Online cursussen van Genezend Vermogen

De meeste mensen proberen als ‘ikje’ hun leven te controleren en in goede banen te leiden. In ieders leven is echter een veel grotere intelligentie werkzaam. Hier kun je toegang toe krijgen door het licht in en om je heen te activeren. En dat is een belangrijk aspect van mijn werk.

De NIEUWSTE online lezingen/cursussen

Cursus Schaduwboksen

Met behulp van schaduwwerk kun je deze innerlijke heling op een zachte manier ondersteunen en loslaten wat jou niet langer dient. 


> Lees meer

Lichtmeditatie en DNA-activatie

Elke zondagochtend een lichtmeditatie, een DNA-activatie en een bespreking van manieren waarop je de basisoefeningen 'Verhoog je trilling' op een hoger niveau kunt toepassen.


> Lees meer...

Next level 4: kalm open bewustzijn

NEXT LEVEL is de verdieping van de basiscursus Verhoog je trilling (zie hieronder). Elke nieuwe serie bijeenkomsten van Next level heeft een ander thema. De eerste serie had als thema ‘Van oefenen naar zijn’, de tweede ‘I let go and I let God’, de derde ‘Er is geen macht buiten mij’ en nu dan 4: 'Kalm open bewustzijn'


> Lees meer...

Online cursussen die je op elk moment
voor jezelf kunt beginnen

Basiscursus Verhoog je trilling

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier de VJT-cursussen ontwikkeld en verfijnd. Duizenden mensen hebben er live en online aan meegedaan. De online cursus Verhoog je trilling is nog steeds verkrijgbaar. Je kunt deze cursus op elk moment starten en helemaal in je eigen tempo volgen. Je behoudt bovendien onbeperkt toegang tot alle informatie, geleide meditaties, oefeningen en pdf's in mijn speciale leeromgeving. In deze omgeving kun je ook van gedachten wisselen met andere deelnemers. De oefeningen uit deze cursus zijn gebaseerd op oude tradities en ze helpen je weerstanden los te laten, je innerlijk licht te versterken en contact te maken met je hogere zelf. De oefeningen ondersteunen flow en moeiteloosheid, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.


> Lees meer... 

Basiscursus Verhoog je trilling bij ziekte (zelfgenezing)

Ik heb de basiscursus Verhoog je trilling ook op maat gemaakt voor mensen die te maken hebben met de uitdaging van lichamelijk ongemak, een aandoening of ziekte. Het verschil met de basiscursus is puur de focus. De bedoeling van dit programma is om je meer overeen te stemmen met de wijsheid in de schepping en in je eigen lichaam, waardoor je zelfgenezende vermogens meer ruimte krijg


> Lees meer...
Zit kanker tussen je oren? Deel 2

Cursus Psychosomatiek

Wil je, om wat voor reden dan ook, beter naar je lichaam leren luisteren en de geestelijke betekenis van organen, lichaamsdelen en ziekten beter doorzien? Dan is deze korte cursus superwaardevol voor je.


> Lees meer...

Vroegere online cursussen die je op elk moment
voor jezelf kunt beginnen

Cursus Geestkracht

Dit programma bestaat uit drie audiobestanden die je helpen het onbegrensde potentieel van je onbewuste geest aan te boren. Je kunt het programma gebruiken om je lichaam sterker te maken en je prestaties te verbeteren (wanneer je gezond bent) of om je lichaam te helpen herstellen (bij ziekte).


> Lees meer...
Zhineng Online, oosterse oefeningen voor zelfgenezing door Henk Fransen

Cursus Zhineng

In 2015 introduceerde ik de Chinese Zhineng-leraar Xie Chuan bij mijn netwerk. Samen gaven we een aantal workshops met honderden deelnemers. Wat ik die jaren leerde, heb ik vastgelegd in twee online cursussen.  


> Lees meer...
Wat is het Eerste hulp bij kanker programma EHBK?

Cursus EHBK

Het Eerste Hulp Bij Kanker-programma (EHBK) is waardevol in élke fase van je ziek zijn. Wanneer je net de diagnose hebt gekregen, kan het je helpen in korte tijd de belangrijkste zaken op de rit te krijgen. Heb je al langere tijd kanker en maak je al gebruik van alternatieven, dan kan het programma dienen als check-up om te onderzoeken waar je jezelf nog kunt verbeteren. Maar liefst 95 korte video’s en 18 e-boeken over aanvullende maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling.


> Lees meer...

5.000+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1000+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen