Page content

Tips bij kanker

Comment Section

8 reacties op “Tips bij kanker


Door Leonie van Betten op 1 oktober 2013

dr. Gert E. Schuitemaker: heeft Nieuw licht op vitamine D en chronische ziekten geschreven. Is een duidelijk boek over het nut van vitamine D (3).


Door Boy op 16 november 2013

veel mensen zijn er vast wel van op de hoogte maar een methode die ook schijnt te helpen voor tegen het bestrijden van kanker zijn bepaalde tips van de sites:

http://www.hetgrotereplaatje.nl/cancer.html
http://www.mediwiet.nl/info/

vooral de Wietolie schijnt een geweldig middel te zijn. THC schijnt namelijk de kankercellen in het lichaam direct aan te vallen en te vernietigen.


Door Frank Schoolmeesters op 28 november 2013

Hoi Henk. Mijn vriendin is vorig jaar na een intensieve strijd van 2 jaar overleden. Toch wil ik laten weten dat via reiki, energiebehandelingen, en meditatie het mogelijk is om de nieuwe cellenaanmaak positief te stimuleren en de nieuwe cellen van een positieve lading te voorzien. (werken met het licht). Je zal jezelf er wel voor moeten openstellen en geloven dat het werkt. Wij hebben daarmee dan ook enorme resultaten geboekt tot het moment aanbrak dat zij het had opgegeven. Ze had geen energie meer om nog te investeren en wilde ook niet meer. Toen was het verhaal ook zo klaar. Ik heb er zoveel van geleerd dat ik nu mensen met kanker wil helpen en daar mijn werk van gaan maken. Mijn hart zegt dat ik mensen moet laten weten wat ze allemaal voor zichzelf kunnen doen en ik kan niet meer terug. Ik heb een enorme drive om te helpen als mensen dit zelf ook willen. Morgen studeer ik af als therapeut kruidengeneeskunde, ook met het oog gericht op mensen helpen. Misschien heb jij tips over hoe ik deze vorm van hulp het beste in praktijk kan brengen. Ik ben via José van Erp bij jou terecht gekomen en vindt ’t waanzinnig interessant wat jij doet. Ik hoor graag van jou. Groet Frank.


Door Marjo van Rijnsoever op 3 juni 2014

Hallo Frank,

Ik lees je bericht op de site van Henk Fransen en ben vooral geraakt door de manier waarop jij en je vriendin met lichtenergie en liefde veel winst wisten te behalen. Dit is me niet vreemd, maar ik heb geen ervaring met ernstige ziekten.
Je wens om mensen met kanker te willen helpen zou uit kunnen komen als je wilt en kunt op 12/13 juni 2015 in Veenendaal.
Nu organiseer ik de voorlichting voor een samenloop voor hoop evenement van KWF, dit 24 uurs gebeuren met mooie momenten wil ik graag holistische voorlichting geven, verhalen, ervaringen, etc.
Ik hoor graag van je en als je meer wilt weten kan dat altijd.
Harte groet,
Marjo van Rijnsoever.
Marjo van Rijnsoever


Door Bert van Grondelle op 20 januari 2014

Henk, hartelijk dank voor de boeken.
Als tip zou ik graag http://www.learninggnm.com onder de aandacht willen brengen. Tijdens een lezing vorig jaar begreep ik dat je op de hoogte bent van de 5 Biologische Wetten die dr. Hamer begin jaren tachtig heeft beschreven en nog steeds onderzoek doet naar fysieke en psychische uitingen na een emotionele schok. Sinds ruim 6 jaar verdiep ik mij in deze biologische wetenschap en ben intussen overtuigd van de biologische cybernetische werking van het fysieke lichaam, hersenen en psyche. Afgeleiden van de wetenschappelijke tabellen van de German New Medicine – zoals dr. Hamer deze noemt – zijn o.a. Biology totale en Meta Medicine.
Het is elke keer opnieuw verrassend hoe de biologische processen werkelijk lopen en bedoeld zijn en nadat we het conflict (traumatische ervaring) psychisch hebben geadresseerd, het fysieke lichaam datgene wat in die traumatische fase is op – of afgebouwd, weer tracht te herstellen. Wanneer het individu werkelijk alle vertrouwen heeft in de biologische werking van lichaam en geest kunnen ziekteprocessen in vol vertrouwen doorleefd worden.
Als je dat op prijs stelt, ga ik graag in gesprek hoe verschillende inzichten elkaar kunnen versterken. Hartelijke groet, Bert van Grondelle


Door Hans Stam op 19 februari 2014

Dag Henk,
Twee weken terug is bij mij een tumor ontdekt die de galweg afsluit tussen de galblaas en de darmen. Ik zag meteen in hoe dit was ontstaan. Wanneer iemand boos op me wordt dan wil ik niet ook boos worden maar op een rustige vriendelijke manier samen uit de ontstane situatie komen. Dat is in de loop van mijn leven een karaktertrek geworden. Maar de emotie die de gal stuwt is er dus wel en daar zet ik meteennmentaal een rem op. Dat is uiteindelijk een fysieke rem geworden in de vorm van deze tumor.
Buiten het werken aan een gezond lichaam middels ontgifting en goede voeding en de aanpak op fysiek niveau van de tumor met vitaminen en kruiden staat voor mij als een paal boven water dat ik de oorzaak alleen écht wegkrijg door mijn karakter te veranderen. De uitdaging is wanneer iemand boos op me wordt dat langs me heen te laten gaan en vanuit mededogen de ander tegemoet te treden.
Een operatie en bestraling heb ik resoluut afgewezen. Ik ben er van overtuigd dat ik zal genezen. Ik moet nog wel even door de zure appel heen bijten.
Hartelijke groet,
Hans Stam


Door Henk op 20 februari 2014

Beste Hans,
Kanker is voor mij een combinatie van een gevoelig mens, een gevoelig orgaan, voedingstekorten, stapeling van gifstoffen, innerlijke en uiterlijke stressfactoren, familie-verstrikkingen tot en met spirituele factoren. Geen van deze factoren op zich is de oorzaak van kanker, maar kan wel de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Een operatie indien mogelijk is vaak van belang. Chemo en bestraling alleen wanneer de statistieken dit rechtvaardigen.
Met vriendelijke groeten,
Henk Fransen


Door Latasha op 10 februari 2016

Great hammer of Thor, that is powllfuery helpful!

Plaats een reactie


*