Brandon Bays - De helende reis

Brandon Bays

Bij Brandon Bays werd in 1992 een grote tumor geconstateerd. Zeven weken later was ze helemaal schoon, zonder medicijnen, zonder operatie. Kort daarna raakte ze haar huis, haar geld, en het contact met haar dochter kwijt en kwam er een einde aan haar huwelijk. Maar na het analyseren van alle pijnlagen vond ze haar ware zelf.

In de jaren daarop deed Brandon Bays onderzoek naar haar ervaringen om die in een methode te verwerken. Sindsdien hebben duizenden mensen een helende reis gemaakt en zichzelf bevrijd van klachten en emotionele blokkades door haar boeken en workshops, ook in Nederland en Vlaanderen

De helende reis - NBD|Biblion recensie

Dit is het ongelooflijke verhaal van een therapeute op het gebied van lichaam en geest die bij zichzelf een enorme tumor in haar buik weet te genezen. Na haar wonderbaarlijke genezing wil ze haar 'wijsheid' overdragen aan andere mensen en besluit een therapie op te zetten voor mensen die fysieke of emotionele problemen hebben. In het boek beschrijft Bays de stapsgewijze ontwikkeling van deze spirituele therapie. Zij gaat daarbij uit van de cellulaire theorie (bekend van Deepak Chopra), waarin wordt beweerd dat het lichaam ziek kan worden door in cellen opgeslagen emotionele herinneringen. Het laatste deel van het boek bestaat uit een soort praktische handleiding voor deze 'helende reis'. Bays schrijft in een vlotte, prettig leesbare stijl en maakt veel gebruik van voorbeelden om haar ideeën te verduidelijken.

(NBD|Biblion recensie, Redactie)

 
Reactie plaatsen