Van angst naar liefde

Uit het 4e boek van Christina von Dreien ‘Uiteindelijk komt alles goed’.

Als genoeg mensen slechts één dag tevreden zouden zijn met zichzelf en hun leven, zouden de wezens van het onlicht binnen de kortste keren verhongeren omdat ze deze trilling van tevredenheid niet kunnen verdagen. Eén dag zou al genoeg zijn. Stel je eens voor: als genoeg mensen op aarde tegelijkertijd slechts één dag tevreden zijn met hun leven zal het hele negatieve systeem ineenstorten. Alles kan van het ene op het andere moment veranderen.

Als wij niet bang meer zijn

De buitenaardse wezens die al zolang de macht op deze planeet in handen hebben en die bepalen wat hier gebeurt, voeden zich niet met grofstoffelijke voeding zoals de mens dat doet, maar met angsttrillingen. Als wij niet bang zijn, ‘verhongeren’ de wezens die op deze planeet de touwtjes in handen hebben.

Ze voeden zich letterlijk met de angst van het volk. Daarom proberen de verhalenvertellers met alle hun beschikbare middelen de trilling van de wereldbevolking zo laag mogelijk te houden. Dat doen ze door elke dag zo veel mogelijk angst te zaaien en te verspreiden en door allerlei onlogische maatregelen te treffen. Dat is ook een van de redenen waarom ik je ten zeerste aanraad om niet bang te zijn, wat er ook gebeurt.

Maar niet alleen de mensen zijn op dit moment bang. Ook de duistere wezens die over de planeet heersen, zijn erg bang, hoewel de meesten van hen zich daar wellicht niet eens bewust van zijn. Het is namelijk al besloten dat de liefde niet meer te stoppen is en dat alles uiteindelijk goed zal komen. Als je er zo naar kijkt, hebben de huidige machthebbers eigenlijk al het onderspit gedolven, maar dat weten ze nog niet en ze willen het al helemaal niet toegeven. Maar ze voelen het wel en daarom maken ze op dit moment zo veel heisa. En daarom gaat het systeem op zo’n luidruchtige manier ten onder. Ze hebben al verloren maar zaaien wereldwijd nog steeds zo veel mogelijk angst, zodat ze zichzelf kunnen blijven voeden en hier nog wat langer kunnen blijven.

Als je weet dat ze zich met angsttrillingen voeden en dat ze met zo veel ophef angst en terreur verspreiden om hun ondergang zo lang mogelijk uit te stellen kun je een eenvoudige conclusie trekken: de onlichte wezens die op aarde de touwtjes in handen hebben, gaan gewoon dood als we ze niet meer met angst voeden.

Op het moment dat…

Op het moment dat een bepaald aantal mensen niet meer bang is, zullen deze wezens niet meer genoeg ‘voedsel’ hebben. Daarvoor hoeven we echt niet met ons allen juichend door de straten te dansen en vreugdesprongen te maken. Het is genoeg als je tevreden bent met je leven en gelukkig bent met jezelf. Wees gewoon gelukkig met wie je bent en wat je hebt. Als genoeg mensen slechts één dag tevreden zouden zijn met zichzelf en hun leven, zouden de wezens van het onlicht binnen de kortste keren verhongeren omdat ze deze trilling van tevredenheid niet kunnen verdagen. Eén dag zou al genoeg zijn. Stel je eens voor: als genoeg mensen op aarde tegelijkertijd slechts één dag tevreden zijn met hun leven zal het hele negatieve systeem ineenstorten. Alles kan van het ene op het andere moment veranderen.

Uit het 4e boek van Christina von Dreien ‘Uiteindelijk komt alles goed’.

  • In de cursus Verhoog je trilling leer je hoe je van angst naar liefde gaat en je trilling blijvend hoog kunt houden.
Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen