VJT-Masterclass

Deelname is alleen mogelijk nádat je de VJT-basiscursus hebt gedaan

Activeer het licht ín en óm je heen om persoonlijke blokkades, pijnpatronen uit het familiesysteem en andere beperkingen uit de weg te ruimen

Je leert dieperliggende blokkades opruimen met behulp van de bron

Tijdens een masterclass leer je het licht in en om je heen te activeren om voor jou hardnekkige problemen op te ruimen. Bij hardnekkige problemen kun je denken aan zaken waar je misschien al je hele leven last van hebt, gevoelens van je best doen, controle houden, aardig gevonden worden, verslavingen, overlevingspatronen en pijnpatronen die je van je vader/moeder of voorouders hebt overgenomen.


De kracht van samen

De zinnen die tijdens de masterclass worden geleerd zijn uitermate krachtig maar voor velen ook nieuw of onwennig. Om ze aan te leren en er optimaal gebruik van te leren maken, is samen oefenen in het begin heel behulpzaam. Op die manier krijg je in korte tijd voor elkaar wat in je eentje vaak veel moeilijker is om te doen.

Ervaringen deelnemers

Verbaasd
Tijdens de basiscursus was ik verbaasd hoeveel lichtheid ik ervoer na de opschoonoefening. Tijdens mijn eerste masterclass heb ik iets heel moeilijks genomen, iets waar ik al heel lang vanaf wil. Ik ben verbaasd dat het voor een groot deel weg is uit mijn leven zonder dat ik daar iets voor hoef te doen.
Deelnemer
Toegankelijker
Na de basiscursus heb ik me voor de masterclass ingeschreven omdat ik de opschoonoefening beter wilde leren. Ik dacht 'Ik kies dan maar gelijk iets moeilijks' en ik verwachtte er eerlijk gezegd niet veel van. Maar al toen ik het 'moeilijke' uitsprak en enkele cursisten mijn situatie zegenden, merkte ik dat er van alles in mij begon te bewegen. Ik merkte dat wat altijd had 'vastgezeten' , nu geen issue meer is.
Deelnemer
Mijn hele leven

Elke keer wanneer ik echt iets 'lastigs' in mijn leven tegenkom, schrijf ik me in voor een masterclass. Ik heb er nu vier gedaan en de zinnen die we tijdens de opschoonoefening uitspreken, krijgen steeds meer betekenis. Zo lukt het me nu geregeld om, terwijl ik op de dag in iets lastigs verzeild raak, de bron direct te betrekken en het te laten opruimen. Dankbaar!

Deelnemer

Wat krijg je wanneer je meedoet?

Je ontvangt een link voor 1 live bijeenkomst via Zoom

De werkwijze van de opschoonoefening heb je tijdens de VJT-basiscursus geleerd. Tijdens de masterclass zullen we daarmee zoveel mogelijk oefenen in de breakout rooms. Na elke breakout beantwoord ik vragen die ontstaan aan de hand van het oefenen en leren we ook van elkaars ervaringen.


Je hebt onbeperkt toegang tot de laatste versie van het online masterclassprogramma

Dit programma bestaat uit een combinatie van theorie, oefenvideo met geleide meditatie, worksheet en inspiratie. Direct na betaling krijg je toegang tot het nieuwste masterclassprogramma in de online leeromgeving en je behoudt er levenslang toegang toe.


Je hebt onbeperkt toegang tot een besloten gedeelte in de leeromgeving

Alleen mensen die de opschoonoefening kennen/leren, hebben toegang tot dit gedeelte in de leeromgeving. Je kunt er uitwisselen met medecursisten, elkaar persoonlijke berichten sturen en oefenmaatjes vinden om de opschoonoefening mee te doen.

Voorwaarden:

- Ik heb aan de VJT-basiscursus meegedaan (daarin leer je namelijk de opschoonoefening die we toepassen tijdens de masterclass).

- Ik heb een computer met een goedwerkende camera, microfoon en internetverbinding.

- Ik heb al eens met een Zoom-bijeenkomst meegedaan en ik weet hoe het werkt.

- Ik zorg ervoor dat ik tijdens de online bijeenkomsten alleen in de kamer ben of dat ik een koptelefoon gebruik zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren.

- Ik ben bereid om tijdens de online bijeenkomsten met medecursisten te oefenen.

- Ik heb de technische voorwaarden voor deelname (klik op de link) en de privacy-richtlijnen (klik op de link) gelezen en ga daarmee akkoord.

€ 17,-

De VJT-masterclass

DATUM EN TIJDEN

De Masterclass is recent afgerond.

De volgende wordt via de nieuwsbrief bekend gemaakt.


WAT KRIJG JE?

Naast een link voor de online masterclass via Zoom, krijg je onbeperkt toegang tot de nieuwste versie van het masterclassprogramma met theorie, oefenvideo, worksheet en een besloten leeromgeving om met medecursisten uit te wisselen en te oefenen.


VÓÓRDAT JE JE INSCHRIJFT:

- Check of je de datum van de online bijeenkomsten kunt en noteer deze datum in je agenda.

- Reserveer de lestijden ruim in je agenda zodat je in alle rust aan de masterclass mee kunt doen.

- Lees de antwoorden op de meestgestelde vragen onderaan deze pagina zodat je goed weet waaraan je begint.


