Podcast zelfgenezing

Verhoog je trilling en til élk aspect van je leven naar
 een hoger plan: gezondheid, werk, geld, hobby's, relaties enz.

Aan het eind van de podcast wordt er een weggeef-actie van mijn boek Bondgenoot aangekondigd. Deze weggeef-actie is echter verlopen. Daarom bied ik elke bezoeker van mijn site hier gratis het luisterboek van 'Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel' aan.Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Gerrie van Seeters
Door

Gerrie van Seeters

op 19 Feb 2022

Hay, Ik heb een stukje gemist. Wie is Emma? Alles wat je vertelt is herkenbaar. Ik heb ook een zwaar rugzakje gehad, maar wat ik nu doe is leven vanuit mijn buik. Ik praat, luister, ruik etc, etc vanuit mijn centrum Dantiem. Eerst door te lachen vanuit mijn buik dan zit ik gelijk weer goed in mijn centrum. Het middelpunt van mijn lijf Mijn lijf vertelt de waarheid. Als ik mij wat chagrijnig, ontevreden, emotioneel voel. de wereld weer heb willen redden, overtuigen b.v. dan gaat mijn hoofd met mij op de loop en dan weer even mijn buik lachspieren inschakelen. Beren en Wortels onder mijn voeten fantaseren, zon boven te hoofd, even vragen wat doet liefde voor me, geboorte licht in alle cellen laten stralen. Van binnen en buiten een geheel maken. Zo binnen en zo buiten. En alles draait om mij, Om mijn innerlijk Ikje, Mijn Ik, take it or leave it. Ik ben de keizerin, de godin van deze aarde, kosmos, van mijn grote speeltuin. En graag wil ik anderen ontmoeten die met mij resoneren, lachen, meespelen, ontdekken. De buikoefening was wel een heel moeilijke oefening hoor.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 19 Feb 2022

Emma is een van de assistenten in de podcast.

Monique Nicolaij
Door

Monique Nicolaij

op 19 Feb 2022

Ontspanning opent je cellen en zo begint het helend vermogen proces in je lichaam. Hoe super gaaf is dit. Emma keep om smiling. 😃

Leny Whittaker
Door

Leny Whittaker

op 20 Feb 2022

Inderdaad! Het toestaan en in vertrouwen loslaten en het laten "gebeuren"

Elly van der Steijn
Door

Elly van der Steijn

op 19 Feb 2022

Heb het boekje al langer geleden gekocht, ontzettend leuk geschreven je gaat er helemaal in op, en neemt je mee in de reis naar binnen. Op deze manier fascinerend hoe prachtig ons lichaam in elkaar zit. Met humor geschreven en leerzaam.

Moniek Bets
Door

Moniek Bets

op 19 Feb 2022

Ik volg je al jaren Henk. En je verhaal resoneert ook al jaren. De herkenning van zó hard je best doen raakt me tot tranen. In 2010 in burn out geraakt en mijn hemel wat heb ik hard mn best gedaan op alle vlakken om hieruit te komen. Pas nadat ik eruit krabbelde zie ik meer en meer dat ik er geen 6 jaar over had hoeven doen als ik me meer had overgegeven eraan. En nu, weer jaren later, doe ik weer zo hard mn best op zoveel vlakken. Ben ik niet wat wijzer geworden? Heel veel dank voor deze mooie podcast, voor het inzicht dat binnen denderde. Op naar de metabole stand 😊💚

Rita Mertens
Door

Rita Mertens

op 19 Feb 2022

Henk is mijn grote inspirator. Ik ben gek op zijn eenvoud, zijn lach, zijn empathie. Ik voel mij helemaal resoneren met zijn visie, samen met minstens 700 jubelende feestvierders!

Leny Whittaker
Door

Leny Whittaker

op 20 Feb 2022

Ook nu weer, in het midden van een worsteling met mezelf om zo snel mogelijk van stapelende blessures af te komen, de rust en nieuwsgierigheid in mezelf gevonden om i.p.v. verzet te observeren wat de pijn erger maakt en wanneer ik rust en ontspanning ervaar( liggen, postcast als deze beluister, ademhaling, rustige bewegingen maak, vertrouwen heb) Ik voel me als het ware opgetild, er jubelt iets van binnen. Ik moest ineens weer denken aan de spreuk op een kaart die ik ooit, zo'n 35 jaar geleden kocht en nu op internet opzocht: "Good morning, This is God, I will be handling ALL your problems today. I do not NEED your help! So..... Have a GOOD Day!

Monique Nicolaij
Door

Monique Nicolaij

op 20 Feb 2022

Leuke tekst Leny. Maar ja, niets doen is best moeilijk. We moeten ook zoveel van onszelf. Ont-span en alles komt weer goed.

Leny Whittaker
Door

Leny Whittaker

op 20 Feb 2022

Inderdaad, Monique. Gelukkig mogen we steeds opnieuw dat inzien en praktiseren..

Janny van der Horst
Door

Janny van der Horst

op 20 Feb 2022

Hoi Henk,wat prachtig om te zien en te voelen dat je zo goed in je vel zit. Zo'n verschil met een aantal jaren geleden. Super blij word ik ervan. Warme groet van mij

Reactie plaatsen