Online cursussen van Genezend Vermogen

Actuele online cursussen

Doorgaande groep met Henk Fransen

Om sterk te staan in de uitdagingen van deze tijd en vooral ook om een krachtig baken van licht te zijn voor de mensen om je heen, kun je meedoen aan mijn online doorgaande groep. De wekelijkse impulsen die deze groep biedt, helpen je van je hoofd naar je hart te gaan, in diep vertrouwen te leven en om bij te dragen aan de transformatie die op dit moment op aarde plaatsvindt.


> Lees meer...
Zit kanker tussen je oren? Deel 2

Cursus Psychosomatiek

Wil je, om wat voor reden dan ook, beter naar je lichaam leren luisteren en de geestelijke betekenis van organen, lichaamsdelen en ziekten beter doorzien? Dan is deze korte cursus superwaardevol voor je. 


> Lees meer...

Recente online cursussen

Cursus Verhoog je trilling

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier de VJT-cursussen ontwikkeld en verfijnd. Duizenden mensen hebben er live en online aan meegedaan. De online cursus Verhoog je trilling is nog steeds verkrijgbaar. Je kunt deze cursus op elk moment starten en helemaal in je eigen tempo volgen. Je behoudt bovendien onbeperkt toegang tot alle informatie, geleide meditaties, oefeningen en pdf's in mijn speciale leeromgeving. In deze omgeving kun je ook van gedachten wisselen met andere deelnemers. De oefeningen uit deze cursus zijn gebaseerd op oude tradities en ze helpen je weerstanden los te laten, je innerlijk licht te versterken en contact te maken met je hogere zelf. De oefeningen ondersteunen flow en moeiteloosheid, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.


> Lees meer... 

Cursus Verhoog je trilling bij ziekte

Ik heb de cursus Verhoog je trilling ook op maat gemaakt voor mensen die te maken hebben met de uitdaging van lichamelijk ongemak, een aandoening of ziekte. Het verschil met de basiscursus is puur de focus. De bedoeling van dit programma is om je meer overeen te stemmen met de wijsheid in de schepping en in je eigen lichaam, waardoor je zelfgenezende vermogens meer ruimte krijgen.


> Lees meer...

Eerdere online cursussen

Cursus Geestkracht

Dit programma bestaat uit drie audiobestanden die je helpen het onbegrensde potentieel van je onbewuste geest aan te boren. Je kunt het programma gebruiken om je lichaam sterker te maken en je prestaties te verbeteren (wanneer je gezond bent) of om je lichaam te helpen herstellen (bij ziekte).


> Lees meer...
Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen

Cursus Zhineng

In 2015 introduceerde ik de Chinese Zhineng-leraar Xie Chuan bij mijn netwerk. Samen gaven we een aantal workshops met honderden deelnemers. Wat ik die jaren leerde, heb ik vastgelegd in twee online cursussen.  


> Lees meer...
Wat is het Eerste hulp bij kanker programma EHBK?

Cursus EHBK

Het Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK) is waardevol in élke fase van je ziek zijn. Wanneer je net de diagnose hebt gekregen, kan het je helpen in korte tijd de belangrijkste zaken op de rit te krijgen. Heb je al langere tijd kanker en maak je al gebruik van alternatieven, dan kan het programma dienen als check-up om te onderzoeken waar je jezelf nog kunt verbeteren. Maar liefst 95 korte video’s en 18 e-boeken over aanvullende maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling.


> Lees meer...
5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen