Online basiscursus Verhoog je trilling

Je kunt deze basiscursus op elk moment starten en helemaal in je eigen tempo doorlopen.

henk fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, privé, relaties, hobby's vrije tijd, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online-programma's.

Wat ga je leren?

Je leert hoe je je innerlijk licht kunt versterken

Ik reik je krachtige oefeningen aan, gebaseerd op oude wijsheidstradities, waarmee je je innerlijk licht kunt versterken, innerlijke (en uiterlijke) conflicten kunt ontspannen en meer moeiteloosheid en gemak kunt ervaren ongeacht de uitdagingen waarmee je te maken hebt.


Je leert hoe je dit licht in je dagelijks leven verankert

Het is niet zo moeilijk om in een cursus fijne piekervaringen te krijgen, maar hoe kun je dit licht blijvend in je dagelijks leven brengen? Met name op de momenten die uitdagend zijn. Dat is wat echt van belang is. Op basis van 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van effectieve gedragsverandering bied ik je eenvoudige mogelijkheden om dat wat je leert ook echt in je dagelijkse leven te verankeren.


Je leert contact maken met je innerlijke leiding 

Je innerlijke leiding of 'hogere zelf' heeft alle kennis en informatie omtrent jouw blauwdruk en je bedoeling hier op aarde. Daarom kan je hogere zelf je veilig leiden op je pad. Wanneer je contact leert maken met dit deel van jezelf en het leert betrekken bij alles wat je doet en zegt, kun je de rest van je leven vol vertrouwen vooruit stappen op je levenspad.

Ervaringen van deelnemers

Eenvoud en kracht
Ik ben verbaasd over de eenvoud en kracht van de oefeningen. Dank!
Deelnemer
Toepasbaarheid
Heerlijk hoe makkelijk ik deze oefeningen tijdens mijn dagelijkse bezigheden en gesprekken met mensen kan toepassen.
Deelnemer
Mijn hele leven
Hey henk, met deze cursus geef je mij tools die ik de rest van mijn leven kan blijven toepassen. Top.
Deelnemer
De oefeningen die je leert ondersteunen flow en moeiteloosheid in je leven,
zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

Wat krijg je?

De cursus Verhoog je trilling

Je krijgt toegang tot de laatste update van het volledige programma met in totaal 52 korte, krachtige en overzichtelijke lessen.


Inclusief basisoefeningen, inspirerende video's en geleide meditaties

Bij de lessen horen video's met demonstraties van de basisoefeningen, geleide meditaties en video's voor dagelijks gebruik.


Inclusief een masterclass

In de masterclass leer je het licht in en om je heen te activeren om 'problemen' op te ruimen (de zogenaamde opschoonoefening). Denk aan het opruimen van persoonlijke blokkades, overlevingspatronen, pijnpatronen uit het familiesysteem of andere hardnekkige problemen.


Inclusief een besloten 'uitwisselgedeelte'

In de leeromgeving is er voor elk van mijn cursussen ook een beschermd gedeelte waar je alleen met de cursisten van jouw cursus van gedachten kunt wisselen, vragen kunt stellen en oefenmaatjes vinden.


Je krijgt toegang tot de cursus

Direct na betaling krijg je toegang tot de cursus in mijn leeromgeving en je behoudt er toegang toe zolang mijn leeromgeving in de lucht is. Je kunt dus alle informatie in je eigen tijd en tempo doorlopen en wanneer je wilt in een latere fase herhalen.

De basiscursus Verhoog je trilling

WAT KRIJG JE?

Je krijgt toegang tot de laatste update van de cursus. De cursus bestaat uit 52 korte, overzichtelijke lessen inclusief demonstratie-video's, geleide meditaties, een masterclass en toegang tot een besloten gedeelte in de leeromgeving waar je vragen kunt stellen en met medecursisten uitwisselen of oefenen.


WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

Na betaling ontvang je een nota én een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail vind je alle informatie om de cursus in mijn leeromgeving te openen. Mocht je de bevestigingsmail niet binnen enkele minuten ontvangen, check dan je reclame- of spambox.


5.000+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1000+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop henk zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey hendrik herman, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer