Verhoog je trilling

Verhoog je trilling en til élk aspect van je leven naar een hoger plan

Ik geef geregeld online-bijeenkomsten (via zoom) om je te helpen je trilling of lichtfrequentie te verhogen. Interesse? Houd dan mijn Facebook in de gaten of schrijf je in op mijn nieuwsbrief (als je nog niet ingeschreven bent).

Hét kenmerk van ons leven: polariteit

Het leven op aarde kenmerkt zich door polariteit: dag en nacht, vreugde en verdriet, berg en dal, … Nu begrijpt iedereen dat het een beetje raar zou zijn om te beweren dat een berg goed is en een dal slecht. Een berg en een dal zitten immers aan elkaar vast? Als je het goed bekijkt is het zelfs een eenheid: zonder berg geen dal en zonder dal geen berg. Toch maken wij mensen wel dit onderscheid. Zo vinden we een berg (of piek) in ons leven doorgaans goed en vinden we een dal (of depressie) doorgaans slecht.

Je eigen leven

Als je eerlijk bent tegen jezelf, spelen er allerlei dingen in je leven die je fijn vindt, en tegendelen daarvan die je vervelend vindt. Met andere woorden: je bent voortdurend aan het denken in goed en fout, en je doet dat doorgaans zonder dat je het in de gaten hebt. Maar het is belangrijk om je te realiseren dat je met elk oordeel, positief of negatief, de eenheid stukmaakt en jezelf opsluit in slechts een deel van de werkelijkheid.

Goed-fout-denken 

Nu is het lastige dat dit goed-fout-denken is binnengedrongen in alle aspecten van ons leven: in de opvoeding, op school, in de kerk, in de politiek, in de media, echt overal. Goed-fout-denken is de norm geworden, terwijl het aan  de basis staat van elk ongelukkig gevoel en elke spanning in ons leven. Net zoals het aan de basis ligt van elk politiek conflict en van elke oorlog die we ooit hebben gevoerd. En dit goed-fout-denken is er in de loop van de eeuwen bovendien zo geleidelijk ingeslopen dat de meesten van ons niet meer voelen hoezeer het indruist tegen onze ware natuur. We zijn het heel gewoon gaan vinden dat we een deel van ons leven fijn vinden, terwijl we met een ander deel de strijd aangaan.

Het zit er diep in

Die neiging om te strijden tegen alles wat wij als slecht zien, zit er bij de meesten van ons zó diep in dat we niet alleen vechten tegen allerlei aspecten in onszelf, maar ook tegen tal van zaken buiten ons. Zo hebben we met z’n allen ‘de strijd tegen het terrorisme’ gecreëerd, ‘de strijd tegen nepnieuws’, tegen kinderarbeid, tegen racisme, tegen kanker, tegen zwarte piet, tegen corona, … Je kunt het zo gek niet bedenken of we zijn ertegen gaan vechten. En we geloven er (soms heilig) in dat dat ons verder zal brengen.

‘Alles op aarde is één.
 Vechten tegen iets is als een mens die met zijn rechterhand zijn linkerarm afhakt.
 Hoeveel mooier is het om te leren de rechter- en de linkerarm te laten samenwerken,
 je hoofd en hart samen te brengen en liefde op aarde te verspreiden.’

Uitputting

‘Strijden tegen’ druist in tegen onze ware natuur. Daarom put het ons ook zo uit: het snijdt ons af van onze bron. Het verstoort de vrije energiedoorstroming en blokkeert daarmee de flow in ons leven. En dat reflecteert zich in alle verstoringen om ons heen: het verval van de ecosystemen van de aarde, de vervuiling van ons leefmilieu, het uitsterven van diersoorten, de toename van welvaartsziekten, de enorme schuldenlast van landen en het grote aantal mensen dat oververmoeid raakt, vaak al op jonge leeftijd. In deze tijd zien we het als onder een vergrootglas gebeuren door de coronacrisis. De ‘strijd tegen dit virus’ heeft in korte tijd landen en mensen geïsoleerd, ons immuunsysteem verzwakt en ons economische systeem aan de rand van de afgrond gebracht.

Herken je het?

Eigenlijk doen wij op dit moment als mensheid wat velen van ons als individu al eens eerder hebben meegemaakt… De meeste mensen hebben immers wel eens een crisis beleefd, of een moeilijke periode in hun leven waarin ze zich tot het uiterste verzetten tegen iets waarvan ze op dát moment dachten dat het heel erg slecht was. Iets wat ten koste van alles moest worden voorkomen!

Maar hoe je toen ook vocht, het lukte je niet om het te voorkomen. En op een zeker moment … volledig moe gestreden, leeg en uitgeput, zag je waarschijnlijk in dat het geen zin had om zo te vechten, en liet je je verzet los … En in de ontspanning en overgave die toen ontstonden, begon je leven spontaan te genezen.

Spontane genezing

Ik heb zulke wonderbaarlijke genezingen de afgelopen 30 jaar geregeld mogen meemaken bij ‘mijn’ opgegeven kankerpatiënten. Op het dieptepunt van hun leven, volledig uitgeput en moe gestreden, stopten ze met vechten tegen hun omstandigheden. En juist in die ontspanning vond er spontane genezing plaats. Datgene waartegen ze vochten, dat wat ze als verschrikkelijk slecht ervoeren, dat wat ze koste wat het kost weg wilden hebben, hun tumor, genas! En niet zelden vertelden ze me dan achteraf dat ze hun ziekte dankbaar waren, omdat deze hun alles had geleerd waar het in het leven om draait: onvoorwaardelijke liefde. Een vorm van liefde die ze zonder ‘de ziekte’ nooit zouden hebben begrepen.

‘Alles wat ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd over
 spontane genezing is waardevol én toepasbaar
voor iedereen!’

Genezing van de mensheid

Ook de mensheid gaat op dit moment door zo’n proces van spontane genezing. Enerzijds verlangen steeds meer mensen ernaar om een hogere liefdestrilling uit te zenden, anderzijds neemt ook de lichtfrequentie van de aarde zelf toe. De mensheid ontwaakt.

En ja, met dit ontwaken, met dit toenemende licht komen er ook duistere, weggedrukte zaken aan het licht. En ja, met het toenemende licht zie je ook hoe oude machtsstructuren (tegen)spartelen om hun positie te behouden. Dat ziet er aan de buitenkant vaak lelijk uit, maar in werkelijkheid is de mensheid van binnenuit aan het genezen!

Wat kun je doen?

Van mijn opgegeven patiënten heb ik geleerd dat de sleutel tot wonderbaarlijke genezing ligt in het stoppen van ‘de strijd tegen’ en in het verhogen van je liefdesfrequentie; om uiteindelijk zelfs te houden van dat wat je als het allerslechtste ziet. Je helpt dus bij de transformatie op aarde door elke stap die je zet van angst naar liefde, door elke stap die je zet van uitsluiting naar insluiting.

De tijd van goed-fout-denken, onszelf afscheiden en almaar ‘strijden tegen’ is voorbij. Er breekt een tijd aan waarin we ons in liefde verbinden met alles en iedereen, een tijd van helder zien en van vergeving van dat wat was en is. Er breekt een nieuwe tijd aan waarin we met z’n allen onze hoogste liefdesfrequentie op aarde uitdrukken. Met elkaar overstijgen we de polariteit en realiseren we eenheid. De mensheid staat op de drempel.

Nieuwe wereld

Ieder mens die zijn liefdesfrequentie verhoogt, verhoogt de lichtfrequentie van de gehele mensheid. En met elke stapje dat één individu in deze richting zet, wordt het voor iedereen makkelijker om die kant op te gaan. Op een gegeven moment zal deze beweging, deze transformatie, zo krachtig zijn dat niets of niemand het meer kan stoppen, zelfs de meest duistere krachten niet. Dan zullen we zien dat het juist deze krachten zijn geweest die ons ertoe hebben aangezet ons volledige potentieel te omarmen en met elkaar tot uitdrukking te brengen!

Doe je mee?

Ik geef geregeld online-bijeenkomsten (via zoom) om je te helpen je trilling of lichtfrequentie te verhogen. Zo’n bijeenkomst duurt ongeveer een uur en bestaat uit: een korte inleiding (20 minuten), een uitwisseling met andere deelnemers in zogenaamde breakout rooms (20 minuten), het uitwisselen van ervaringen en wat tijd voor vraag & antwoord (20 minuten). Maximale uitloop een kwartier.

Geplande bijeenkomsten

6 september 2020

 • 10.00 tot 11.00 uur 
  VOLGEBOEKT
   (maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst)
 • 11.30 tot 12.30 uur 
  VOLGEBOEKT
   (maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst)
 • 20.00 tot 21.00 uur
  VOLGEBOEKT
   (maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst)

13 september 2020

 • 10.00 tot 11.00
  VOLGEBOEKT
   (maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst)
 • 11.30 tot 12.30
  VOLGEBOEKT
   (maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst)
 • 20.00 tot 21.00 uur
  VOLGEBOEKT
   (maximaal 100 deelnemers per bijeenkomst)

Er is een nieuwe serie van 10 bijeenkomsten gepland.

 • Hier kun je er alles over lezen… (helaas zijn deze bijeenkomsten ook al weer volgeboekt).

‘Laten we een liefdesrevolutie starten en samen de transformerende
 en genezende kracht van de liefde in werking stellen.’

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Joke Slavenburg-Fakkel
Door

Joke Slavenburg-Fakkel

op 14 Aug 2020

Ik zie uit naar je webinar Henk en en zal er weer bij zijn. Met mij gaat het prima. Ook het laatste bloedonderzoek van vorige week geeft geen bijzonderheden aan. Met dankbaarheid denk ik terug aan de sessies bij jou thuis in Arnhem en weet: Ik houd van jou precies zoals je bent en ik steun je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. Waarvan akte. Lieve groet, Joke

Joyc van Deuveren
Door

Joyc van Deuveren

op 15 Aug 2020

Fantastisch Henk. Ik ben er even stil van geworden. Wat fijn dat jij dit al zo mooi opgesteld hebt. Hier zit heel veel ervaring en voorwerk in. Ik zelf ben ook deze weg aan het bewandelen en vertel in mijn praktijk er over. Ik zal jouw webside ook doorgeven. Nu voor bewuster leven en denken. Joyce

Ineke
Door

Ineke

op 17 Aug 2020

Ik zie uit naar je webinars en vind dit wederom een heel goed, positief, opbouwend initiatief! Hartstikke fijn! Dit heeft de wereld nodig... dank je wel!

Cornelia
Door

Cornelia

op 23 Aug 2020

Ja, prachtig Henk deze webinars. Ik zal zeker weer meedoen. dank je wel.

Leo Meelenhorst
Door

Leo Meelenhorst

op 05 Sep 2020

Als er plek vrijkomt zou ik graag nog mee willen doen, ben net deze week ingeschreven

Andrea
Door

Andrea

op 05 Sep 2020

Zijn deze webinars ook al allemaal volgeboekt? Mocht er een plaats vrijkomen doe ik graag mee. Een hartelijke groet.

elsbeth Kors
Door

elsbeth Kors

op 05 Sep 2020

Alles volgenoekt

Joke
Door

Joke

op 05 Sep 2020

Jammer alles volgeboekt.

Annie Verstegen I
Door

Annie Verstegen I

op 05 Sep 2020

Alles weer volgeboekt.Jammer.

Hennette
Door

Hennette

op 05 Sep 2020

Wat een pech , weer te laat!

Marita
Door

Marita

op 05 Sep 2020

Ik had graag zelf mee willen doen, maar wat fantastisch dat hier zoveel animo voor is! Hoe hoopvol is dat...:)

Ella
Door

Ella

op 06 Sep 2020

Ja, iik zou ook graag mee doen wanneer er nog een nieuwe datum komt.

Willy
Door

Willy

op 06 Sep 2020

Wat jammer dat ik niet meer mee kan doen. Komt er nog een mogelijkheid.

Prisca Aurik
Door

Prisca Aurik

op 06 Sep 2020

Ik kreeg een mail dat ik alsnog kon meedoen maar nu is alles volgeboekt. Is er een mogelijkheid om het terug te zien?

Annelien
Door

Annelien

op 06 Sep 2020

Ik zou de volgende keer ook erg graag mee willen doen. Hopelijk komen er weer nieuwe data bij en ben ik op tijd met me aan te melden :)

Willemijn
Door

Willemijn

op 06 Sep 2020

Ik zou ook heel graag mee willen doen, als er nieuwe data komen.

Willemijn
Door

Willemijn

op 06 Sep 2020

Ik zou ook heel graag mee willen doen.

Jacqueline de Schutter
Door

Jacqueline de Schutter

op 06 Sep 2020

ik doe ook graag mee Henk met één van de nieuwe data.

Kim Meyns
Door

Kim Meyns

op 07 Sep 2020

Hopelijk komen er nog nieuwe data. Ik doe ook graag mee.

Monique
Door

Monique

op 07 Sep 2020

Wat goed dat er zoveel belangstelling is, dat de sessie’s zo snel zijn volgeboekt, Henk! Hoop dat je tijd hebt, om nog meer data aan te kondigen!

Ingrid
Door

Ingrid

op 07 Sep 2020

Ik laat ook weten dat ik graag meedoe. En wat goed zeg dat er zovelen zijn die belangstelling hebben. Dus ik wacht geduldig op hopelijk nieuwe data en zal dan een iets minder trage slak proberen te zijn

Regina
Door

Regina

op 08 Sep 2020

Er is iets misgegaan met mijn aanmelding en nu is alles volgeboekt, wat jammer. De boeken van en over Christina zijn zo inspiretend en alleen al het lezen ervan verhoogt je energie als het ware. Ik hoop dat er nog nieuwe sessies gepland worden, want ik wil heel erg graag meedoen. Hartelijk dank voor de tip over de trilogie en ook voor het werk dat je doet. Het spreekt me enorm aan en het is voor mij ook de weg met mijn borstkanker om te gaan.

Hielkje
Door

Hielkje

op 08 Sep 2020

Volgeboekt! Zou het ook eens graag willen ervaren voor een ene maal... De wens is op een nieuwe data

Mieke
Door

Mieke

op 28 Sep 2020

idem! Hopelijk komt er binnenkort nog een nieuwe mogelijkheid. Kennelijk voorziet het enorm in een behoefte, wat een heel positief signaal is!

Sporthorloge dames
Door

Sporthorloge dames

op 09 Feb 2021

Wat een positiviteit straal je uit Henk. Ik klim zelf uit een groot dal. Ik kom mezelf moeilijk motiveren om te gaan sporten en bewegen. Een tijdje geleden heb ik een sporthorloge gekocht. Wat heeft me dat geholpen. Het is makkelijk en leuk om je activiteiten bij te houden met een stappenteller, je trainingen te volgen met GPS, en om handig overzicht te houden in je doelen – via je sporthorloge of met een app op je telefoon. Ik probeer nu iedere week mijn records te verbreken. Een sporthorloge is dus een aanrader voor iedereen die wat extra motivatie zoekt om te bewegen.

Reactie plaatsen