik was bang en. Hopeloos en een “kwetsbare” bejaarde (81jaar) maar nu voel ik me gesterkt weer en vol verwachting op de nieuwe wereld waar ik al zo lang op wacht.

Antonia
Door

Antonia

op 25 Jun 2021

Heel mooi verwoord....en positief!! Dank je wel Henk. En dat houd ik mezelf ook steeds voor....blijf positief en laat je niet bang maken. Niets gebeurt zomaar.....alles heeft een reden. En eigenlijk weten wij dat allemaal wel maar de "machthebbers" willen er nog steeds niet aan. Laten wij ons licht maar doorgeven.

Rashke
Door

Rashke

op 11 Nov 2021

Prachtig Ineke, dit had ik ook kunnen schrijven, helemaal mee eens! En dankjewel Henk, heel mooi en duidelijk uitgelegd!

Annemiek
Door

Annemiek

op 11 Nov 2021

Dank Henk, een mooie uitleg! Bekrachtigend! Ik heb hem doorgestuurd.

jacqmagielse@msn.com
Door

jacqmagielse@msn.com

op 11 Nov 2021

Dank je wel Henk. Duidelijk en eenvoudig . niets " moeten" doen. Diep en bewust ademen in het nu. Je licht verspreidend..

Rashke
Door

Rashke

op 11 Nov 2021

Heeeelemaal met je eens! <3

Marianne
Door

Marianne

op 11 Nov 2021

heel hartelijk bedankt; ik heb hier veel aan!

Marianne
Door

Marianne

op 11 Nov 2021

Bedankt Henk! Zeer waardevol en troostend!

Neeltje
Door

Neeltje

op 11 Nov 2021

Dank Henk voor de mooie beschrijving van een rebirthing.. jaren geleden tijdens een reinigingsweek mogen ervaren. Ik was er bang voor en snapte niet waarom, toen vroeg een medereinigster of het me aan iets herinnerde .. en daar waren mijn stuipen als baby .. doodsangst .. dat bracht mij bij de conclusie dat ik het overleefd had en dat ik niet bang hoefde te zijn. Ik gaf mij over en voelde na de sessie in het water een oerkracht die te groot was om te benoemen. Mijn b-h was ineens te klein, mijn borstkas te groot .. Ik mocht een stuk ruimte in gaan nemen en ben daar nog steeds heel dankbaar voor,..

Anja
Door

Anja

op 11 Nov 2021

Hartelijk dank Henk, weer mooi helder en blijdschap gevend. Precies wat ik nodig heb nu ik al een week met Corona worstel. Op naar de ontspanning. Harte groet Anja

ELLA
Door

ELLA

op 11 Nov 2021

Dankjewel. Deze woorden deden mij weer even goed. T geeft ook een gevoel niks te moeten maar alleen maar zo relaxt mogelijk je leven nu te leven.

Saskia Oelmeijer
Door

Saskia Oelmeijer

op 12 Nov 2021

Dank je wel Henk, ik ervaar het als een Volwassen Kinderziekte, als we als kind nog een kinderziekte door mogen maken dan zie je vaak een bewustwordingssprongetje bij kinderen. Het is hoe ik ernaar kijk tijd om veel meer aanwezig te zijn in ons innerlijk lichaam, bewust wat ons denken doet als het los staat van het Hart. Als we in verleden of toekomst leven, maar niet in het nu. In elke cel aanwezig zijn, ervaren en kijken naar wat er is om ons heen en in ons zelf. Zelf voelt vaccinatie voor mijn lichaam niet goed. Mijn innerlijk kind kan angst ervaren voor de regels, als ik dat omarm komt er rust en innerlijke kracht. Innerlijke vrede, ik kijk naar de vogels, de lucht, de wolken, de planten en ik weet dat het goed is.

Riky van Hal
Door

Riky van Hal

op 12 Nov 2021

Weer een mooi inzicht. Ik ga proberen om er niet zoveel aandacht meer aan te besteden. Ik moet loslaten. Bedankt Henk.

Margie
Door

Margie

op 20 Nov 2021

Mooi inzicht, prettige rustgevende stem. Verder heb ik heb moeite met de maatregelen die er komen voor niet-gevaccineerden. Dat beangstigt mij zeer.

Reactie plaatsen