De wetenschap heeft aangetoond dat jij een groots lichtwezen bent

Op deze video vertel ik hoe de wetenschap heeft bewezen dat jij een lichtwezen bent en dat jouw licht en het licht van de schepping geen scheiding kent. Licht blijkt de intelligente factor achter de ontwikkeling van jouw leven te zijn en het zorgt elke seconde voor miljoenen wonderen in je cellen. Op deze video vertel ik hoe je contact kunt maken met dát licht en hoe dat jouw ontwikkeling kan versnellen. In mijn cursussen leer ik mensen hun zorgen wat meer los te laten en zich te richten op hun innerlijke licht dat direct verbonden is met de wijsheid van de schepping. Dat geeft diepe ontspanning en creëert flow. Hieronder deel ik nog een belangrijk principe om je trilling te verhogen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Op deze video leg ik uit waar die gekke neiging vandaan komt om je te focussen op problemen, tekort, pijn en eigenlijk alles wat lastig is of wat je nog niet kunt. Wanneer we leren een beetje te ontspannen in onze problemen en leren ze over te geven aan de enorme intelligentie die in ons leven werkzaam is, lossen ze zich vaak vanzelf op en krijgen we meer vertrouwen in de wijsheid van de schepping. Daarom is 'Maak het jezelf gemakkelijk' een belangrijke basishouding in de cursussen Verhoog je trilling. Hier kun je nog wat lezen over de enorme intelligentie die in jouw leven werkzaam is.

'Tijdens de Verhoog je trilling cursussen (VJT-cursussen) wek je een versterkte flow op in je leven. De praktijk leert dat dit enorm vergemakkelijkt wordt wanneer je die ontdekkingstocht aangaat met een groep gelijkgestemden. Op die manier krijg je in korte tijd voor elkaar wat in je eentje heel moeilijk is om te doen.'

VJT-Basis

Online lesprogramma

(kun je op elk moment mee beginnen)

Voor iedereen die zijn trilling wil verhogen, oftewel voor iedereen die meer moeiteloosheid, flow, licht, liefde, vreugde en verbinding wil toelaten in zijn leven.
Uitgebreid online lesprogramma

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

VJT-Masterclass

1 bijeenkomst via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Wil je middels de opschoonoefening die je in de basiscursus hebt geleerd specifieke blokkades, generatiepatronen of andere beperkingen in je leven uit de weg ruimen?

Dan is de masterclass een goede keuze.1 bijeenkomst via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

VJT-Verdieping

4 bijeenkomsten via Zoom

(start 2-4 keer per jaar)

Ervaar je doorgaans een behoorlijke flow in je leven? En wil je nog een stap verder gaan?

Dan is de verdiepingscursus mogelijk iets voor jou.

4 bijeenkomsten via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

Themaworkshops

Losse bijeenkomsten via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Onderwerpen: 'Wat is je levensdoel?', 'Hoe maak je contact met je innerlijke leiding?', 'Hoe laad je je op met subtiele levenskracht?', 'Hoe ga je om met andersdenkenden?' en meer.


1 bijeenkomst via Zoom

Interesse? Ik houd je op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen