Tips: Aardstralen en kanker

Wetenschappelijk gezien zijn aardstralen niet te meten. In die zin zouden we dit onderwerp dus beter links kunnen laten liggen.
  • Toch zijn er huizen en plekken op aarde waar mensen zich opvallend goed voelen en plekken die mensen juist mijden.

Er zijn kantoorpanden waar het ene na het andere bedrijf om onverklaarbare redenen failliet gaat en er zijn ook panden die een soort succes-code te lijken hebben.

Al vanaf de oudheid werden huizen gebouwd op plekken die ‘aardstraal vrij’ waren. Kerken en andere belangrijke gemeenschapshuizen werden niet alleen op een aardstraalvrij gebied gebouwd, maar zelfs op een kruising van positieve aardstraallijnen, de zogenaamde ‘ley-lijnen’. De romeinse legers verplaatsten zich volgens overlevering bij voorkeur ook over deze lijnen van positieve energie waardoor hun legers zich in korte tijd over grote afstand konden verplaatsen zonder uitgeput te raken.

No-nonsense aanpak

Los van alle legendes en mogelijk suggestieve overleveringen, kunnen we vaststellen dat sommige mensen gezondheidsproblemen ontwikkelen in de jaren na een verhuizing. Niet zelden begint het met slaapproblemen en vermoeidheidsklachten die ze daarvoor niet hadden.
  • Ook heb ik kunnen vaststellen dat dit soort patiënten vaak opvallende vooruitgang boeken wanneer ze hun bed verplaatsen of wanneer ze van slaapkamer verwisselen.

Laten we dit onderwerp daarom op een no-nonsense manier benaderen.

Wanneer er sprake is van slaapproblemen, vermoeidheidsklachten of ziekte bij één of meer van de gezinsleden na een verhuizing (denk aan een periode van 1-3 jaar) of wanneer men tijdens logeren of vakantie opvallend beter slaapt dan thuis, houd dan rekening met het bestaan van aardstralen.

Ontstoring van de thuissituatie

Er zijn tal van personen en organisaties die aangeven aardstralen te kunnen meten (bijvoorbeeld met behulp van een wichelroede) en deze ook te kunnen neutraliseren (speciale middelen of energetische reiniging).

De kosten hiervoor variëren van enkele tientjes tot enkele honderden euro’s of nog meer. De aanbevelingen die gedaan worden op grond van de metingen variëren van het verwisselen van slaapplek tot het afschermen van aardstralen met behulp van dure materialen.

Grootmoeders recept

  • Wanneer er sprake is van slaapproblemen, vermoeidheid of andere gezondheidsklachten na een verhuizing, waarbij men beter slaapt wanneer men elders logeert of op vakantie is, overweeg dan het verplaatsen van het bed naar een plek die ‘beter voelt’, het verwisselen van slaapkamer, of het afschermen van de negatieve invloed, c.q. aardstralen.

De goedkoopste manier die ik ken om aardstralen af te schermen op de slaapkamer is het plakken van aluminiumfolie onder het gehele bed. Draai het bed daartoe op z’n kop en plak banen aluminiumfolie met de ‘spiegelende kant’ naar de grond tegen de onderkant van het bed.

Extra: plaats in de hoeken van het bed magneten. Koop daartoe 4 magneten. Neem er 2 en houd ze zo dat je voelt dat ze elkaar afstoten. Plaats de magneten in deze positie tegenover elkaar. Dus de ene in de rechter bovenhoek van het bed, de andere in de linker onderhoek van het bed. Neem de 2 andere magneten en plaats die vergelijkbaar in de linker bovenhoek en rechter onderhoek van het bed.

Het is een oud grootmoeders recept en kost vrijwel niks. Probeer het eens uit. Observeer of je je in de weken erna beter voelt.

Iemand anders helpen

Voel je vrij om dit artikel door te sturen naar mensen die er baat bij zouden kunnen hebben of het op een andere manier op prijs zouden kunnen stellen.

Heb je zelf een tip over dit onderwerp? Ben je het er wel of niet over eens? Voel je vrij om onderstaand een bericht achter te laten.

Tot de volgende keer, wees trouw aan jezelf en ik zie er naar uit je binnenkort weer te spreken,

Henk Fransen

 

 
veerle
Door

veerle

op 26 Feb 2020

Hallo, ben op zoek naar het ultieme middel om de negatieve straling tegen te gaan. Heb al kwakzalvers gehad en dat heeft mij veel geld gekost, er was wel iemand met ampullen, elke dag afspoelen, dat hielp ook een beetje maar nog steeds niet doeltreffend. Is er nu geen goeie ziel die mensen helpt ipv de zakken leeg te maken.

Lucia
Door

Lucia

op 30 Jun 2020

Je kunt ook een cursus wichelroede lopen doen, dan kun je het zelf uittesten en verhelpen want het bestaat niet om eenmaal iemand te laten komen, omdat die stoorvelden ook verschuiven en er komen steeds meer zendmasten. Als je zo'n cursus niet wil doen koop een paar boeken erover en je kunt professionele wichelroedes kopen of ze zelf maken. Succes er mee.

Jan Vermaas
Door

Jan Vermaas

op 22 Nov 2019

Aardstraling is een netwerk van Curry gitters en Hartmann gitters die over de aarde lopen. De ene loop van noord naar zuid en van oost naar west de andere gitter loopt van noordoost naar zuidwest en van noordwest naar zuidoost. Heel veel mensen voelen dit niet en de meeste wichelroede lopers vinden alleen een waterader die hier door loopt. Er zijn maar een paar mensen die echt al deze gitters kunnen opsporen. Hulpmiddelen zoals een broncorrector kunnen wel helpen tegen de straling maar mensen die echt gevoelig zijn, voelen zijn broncorrector ook. Want die slingert de energie in huis heen en weer als een soort van tornado. En het nadeel van een broncorrector is, dat het de straling wegdrukt waar de je buren met je probleem opzadelt. Deze mensen krijgen een dubbele belasting van aardstraling in hun huis. Een tweede probleem is wat hier niet benoemd is, zijn breuklijnen waardoor een schadelijk gas de woning binnenkomt. Dit gas zorgt voor problemen met de luchtwegen. En is net zo belastend voor de gezondheid als aardstraling. Breuklijnen. Overal in de aardkost bevinden zich grote en kleinere breuklijnen. Via deze breuklijnen komt ook aardstraling naar boven. Dit is echter een ander soort straling dan de gitter straling. De straling van deze breuklijnen geven in het algemeen een baan van zeker 1 meter breedte. De energie afkomstig uit deze breuklijnen werkt sterk op de longen. Wanneer men boven zo’n breuklijn slaapt, dan zorgt de energie meestal voor astma of bronchitis. Net als de andere straling straalt deze energie loodrecht naar omhoog. Wanneer men door zo’n bundeling van (breuklijn-) energie heen loopt, dan zoekt deze energie de plek in de aura op waar een tekort aan energie is en gaat daar vastzitten. Op deze plaats heeft de energie een vergiftigende en aura-blokkerende werking. Dit heeft te maken met de giftige gassen die de aarde bevat en met de hoeveelheden gif die de mens de afgelopen eeuwen aan de aarde heeft toegevoegd. Dit gif komt dus in de vorm van gasvormige energie via de breuklijnen aan de oppervlakte. Het betreft hier geen aardgas, maar andere gasvormige energie. Wij noemen deze banen daarom ook wel “gasbanen”. Temeer omdat de energie van deze gasbaan tijdelijk uit de aura te verwijderen is door middel van vuur. Deze banen bevatten dus veel negatieve energie. Ze geven vaak het gevoel dat je niet goed vrij kunt doorademen. Behalve energie afgeven, nemen deze banen ook gemakkelijk negatieve energie op. Het betreft hier onder andere negatieve energie van de mensen in huis. Wanneer je een huis komt, kun je deze negatieve energie vaak voelen. Normaliter zorgen de kosmische straling en de aardstraling samen voor een evenwicht. Maar juist waar de wateraders en de gasbanen zijn, is de aardstraling sterker en is het evenwicht zoek.

JHM Peters
Door

JHM Peters

op 21 Nov 2019

aardstralen een heikel onderwerp, deze aardstalen zijn ter plekke op te zoeken.( meten!) Mijn ervaring is van ongeveer 50j terug! In 1976 huis gecontroleerd op aardstralen, problemen met lymfklier, rechter lies. Na onderzoek woning werd mij verteld dat de persoon die aan de linkerkant slaapt in de problemen zou komen! Het een en ander ondernomen, maar om de zoveel jaar opnieuw lymf probleem, nu linker lies, daarna linker oksel, toen boven in borst, daarna op nieuw in linker oksel. Dit heeft geduurd tot 2016 hier kwam de rechter lies weer met een klier( deze waren alle laaggradig tweemaal bestralen en weg was de opgezette klier) Deze klier was niet verdwenen, in 2017 opnieuw bestraald 5 maal en dieper. de ellende hierna zal ik jullie besparen. Maar ik ben gaan nadenken over het aardstralen onderzoek in 1976 en de reactie van de onderzoeker. Nu heb ik opnieuw iemand benaderd om mijn woning nogmaals op aardstralen te controleren. Deze persoon niets verteld over mijn voorgeschiedenis! Deze persoon heeft professionele apparatuur, woning getest op hoog en laagfrequentie aardstralen gsm stralen. Van de slaapkamer maakt hij op schaal een tekening. Tot mijn stomme verbazing kwam nu naar voren dat de persoon die in 1976 mij vertelde over de problemen op de plek in bed,dat nu zoveel jaren later deze persoon mij hetzelfde vertelde er liepen aardstralen breukstralen drie verschillende gsm stralen midden door de slaapplaats waar ik lag te slapen. en dat is nu de oorzaak van mijn lymfproblemen. Dus let op als onbestemde problemen heeft

ben
Door

ben

op 20 Nov 2019

ik heb op een adres waar gewoond, wwar d overbuurman darmkanker had, naast mij een echtpaar wwarvan de inmiddels aan kanker overleden is, zijn vrouw leeft nog maar heeft borst kanker en de buren aan de andere kan van mijn huis zijn inmiddels beiden overleden aan kanker. Toeval ????? Denk het niet. Ben blij dat ik daar weg ben.

Rita
Door

Rita

op 20 Jul 2019

Ik zou graag een wichelroedeloper kennen die in de tuin een koperen acht plaatst. Ik woon in België

Pieter van der Mijden
Door

Pieter van der Mijden

op 11 Jun 2018

Hi, ik zou graag de magneten theorie willen uit proberen. Er zijn echter heel veel verschillende magneten met verschillende trek krachten. Ik zou graag een idee willen krijgen van iemand welke ik zou moeten proberen voor een Queen size bed. Dank u

Marcel Overeem
Door

Marcel Overeem

op 03 Feb 2018

Er is in de jaren 20 en 30 in de vorige eeuw veel onderzoek gedaan naar de relatie tussen aardstralen en kanker door onderzoekers uit de medische sector. Uit deze onderzoeken kwam heel duidelijk naar voren dat mensen die Kanker hadden op sterke geopatische stoorzones (aardstralen) sliepen. Op verschillende congressen is dit toendertijd ook onderwerp geweest. Het hele thema aardstralen was publiekelijk veel bekender door o.a. mensen als Mierenet in Nederland. Helaas is na de oorlog het hele thema aardstralen en alles wat daarmee te maken heeft naar de achtergrond verdwenen. In Duitsland is het roedelopen onder invloed van de amerikanen en de kerk zelfs verboden na de oorlog. (ondertussen hebben de amerkanen de roedelopers uit het duitse leger meegenomen en een eigen opleidingscentrum gestart...). In Oostenrijk hebben meer recent onderzoeken de relatie tussen aardstralen en ziekten aangetoond. Ook bekende Rutengängers (wichelroedelopers) als Käthe Bachler stellen dat bij kankergevallen altijd sprake is van belasting door aardstralen. Overigens zijn aardstralen wel te meten, maar deze apparaten zijn te groot, te duur en te langzaam om praktisch in te zetten voor huisonderzoeken. Even ingaand op de voorgestelde oplossingen: Niet doen! Aluminiumfolie houdt de straling niet tegen, net als lood oid. Spiegelende oppervlaktes zijn een slecht idee, want ook onze eigen afstraling moet wegkunnen en niet teruggereflecteert. Magneten: ook een heel slecht idee... Bekend is dat een groot deel van de mannen die in een bed slaapt met elektromotoren (magneten) prostaatkanker krijgen... Voor meer informatie zie: www.mareem.net Kijk onder FAQ voor uitgebreide informatie over aardstralen, wateraders en elektrosmog.

