Tips: Natural killercellen - de dokter in jou

 

Natural killercellen

Elke arts weet dat genezing van kanker op eigen kracht mogelijk is en kent patiënten die zich niet aan de statistieken houden. Elke arts leert tijdens zijn opleiding ook hoe dat werkt. Het lichaam heeft namelijk de beschikking over specifieke afweercellen die in staat zijn om kankercellen te doden, de zogenaamde Natural Killercellen of T-killercellen.

 

T-killercellen

Deze cellen staan bekend als de zogenaamde natural killercellen. Ze doden kankercellen zoals andere immuuncellen bacteriën en virussen doden. In jouw lichaam bevinden zich duizenden van deze natural killercellen. Dat is een wetenschappelijk gegeven. Statistici hebben bovendien berekend dat van de miljarden celdelingen die elke dag in het lichaam plaatsvinden er altijd wel een paar misgaan.

Dat wil dus zeggen dat in ieder mens elke dag kankercellen ontstaan. Daar schrik je misschien van, maar diezelfde wetenschappers zeggen dat dit geen probleem is omdat een gezond lichaam deze verstoringen eigenhandig corrigeert, dag in dag uit, met een feilloze precisie. Jij hebt dit dus vanaf dat je een baby was ook gedaan.

 

Het doden van kankercellen

Wat maakt nu dat natural killercellen op een gegeven moment minder goed functioneren? Wat maakt dat deze cellen bij de één effectiever zijn dan bij de ander? En zijn er manieren om het immuunsysteem een handje te helpen en de groei van kankercellen af te remmen? Kunnen we daarbij iets leren van kankerpatiënten die hersteld zijn? En zou dat misschien jou ook een stap vooruit kunnen helpen?

 

Spontane genezing

De komende weken ga ik factoren met je bespreken die een rol spelen in het functioneren van je Natural killercellen en daarmee met de afweerkracht van je lichaam. Een aantal van deze factoren worden besproken in het boek ‘Spontane genezing’ van de twee Amerikaanse wetenschappers Hirsberg en Barasch. Je vindt dit boek op mijn boekenlijst op de site en ik kan het je van harte aanbevelen.

 

Meer tips

  • Lees op deze site meer tips met betrekking tot vernieuwend kanker-onderzoek, speciale voedingsadviezen, supplementen tegen kanker, het geheim van de Diospyros Kaki, welke stoffen een rol spelen in de toename van hormoongevoelige kankers, emoties die het immuunsysteem verzwakken, Peter Chapell een pionier op het gebied van de homeopathie die speciale Aidsremmers en middelen tegen kanker heeft ontwikkeld, hoe je het placebo-effect bewust kunt toepassen, visualisaties, Protocell, vitaminen en mineralen, interessante boeken en nog veel meer andere zaken.

 

Iemand anders met kanker helpen?

Voel je vrij om dit artikel door te sturen naar mensen die er baat bij zouden kunnen hebben of het op een andere manier op prijs zouden kunnen stellen. Laat me hieronder in ieder geval weten wat je ervan vindt en of je er iets aan hebt. Ik lees je bericht graag en zal waar mogelijk antwoorden of opmerkingen plaatsen.

Tot de volgende keer, wees trouw aan jezelf en ik zie er naar uit je binnenkort weer te spreken,

Henk Fransen

 
Reactie plaatsen