Tips: Regulier en alternatief combineren

Een combinatie aanpak werkt over het algemeen het beste.

Het lijkt me goed om niet te denken in een scheiding tussen regulier en alternatief. Een alternatieve geneeswijze is een reguliere geneeswijze in een andere cultuur. En onze geneeswijze is voor die cultuur weer alternatief. Al vanaf mijn studententijd onderzocht ik alle geneeswijzen en was heel verbaasd dat mijn medestudenten dat vaak niet deden.

Is het niet zo dat overal ter wereld artsen proberen hun geliefden zo lang mogelijk in leven te houden? Zouden zij niet ook zaken kunnen ontdekken waar wij ons voordeel mee kunnen doen?

Ondanks al onze inspanningen lukt het niet kanker terug te dringen. 1 op de 3 vrouwen en bijna 1 op de 2 mannen krijgen kanker tijdens hun leven. Dat was 50 jaar geleden niet zo. En de voorspellingen voor de komende 10-20 jaar zijn ronduit alarmerend.

 

Dr. Carl Simonton - oncoloog

Laten we zolang we niet precies weten hoe kanker ontstaat alle kansen benutten. Dat dat de beste benadering is wordt overigens ook door onderzoek onderbouwd. Onderzoeksgegevens van de oncoloog Simonton laten zien dat een combinatie aanpak beduidend betere overlevingskansen biedt. Lees hier meer over het 7 jaar durende onderzoek van Dr. Carl Simonton.

 

Simontontherapie

Zijn methode wordt beschreven in de boeken Op weg naar herstel en De kracht die in je schuilt en zijn methode wordt wereldwijd toegepast onder andere in belangrijke kankercentra in Amerika. Ook in Nederland heeft Dr. Carl Simonton mensen opgeleid in zijn methode. De visualisatie methode is een belangrijk onderdeel van de Simontontherapie.

nynke
Door

nynke

op 15 Jul 2013

Hallo Henk,Wat ook heel erg belangrijk is is dat je lichaam de juiste zuurtegraad heeft. Door onze eet- en leefstijl is de zuurtegraad vaak veel te laag. Door ons drinkwater alkalisch te maken en veel groente en fruit te eten verhoog je de Ph tot boven de 7.4. Dit zorgt weer voor een betere afbraak en afvoer van afvalstoffen, zodat ze niet worden opgeslagen ergens in het lichaam.

Wilma Hendriks
Door

Wilma Hendriks

op 18 Mar 2013

Beste Henk,Dank voor je heldere, overzichtelijke en concrete informatie op je website! Ervaar jouw site als een van de beste in NL op het gebied van kanker met een brede, holistische kijk!Het enige wat ik mis in de informatie over gifstoffen, zijn de stoffen die in bijna alle cosmetica produkten voorkomen (naast voedsel en omgeving). Of beter gezegd, bijna alles wat er in een reguliere drogist te koop is, lijken gifstoffen in zich te hebben, van tandpasta tot deodorant! Ikzelf heb geen kanker (gelukkig, voorzover ik weet), maar ik ben betrokken geraakt als vrijwillige coach voor vluchtelingen, bij een echtgenoot van een client die kanker heeft in het gelaat. Ook heeft een moeder, die ik ken via mijn dochter op school, borstkanker en ik had een tijd geleden al hierover een artikel gevonden op de Amerikaanse website 'Natural News'. Daardoor ben ik nog meer gaan lezen en besef ik nu hoe vergiftigend ook onze cosmetica produkten zijn.Tot zover zijn concreet de conserveringsmiddelen 'parabenen' geconstateerd in 99% van borstkankerweefsel (ref.http://www.naturalnews.com/034680_breast_cancer_parabens_women.html) en is deze informatie urgent voor alle vrouwen en ook mannen. Dit komt o.a. voor in deodorant en shampoos en zelf heb ik deze verzorgingsmiddelen al vervangen voor 'parabenen-vrije' produkten (dit moet er expliciet op staan, want parabenen gaan vaak door onder schuilnamen; in het engels 'paraben-free' zoals bijv. van Dr. Organic bij 'de Tuinen'; ).Ook werd er onlangs gepubliceerd over 'microplastics', super kleine deeltjes die zelfs in vele tandpasta's voorkomen (http://www.noordzee.nl/campagnes/productenlijst-microplastics/).Dit lijkt mij hele belangrijke informatie, naast de aanbeveling voor biologische voeding, waar we als 'gewone burger' in ieder geval een keuze in kunnen maken door deze stoffen proberen te vermijden.Hartelijk dank voor je aandacht.Met vriendelijke groet,Wilma Hendriks Den Haag

Emco
Door

Emco

op 17 Mar 2013

Hallo Henk, Er schijnt veel succes te zijn met het werken met cannabis-olie. Deze zou de apoptose in gang zetten van kankercellen. Daarnaast zijn er veel waardevolle mineralen en vetzuren aanwezig in "help-olie" .

. Mediwietolie isbn.nr; 9789081835206

martine
Door

martine

op 29 Jan 2023

waar kan je dat kopen?? eventueel link ,bedankt

Lies Rensen
Door

Lies Rensen

op 10 Feb 2013

Goedenavond Dr.Fransen U beschreef het GCmaf supplement als middel bij kanker. Mijn man is reeds 6½ jaar longkankerpatient en heeft 6½ jaar geleden chemo en bestraling gehad 3 jaar geleden weer een chemokuur maar die is niet aangeslagen en sinds die tijd zijn wij aan het zoeken en behandelen op orthomoleculair niveu. Mijn man heeft 5 maanden de GCMaf van David Noaks gehad per injectie en vanaf vorig jaar Juni 2012 de originele GCMaf van Prof. Yamamoto. De prijs die u noemde is heel goedkoop want wij betaalden eerst € 85 en voor de orig. € 250,- elke week en toch heeft mijn man sinds vorig jaar Juni 3 x een uitzaaing gehad. Hij krijgt nu nog steeds de GCmaf van Yamamoto elke week ingespoten Of wij misschien te laat waren met de originele GCMaf weten wij niet,want de prof zegt dat je geen uitzaaingen kunt krijgen bij het gebruik van de echte GCMaf. Maar al met al is 6¼ jaar leven met longkanker een unicum zoals verschillende artsen wisten mede te delen en hebben wij dit te danken aan de extra supplementen en de kuren die hij de afgelopen 3 jaar heeft gedaan. Er moet veel meer de nadruk worden gelgd op de alternatieve mogelijkheden en wij wensen u daar veel succes bij. Met vriendelijke groet, Lies Rensen. Rotterdam

Joeri
Door

Joeri

op 19 May 2019

Beste lies, is het misschien mogelijk om te mailen met betrekking tot jullie behandelingswijze ? Met vriendelijke groeten Joeri Plevoets

martine
Door

martine

op 29 Jan 2023

beste mevr ,kan u mij linkje sturen ,waar ik dergelijke produkten kan kopen,veel moed voor uw man en u zelf

Reactie plaatsen