Michel
Door

Michel

op 26 Feb 2018

Wat een lariekoek. 'Uit onderzoek blijkt'. Welk onderzoek? Wie heeft het uitgevoerd en hoe? Dat blijft bij dit soort zweetsites maar al te vaak onbelicht. Mensen laat je niets wijsmaken door niet concreet onderbouwde kwakzalverij.

Marcel Overeem
Door

Marcel Overeem

op 31 Mar 2018

Als je op de site zou kijken, dan zul je onder aardstralen een hele opsomming van onderzoeken vinden....

Ag
Door

Ag

op 15 Aug 2019

Marcel Overeem het contactformulier op uw website werkt niet en zie nergens een mail adres om u te bereiken

Marja
Door

Marja

op 03 Feb 2014

Wij hebben al bijna 30 jaar een stralingsapparaat in huis staan. Een grote die 32 meter in alle richtingen straling via een geaard stopcontact weg sluist. Mijn kinderen hadden keel en oor problemen gehad. Sinds het apparaat er staat hebben ze geen problemen gehad. Ik kreeg toen te horen dat het je niet ziek maakt maar zwakte in je gezondheid versterkt. Wat je kunt doen is naar de Gemeente gaan en de tekeningen vragen waar sloten zijn geweest en ondergronds water. Wanneer deze twee elkaar snijden daar is de straling het groots. Heb je een kat en die is vaak op je bed te vinden dan is de kans groot dat daar straling is. Een kat zoekt het op. Een hond daar en tegen slaapt niet op stralingspunten. Ons apparaat komt uit Duitsland, daar letten ze erop waar ze huizen bouwen. Op aardstraling mag niet gebouwd worden. Koperen 8 werkt ook al moet je die elke week met koud water afspoelen, evenals portable apparaatjes. Wij hebben er een in de auto en onze zoon was nooit meer wagenziek. Ik wilde toen der tijd verhuizen maar mij werd verteld dat het nieuwe huis net zo goed straling kon hebben. Ons app. is een RayOn-ex. Wij zijn zeer tevreden

K. de Mulder
Door

K. de Mulder

op 17 Feb 2021

waar heb je de Ray0n-ex gekocht als ik het vragen mag.. wij slapen op een waterader, en een waterbed en ik begrijp dat dit zeer slecht is... echter geen andere kamer, geen andere plek op de kamer maakt dat we nog voor x-tijd hier aan vast zitten. Ik ging op zoek naar Rayon-ex maar vind verschillende apparaten .. vandaar mijn vraag

alice
Door

alice

op 01 Feb 2014

het plaatsen van aluminiumfolie onder je bed (grootmoeders tip:) heeft een nadeel: deze folie versterkt eventueel aanwezige elektrische velden. Lopen er leidingen door je vloer, dan slaap je dus in zo'n elektrisch veld, ook niet zo gezond. je zou deze aluminiumfolie moeten aarden. Wat ook een optie is (maar dan moet je weten hoe de aardstraal loopt) is een koperen acht, ook geaard. Helpt bij mij prima.

rik cappelle
Door

rik cappelle

op 16 Feb 2013

Aardstralen en kanker zijn inderdaad een hekel punt. Velen denken dat je door aardstralen ziek wordt zoals dit gebeurt door een virus of bacterie zoals bv de griep. Toch is de onderliggende gedachte eenvoudig. Mieremet, een bekende wichelroedeloper uit de vorige eeuw, gaf aan dat op die plaatsen een potentiaalverschil zat in het spanningsveld van het electromagnetisch veld van de aarde. Wat blijkt nu. Wie de nacht doorbrengt op een stralingszone krijgt een bepaale energie waardoor, ondanks je slaapt, jou lichaam zich constant weert tegenover de agressor die aardstraal heet. Resultaat is dat je onuitgeslapen het bed uitstapt. Niet uitgeslapen zijn is op termijn nefast voor het lichaam. Eerst daalt jou weerstandsvermogen en het lichaam gaat reservers aanspreken die je niet aanvult door bv extra vitamines. De volgende fase is dat na jaren het imuunsysteem verzwakt en dan kom je in de gevarenzone daar je vatbaar bent voor ernstiger ziektes zoals kanker. Wens je meer info bezoek gerust even mijn website http://www.gezondhuis.be vriendelijke groet rik cappelle hooglede/belgie

Reactie plaatsen