Het licht zal zegevieren

Twee landen die oorlog voeren, is als een mens die 
met zijn rechterarm zijn linker afhakt.

Het licht zal zegevieren

De triljoenen cellen in jou vormen samen één lichaam. Op dezelfde manier vormen de miljarden mensen op aarde één lichaam: het mensheidslichaam.

Twee landen die oorlog voeren, is als een mens die met zijn rechterarm zijn linker afhakt. Nietsontziend bomen (de longen van de aarde) kappen, is alsof je jezelf de adem beneemt. Grondstoffen uit de aarde plunderen, is alsof je je meest vitale organen uit je lichaam rukt. Die tijd is voorbij, het is niet langer toegestaan.

Tot voor kort was de mens voor de gek te houden met verhaaltjes over goed en kwaad. Tot voor kort geloofde de mens in sprookjes over eindeloze economische groei en welvaart. Tot voor kort hoopte de mens dat politici, leiders of zelfs wezens van andere planeten de aarde zouden komen redden. Die tijd is voorbij, het is niet langer vol te houden.

Het licht op aarde is te sterk, alles wordt zo overduidelijk zichtbaar. Ieder mens mag nu kiezen welke wereld hij wenst. Ieder mens mag nu zelf ook het ‘beleid’ bepalen en uitvoeren in zijn eigen leven. Dat is ware democratie!

Besteed je licht niet langer uit aan anderen. Wacht niet op een oplossing van hogerhand. Jij bént hogerhand! Jij bent het licht dat naar de wereld is toegekomen. Jij bent de hulp waar je naar verlangt. Druk dat uit in het klein, in je eigen leven, en het licht zal zegevieren - zónder enige strijd


* * *


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen