Tips: Genezing van kanker in 3 minuten

 
  • Je ziet zo meteen een youtube waarin de genezing van een blaastumor in enkele minuten plaatsvindt. De opnames zijn gemaakt in een Chinees ziekenhuis waar geen gebruik gemaakt wordt van medicijnen. Er wordt slechts gewerkt met de kracht van intentie.

Gregg Braden

Deze youtube is onderdeel van een lezing van Greg Braden. Hij is een best selling auteur in de Verenigde Staten en heeft onder andere geschreven ‘Deep Truth’, ‘Fractal Time’ and ‘Secrets of the lost Mode of Prayer’.

Hij is een bekende televisie persoonlijkheid, internationaal spreker en onderzoeker. Hij gaf de lezing in Milaan in 2007.

Genezing van kanker in 3 minuten

De genezing in deze youtube komt tot stand door een 3-tal speciaal daarvoor opgeleide 'artsen'. Zij maken gebruik van de kracht van intentie vanuit het hart. Zij stellen zich voor dat de tumor verdwenen is.

Het laat zien hoever de kracht van overtuiging vanuit het hart kan gaan. Maar het is belangrijk te beseffen dat deze artsen over een grote hoeveelheid ervaring en oefening beschikken. Ieder mens bezit in principe dezelfde mogelijkheden, maar we mogen onszelf geen druk opleggen dit ook te kunnen.
  • Wel is het interessant deze kracht van intentie te onderzoeken en bijvoorbeeld te oefenen in kleine zaken. Zo kan het ook zijn uitwerking krijgen op grotere zaken. Ik hoop dat de film daarbij inspireert.

In de boeken van Gregg Braden kun je meer lezen over deze mogelijkheden, als ook in meerdere boeken op mijn boekenlijst.

In een volgende tip zal ik de ervaringen delen van een cliënt van mij over dit onderwerp.

Hier kun je de youtube van Gregg Braden over de genezing van kanker in 3 minuten bekijken?


PS. Ook wanneer je geen Engels spreekt kun je iets verderop in de film de genezing zien gebeuren.Iemand anders helpen?

Voel je vrij om dit artikel door te sturen naar mensen die er baat bij zouden kunnen hebben of het op een andere manier op prijs zouden kunnen stellen. Laat me hieronder in ieder geval weten wat je ervan vindt en of je er iets aan hebt. Ik lees je bericht graag en zal waar mogelijk antwoorden of opmerkingen plaatsen.

Tot de volgende keer, wees trouw aan jezelf en ik zie er naar uit je binnenkort weer te spreken,

Henk Fransen

Solveigh
Door

Solveigh

op 18 Mar 2016

Indrukwekkend. Ik heb de video gezien, mijn Kabbalah teacher stuurde hem door. Ik zou graag willen weten of en hoe ik dit ziekenhuis en deze artsen zou kunnen raadplegen.

Janneke Luinenburg
Door

Janneke Luinenburg

op 27 Oct 2013

Mijn verhaal mag worden gepubliceerd.Janneke Luinenburg

Janneke Luinenburg
Door

Janneke Luinenburg

op 27 Oct 2013

Ik weet niet wat u hier mee bedoeld.Wilt u mij dat a.u.b. Uitleggen?B.v.d.Janneke Luinenburg

Reactie plaatsen