Andreas Moritz - Leverreiniging 2

Klik hier wanneer je Andreas Moritz - Leverreiniging 1 nog een keer wilt lezen.

Ontgifting is van belang in de behandeling van kanker. Ontgifting kan op meerdere manieren op gang worden gebracht. Een van de mogelijkheden is de lever- en galreiniging. Onderstaand worden de resultaten beschreven die je mag verwachten. Uit het boek De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering van Andreas Moritz. Klik hier voor meer interessante boeken over kanker van zijn hand en anderen.Moritz - Resultaten

Gedurende de ochtend en misschien in de middag zul je een aantal waterige ontlastingen hebben. Aanvankelijk bestaan deze uit galstenen gemengd met voedselresten, later bestaan ze uit een mix van stenen met water. De meeste galstenen zijn erwtkleurig en drijven in het toilet, omdat ze gal bestanddelen bevatten. De stenen zijn er in verschillende kleuren groen en ze kunnen helder gekleurd en doorschijnend als edelstenen zijn. Alleen het gal van de lever kan de groene kleur veroorzaken.

Galstenen

  • Galstenen zijn er in alle kleuren, vormen en maten. De licht gekleurde stenen zijn het nieuwst. Zwartachtige stenen zijn het oudst. Sommige zijn de grootte van een erwt of kleiner, andere zijn twee of drie centimeter in doorsnee. Er kunnen per keer tientallen of zelfs honderden stenen uitkomen in verschillende kleur en maat. Let ook op geelbruine of witte stenen.

Sommige van de geelbruine en witte stenen zinken naar de bodem van het toilet. Dit zijn verkalkte stenen en ze zijn vrijgekomen uit de galblaas. Ze bevatten zwaardere giftige bestanddelen en weinig cholesterol. Al de groene en geelachtige stenen zijn zo zacht als was, dankzij de werking van de appelsap. Je kunt ook een laagje wit of geelbruin schuim in het toilet zien drijven. Dit schuim bestaat uit miljoenen kleine witte, scherpgerande cholesterol kristallen, die gemakkelijk kleine galkanalen kunnen beschadigen. Zij zijn net zo belangrijk om kwijt te raken.

Probeer een grove schatting te maken van het aantal stenen dat is verwijderd. Om bursitis (slijmbeursontsteking), pijn in de rug, allergieën en andere gezondheidsproblemen permanent te genezen, en om nieuwe zieken te voorkomen, moet je alle stenen verwijderen.

Het aantal keren dat je een leverreiniging doet

Dit kan op zijn minst zes zuiveringsperiodes verlangen met twee of drie wekelijkse of een maandelijks interval (zuiver niet vaker dan dat). Als je niet zo vaak kunt zuiveren, mag je er iets meer tijd tussen laten zitten. Het belangrijkste is dat je onthoudt dat als je eenmaal bent begonnen met zuiveren, je moet doorgaan tot er geen stenen meer uitkomen. Het half gezuiverd laten over een lagere periode (drie maanden of meer) kan groter ongemak veroorzaken dan helemaal niet zuiveren.

De verbetering die je mag verwachten

  • De lever, in zijn geheel, gaat meer efficiënt functioneren na de allereerste zuivering. Je kunt ineens verbetering voelen soms zelfs binnen een paar uur, je pijn wordt minder, je energie neemt toe en ook je helderheid van geest verbetert aanzienlijk.

Binnen een paar dagen echter verplaatsen stenen zich van diep binnenuit de lever naar de twee grootste galkanalen die de lever verlaten. Dit kan een aantal van de voormalige symptomen van ongemak doen terugkeren. In feite, zou je teleurgesteld kunnen raken door het feit dat het herstel maar zo’n kort leven beschoren lijkt. Maar dit alles betekent alleen maar dat er nog steeds stenen achter gebleven zijn, klaar om bij de volgende zuiveringsronde verwijderd te worden. Desalniettemin, de zelfherstel functie en de zuiveringsreacties van de lever zullen aanzienlijk verbeterd zijn, waarmee dit zeer belangrijke orgaan veel doelmatiger kan functioneren.

Hoe vaak herhalen?

Zolang er nog steeds een paar kleine stenen van de duizenden kleine galkanalen naar de honderden grotere galkanalen verschuiven, kunnen ze zich samenvoegen tot grotere stenen en eerder ervaren symptomen produceren. Zoals pijn in de rug, hoofdpijn, oorpijn, spijsverteringsproblemen, opgeblazen zijn, geïrriteerdheid, boosheid, enz, hoewel dit minder erg kan zijn dan hiervoor. Zodra een nieuwe zuivering niet langer stenen oplevert, wat meestal gebeurt na 6-8 zuiveringen (in ernstiger situaties kunnen er meer dan 10-12 zuiveringen nodig zijn), wordt je lever verondersteld in een uitstekende conditie te zijn. Toch wordt het aanbevolen de leverzuivering elke zes maanden een keer te doen. Elke zuivering geeft een extra versterking aan de lever en het zorgt voor het verwijderen van alle gifstoffen die de lever ondertussen weer heeft opgeslagen.

Noot: Zuiver nooit als je lijdt onder een acute ziekte, zelfs niet tijdens een simpele verkoudheid. Als je aan een chronische ziekte lijdt echter, zou je lever zuiveren wel eens het beste kunnen zijn dat je voor jezelf kunt doen.


 Lees meer over Andreas Moritz - Leverreiniging 3

Reactie plaatsen