BIJ INSCHRIJVING GA JE AKKOORD MET:

Bij inschrijving ga je akkoord met de technische voorwaarden en privacy-richtlijnen zoals je die via de links hierboven kunt lezen en ben je bereid om tijdens de online bijeenkomst met medecursisten te oefenen.


WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

- Direct na betaling ontvang je een nota en een bevestigingsmail met uitleg hoe je kunt inloggen in de leeromgeving (check je spambox in het geval dat je die email niet direct ontvangt).

- Een dag voor de online masterclass ontvang je per mail een persoonlijke link (die je niet met anderen kunt delen) om in te loggen voor de bijeenkomst.

 

Na de cursus behoud je onbeperkt toegang tot de leeromgeving en het masterclassprogramma dat je hebt gevolgd.


4.200+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen

Antwoorden op de meestgestelde vragen

Wat zijn de technische voorwaarden om mee te doen?

Je hebt het programma Zoom op je computer geïnstalleerd. Verder heeft je computer een goedwerkende camera en microfoon en beschik je over een goede wifi-verbinding. Wanneer je nooit eerder aan een Zoom-bijeenkomst hebt meegedaan, doe dit dan een keer voordat je je inschrijft. Op die manier weet je zeker dat de cursus een succes voor je wordt.

Kan ik meedoen wanneer ik geen ervaring met Zoom heb?

Ja, dat kan, maar alleen wanneer je computer aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je een klein beetje handig bent met computers. Als je dat niet bent, is het belangrijk dat je iemand anders vraagt om te controleren of de camera en microfoon op je computer goed werken en je wifi-verbinding voldoende sterk is. Vraag deze persoon dit te testen voordat je je inschrijft en vraag hem of haar ook om het eerste kwartier van de eerste bijeenkomst aanwezig te zijn om je te helpen waar dat nodig mocht zijn.

Kan ik meedoen op een tablet of mobiele telefoon? 

Nee. Op een tablet en mobiele telefoon zijn de mogelijkheden om Zoom te bedienen te beperkt om goed aan de breakout rooms mee te kunnen doen. De breakout rooms zijn een essentieel onderdeel van de VJT-cursussen. Daarom heb je óf een laptop óf een desktopcomputer nodig. 

Wat zijn de privacy-richtlijnen voor deelname?

Wanneer je meedoet verbind je je aan een geheimhoudingsplicht: dat wil zeggen alles wat wordt gedeeld tijdens de bijeenkomsten en in de breakout rooms, blijft daar en wordt niet met anderen gedeeld.

Ook zorg je dat je alleen bent in de ruimte waar je de online bijeenkomst volgt of dat je een koptelefoon gebruikt zodat eventuele huisgenoten niet mee kunnen luisteren

Moet ik meedoen met de oefeningen?

Ja. Het is een voorwaarde voor deelname dat je bereid bent in de breakout rooms met andere cursisten ervaringen uit te wisselen en nieuwe vaardigheden te oefenen. Vanzelfsprekend bepaal je zelf wat je passend vindt om te delen.

Wat zijn breakout rooms?

Zoom biedt de mogelijkheid om deelnemers tussendoor in kleine groepjes in te delen. Je brengt dan een bepaalde tijd apart van de groep door met enkele andere cursisten om met elkaar van gedachten te wisselen en te oefenen. Dit worden de breakout rooms genoemd.

Wat gebeurt er tijdens een online masterclass?

De bijeenkomsten starten doorgaans met een ontspanningsoefening en een geleide meditatie. Vervolgens geef ik een korte inleiding en een demonstratie van de opschoonoefening. Daarna beoefen je met medecursisten de opschoonoefening in de breakout rooms; mogelijke vragen die zich daarbij voordoen, beantwoord ik daarna. Er zijn meerdere oefenrondes. Het streven is dat iedereen één of meer keer aan de beurt komt. Bijeenkomsten worden doorgaans afgerond met groepshealingen. Om privacy-redenen worden er geen opnamen gemaakt van de online live bijeenkomsten. Je kunt deze dus niet terugzien.

Wat wordt bedoeld met het online masterclassprogramma?

Hiermee wordt het VJT-masterclassprogramma bedoeld, dat bestaat uit een combinatie van theorie, oefenvideo, inspiratie en worksheet 'werkwijze opschoonoefening'. Het staat in de besloten leeromgeving.

Wat is de besloten leeromgeving?

Dit is een deel van de algemene leeromgeving die ik online heb staan; al mijn cursussen hebben hier een plek. Alleen deelnemers aan de VJT-cursussen hebben toegang tot de besloten VJT-leeromgeving. Je kunt er ervaringen uitwisselen met medecursisten, persoonlijke berichten versturen en oefenmaatjes vinden. Er is ook een gedeelte waar je mij tussen de bijeenkomsten door vragen kunt stellen.

Hoelang heb ik toegang tot het VJT-masterclassprogramma in de leeromgeving?

De theorie, oefenvideo, inspiratie en worksheet 'werkwijze opschoonoefening' die bij de masterclass horen, staan online. Je hebt er levenslang toegang toe. Datzelfde geldt voor de besloten leeromgeving waar je ervaringen kunt uitwisselen met medecursisten.