'Je kunt kanker overwinnen', een boek van Ian Gawler

Ian Gawler

Het in dit boek aangereikte zelfhulp-programma is opgebouwd door Dr. lan Gawler, toentertijd praktiserend dierenarts in Australië. Hij kreeg in 1975 op zevenentwintig jarige leeftijd botkanker en ondanks de amputatie van één been was er geen hoop meer op herstel. In 1976 werd hem door de behandelende artsen meegedeeld dat hij* nog maar twee weken te leven had. Met de hulp van zijn vrouw begon voor hem een lange reis langs genezers en geneeswijzen over de hele wereld, waarbij hij alle mogelijke alternatieve en reguliere methoden probeerde. Hij verwierf een breed spectrum van inzichten. waarbij dieet en meditatie als middel om het eigen genezend vermogen te stimuleren er duidelijk uitsprongen. Gawler herstelde op wonderbaarlijke wijze. In 1981 zette hij in Melbourne het speciale programma op waarmee hij later zoveel succes zou oogsten. Met behulp van deze cursus zijn duizenden patiënten er inmiddels in geslaagd na een korte intensieve training huil eigen weg te vinden in hun ziekte- c.q. genezingsproces. Daarbij staat liet verbeteren van de kwaliteit van het leven voorop.

Grace en Ian Gawler geven nu in binnen- en buitenland cursussen en workshops ter voorkoming, het onder controle krijgen en vaak zelfs genezing van kanker.

Inhoudsopgave van 'Je kunt kanker overwinnen':

1. De eerste stap op weg naar genezing. 2. Meditatie en ontspanning zijn belangrijk bij kanker. 3. Het lichaam heeft ontspanning nodig. 4. Positief denken en beheersing van pijn. 5. Voeding als een belangrijke ingang naar gezondheid. 6. De oorzaken van kanker liggen op verschillende niveaus. 7. Hoe ga je om met stress. de dood en sterven onder ogen zien. 8. De basisprincipes van genezing bij kanker. 9. Het mysterie van het leven.

Ian Gawler en zijn vrouw zijn bezielt door liefde. Het boek raakt door hun persoonlijke verhaal en hun wereldwijde zoektocht naar genezing van kanker.

Lees meer over het boek van zijn vrouw Grace Gawler - Gevangen in stilte


 
Reactie plaatsen