Het is mij een eer mijn licht te laten stralen, zelfs onder de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden

Het is mij een eer mijn licht te laten stralen, zelfs onder de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden


Ik ben dankbaar om in deze tijd op aarde te zijn. 

Het is mij een eer mijn licht te laten stralen, zelfs onder de moeilijkste en meest uitdagende omstandigheden.

Het doet me goed steeds minder energie te stoppen in de oude wereld die gebaseerd is op macht, controle, misbruik en uitputting. Wanneer ik in mijn hart voel dat bepaalde zaken niet kloppen, laat ik met volle overtuiging mijn ‘nee’ horen en daarna druk ik mijn waarheid uit in wat ik denk, zeg en doe; ook wanneer anderen menen mij daarin te mogen beperken, onderdrukken of bestraffen.

Omdat ik mijn energie niet langer stop in de oude wereld van macht en controle, sterft hij onafwendbaar af.

Ik ben dankbaar dat ik steeds meer doordrongen raak van de kracht van mijn innerlijk licht dat enkel kan handelen voor het hoogste goed van alle mensen, dieren en planten. Niks kan mijn licht stoppen en het is duizenden malen sterker dan welke uiterlijke macht of beperking dan ook.

Het maakt mij gelukkig om op deze manier de menselijke waarden van ‘vrijheid’, ‘verbondenheid’ en ‘echte betrokkenheid’ hoog te houden voor mezelf, de mensen om mij heen en voor de kinderen die na mij komen.

Dank aan de ontelbare lichtbrengers die de afgelopen eeuwen het licht hooghielden en een hartegroet aan de honderden miljoenen lichtbrengers die op dit moment samen met mij de duisternis ontmantelen en de lang voorspelde transformatie van de aarde tot een werkelijkheid maken.

Ik zie ernaar uit om samen met jullie het komende jaar het licht en de liefde nog meer in de stof te brengen en een geheel nieuwe aarde op te bouwen.

Henk Fransen

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Anneke
Door

Anneke

op 07 Jan 2022

Dank jewel lieve Henk! We laten onze Lamp branden met een Hart vol Liefde in Waarheid en Vrijheid! Voor iedereen een heel mooi Licht jaar! Anneke💟

elizabeth schenk-lankamp
Door

elizabeth schenk-lankamp

op 14 Jun 2022

ik ben blijk met jou Henk...

Reactie plaatsen