Mijn drie beste video's over het verhogen van je trilling:

1. De wetenschap heeft aangetoond dat jij een groots lichtwezen bent.

Op deze video vertel ik hoe de wetenschap heeft bewezen dat jij een lichtwezen bent en dat jouw licht en het licht van de schepping geen scheiding kent. Licht blijkt de intelligente factor achter de ontwikkeling van jouw leven te zijn en het zorgt elke seconde voor miljoenen wonderen in je cellen. Op deze video vertel ik hoe je contact kunt maken met dát licht en hoe dat jouw ontwikkeling enorm kan versnellen.

2. De val uit het licht

Op deze video vertel ik hoe er ooit op aarde een strijd heeft plaatsgevonden om het DNA van de mens. In feite was het een strijd om de geest van de mens en om zijn verbinding met het licht. Die strijd is voor een (groot) deel gewonnen door een wat je zou kunnen noemen 'destructieve kracht'. Deze is er in geslaagd het DNA van de mens voor een groot deel te inactiveren (wetenschappers geven aan dat je slechts een paar procent van alle mogelijkheden op je DNA benut!). Op deze video ga ik daar dieper op in.

3. De terugkeer in het licht

Op deze video vertel ik hoe de zondeval nog steeds plaatsvindt; ieder moment en ook in jouw leven! Wanneer je dit proces in jezelf goed doorziet, opent zich een deur en door die deur keer je terug in het licht. Wanneer meer en meer mensen die deur ontdekken en doorgaan, zullen we met elkaar een geheel nieuwe wereld scheppen; een wereld die gebaseerd is op respect voor alle mensen, alle dieren en alle planten. 

'Tijdens de Verhoog je trilling cursussen (VJT-cursussen) wek je een versterkte flow op in je leven. De praktijk leert dat dit enorm vergemakkelijkt wordt wanneer je die ontdekkingstocht aangaat met een groep gelijkgestemden. Op die manier krijg je in korte tijd voor elkaar wat in je eentje heel moeilijk is om te doen.'

VJT-Basis

Online lesprogramma

(kun je op elk moment mee beginnen)

Voor iedereen die zijn trilling wil verhogen, oftewel voor iedereen die meer moeiteloosheid, flow, licht, liefde, vreugde en verbinding wil toelaten in zijn leven.
Uitgebreid online lesprogramma

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

VJT-Masterclass

1 bijeenkomst via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Wil je middels de opschoonoefening die je in de basiscursus hebt geleerd specifieke blokkades, generatiepatronen of andere beperkingen in je leven uit de weg ruimen?

Dan is de masterclass een goede keuze.1 bijeenkomst via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

VJT-Verdieping

4 bijeenkomsten via Zoom

(start 2-4 keer per jaar)

Ervaar je doorgaans een behoorlijke flow in je leven? En wil je nog een stap verder gaan?

Dan is de verdiepingscursus mogelijk iets voor jou.

4 bijeenkomsten via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

Themaworkshops

Losse bijeenkomsten via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Onderwerpen: 'Wat is je levensdoel?', 'Hoe maak je contact met je innerlijke leiding?', 'Hoe laad je je op met subtiele levenskracht?', 'Hoe ga je om met andersdenkenden?' en meer.


1 bijeenkomst via Zoom

Interesse? Ik houd je op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen