Jij...? Of de bron van-al-het-leven?

Zou jij de regie over je lichaam kunnen overnemen?

Stel dat jij de besturing van je lichaam moet overnemen. Zou je dat kunnen? Zou jij de miljarden ingewikkelde biochemische processen in je organen goed kunnen laten verlopen? En ze ook nog juist op elkaar afstemmen?

Neem bijvoorbeeld de tientallen ingewikkelde biochemische processen die betrokken zijn bij je bloedstolling. Wanneer ook maar één van die processen iets te snel of langzaam zou verlopen, ietsje maar, dan zou je direct óf doodbloeden óf ‘doodstollen’. En dan heb ik het nog niet gehad over de ontelbare andere ingewikkelde processen die elke seconde in je lichaam plaatsvinden!

Kun jij de regie over je leven pakken?

Of zou jij de besturing van alle processen in de natuur voor je rekening kunnen nemen? De miljarden afstemmingsprocessen die het ecosysteem van onze planeet vormen. Of wanneer je nog grootser denkt: zou jij de planeten in de triljoenen sterrenstelsels in de kosmos in hun banen kunnen houden? Ik denk dat je, wanneer je het zo leest, die zaken liever aan god of de bron van-al-het-leven zou willen overlaten.

Toch ziet het er in de praktijk vaak anders uit en lijkt het wel alsof alle mensen druk bezig zijn hun leven in goede banen te leiden. Hoe zou het zijn om meer te ontspannen en de aansturing van je leven over te laten aan de bron, de oneindige intelligentie die in de schepping werkzaam is?

Hoe zou het zijn om te ontspannen en…

Wanneer je je dagelijks oefent in het verhogen van je licht- en liefdestrillingen zet je de deur naar de overvloed van de bron open en geef je deze de ruimte om rijkelijk je leven binnenstromen en élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen.

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen