Programma Geestkracht | Zelfhypnose

Dit programma helpt je contact te maken met het onbegrensde potentieel
 van je onbewuste geest.

Welkom bij het programma Geestkracht

Dit programma bestaat uit drie audiobestanden die je helpen het onbegrensde potentieel van je onbewuste geest aan te boren. Je kunt het programma gebruiken om je lichaam sterker te maken en je prestaties te verbeteren (wanneer je gezond bent) of om je lichaam te helpen herstellen (bij ziekte).

  • In DEEL 1 leg ik uit hoe geestkracht precies werkt.
  • In DEEL 2 vertel ik hoe je het beste kunt gaan oefenen.
  • In DEEL 3 heb ik een geestkracht-oefening (geleide meditatie) ingesproken waar je (elke dag) gebruik van kunt maken.

Deel 1: Zo werkt geestkracht

In dit deel leg ik je het verschil uit tussen het bewuste en het onbewuste denken. Het bewuste denken is eigenlijk heel beperkt; het onbewuste denken, daarentegen, is vrijwel onbegrensd. Niet voor niets blijken mensen onder hypnose alle processen in hun lichaam te kunnen beïnvloeden, ook die processen waar ze bewust nauwelijks of geen invloed op hebben. Hypnose werkt op basis van twee principes: een lichte ontspanning (de zogenaamde trance) en suggestie. In dit deel van het programma leer je hoe je deze principes voor jezelf kunt toepassen.

Deel 2: Het belang van oefenen

In deel 2 vertel ik dat, om echt te veranderen, oefening nodig is. Wanneer je het programma preventief gebruikt is het voldoende om een of twee keer per week te oefenen, maar wanneer je wilt herstellen van ziekte is het aan te bevelen dagelijks te oefenen.

Bij herhaling oefenen is als het zingen van een lied. Wanneer je dat geregeld zingt komt het refrein ervan als vanzelf gedurende de dag in je op. Op dezelfde manier kunnen de helende beelden die je tijdens het oefenen voorstelt, gedurende de dag vanzelf in je opkomen. Wanneer dat gebeurt, weet je dat je onbewuste geest de beelden in zich op heeft genomen en aan het afspelen is.

Deel 3: Geestkracht-oefening

Met behulp van de oefening in dit deel (geleide meditatie) gaan we de kracht aanboren van je onbewuste geest. De oefening begint met een diepe ontspanning, de trance die hiervoor nodig is. Vervolgens ervaar je hoe je je de energie van je krachtvoorwerp kunt toe-eigenen en deze in je lichaam kunt brengen, als een bijzonder medicijn dat daar blijft doorwerken, ook ná de oefening. Tot slot leer je hoe je kunt vergeven waar dat nodig is.

Samenvattend

  • De mens bezit een onbegrensde potentie tot zelfgenezing. Deze kracht schuilt voor het grootste deel in de onbewuste geest.
  • Onder hypnose blijken mensen in staat alle processen in hun lichaam diepgaand en blijvend te beïnvloeden.
  • Je kunt gebruikmaken van zelfhypnose om je onbewuste geest te activeren en deze te richten op het versterken van je lichaam (of het herstel ervan).
  • Je kunt je onbewuste geestkracht het beste activeren door gebruik te maken van beelden of voorstellingen. Het is daarbij van belang dat je in deze voorstellingen kunt geloven; anders werkt het niet.
  • De scheppende kracht van je geest is niet ‘zweverig’ of ‘alternatief’; het is een reële kracht die door de wetenschap is onderbouwd.

Nu voor € 17,-Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen