Je DNA activeren

Hoe kun je je het beste voorbereiden op dat wat komen gaat?


Sommige mensen zijn bang om te kijken naar mogelijke nare ontwikkelingen in de nabije toekomst. Ze denken dat deze situaties erger worden wanneer je er aandacht aan besteedt. Mijn antwoord daarop is: wanneer je een regenbui ziet aankomen, dan neem je toch gewoon een jas of paraplu mee en je waarschuwt een vriend(in) wanneer die zegt te willen gaan wandelen? Dat komt niet voort uit angst en het maakt de regen ook niet erger. Soms kun je gewoon heel blij zijn dat je een jas of paraplu bij je hebt (en dat je die bovendien kunt delen met een naaste die mogelijk niks bij zich heeft).

DEEL 1 – Een jas of paraplu meenemen wanneer het gaat regenen

In mijn vorige blog deelde ik een video waarop ik vertelde over de waarschijnlijkheid dat er meer prijsstijgingen komen, meer inflatie, meer personeelstekorten, meer voedingstekorten, meer logistieke problemen, meer agressie en mogelijk meer oorlog en een bankencrisis.

Ik sprak over een aantal praktische maatregelen die je zou kunnen nemen om je hierop voor te bereiden, niet uit angst, maar vanuit een nuchter inschatten van wat er in jouw land en regio mogelijk gaat spelen.

Daarnaast benoemde ik de wat mij betreft belangrijkste ‘maatregel’, namelijk het versterken van het contact met het licht (je intuïtie, je hoger zelf of ‘de bron’), zodat je in de toekomst onder alle omstandigheden door dat licht geleid wordt en weet wat je ‘moet’ doen. Heb je die video gemist? Hier kun je hem bekijken

DEEL 2 – Jouw contact met het licht

Censuur:
De video met deze titel werd binnen één uur van mijn YouTube-kanaal verwijderd! 
Waarschijnlijk omdat de woorden ‘vaccinatie’, ‘genetische gemanipuleerd’ (voedsel), ‘5G’ en 
‘straling’ er te vaak in werden uitgesproken. Daarom verspreid ik deze informatie nu 
als tekst via mijn nieuwsbrief, op mijn site en waar mogelijk op social media.

Hieronder ga ik dieper in op het contact met jouw intuïtie en met je spirituele leiding, zodat je onder alle omstandigheden zelfstandig, van binnenuit, weet wat je moet doen.

Het contact met je innerlijke wijsheid is eigenlijk heel natuurlijk, maar het wordt de laatste decennia consequent verstoord (soms zelfs letterlijk stukgemaakt) met het doel controle te houden op mensen. Je innerlijke licht wordt momenteel aangevallen door pogingen je DNA te verstoren. Bewustzijn van deze verstoringen en kennis van wat je ertegen kunt doen zijn belangrijk om je verbinding met ‘de bron’ te behouden. Anders loop je het risico dusdanig afhankelijk, verstoord en ziek te worden dat je geneigd bent om blindelings mee te bewegen met ontwikkelingen die jouw hoogste goed niet dienen (en ook niet dat van je medemensen, de dieren en de natuur).

Je DNA is je verbinding met de intelligentie van de schepping

Jij bent een lichtwezen. Dat is tegenwoordig te meten. In onderzoek blijkt elke cel van je lichaam letterlijk licht (biofotonen) uit te zenden. Het licht in jouw cellen wordt met name uitgezonden door het DNA. Je DNA zijn ‘antennes’ die communiceren met het licht en de intelligentie van de schepping. DNA kun je in die zin zien als een fysieke toegangspoort voor het licht van de schepping. Deze intelligentie stroomt elke seconde je lichaam binnen, filtert zich door de erfelijke codering van het DNA en drukt zich uit in de triljoenen wonderen die in je lijf plaatsvinden. Op het moment dat jij ‘de geest geeft’ en jouw geest het lichaam verlaat wordt je lichaam in enkele minuten donker, het zendt geen licht meer uit en alle processen erin houden op te bestaan. Jouw licht is dus een groot wonder en jouw DNA is een sleutel naar het wonder van de schepping!

We gebruiken slechts 2% van dat DNA

Volgens wetenschappers gebruikt de mens slechts 2% van alle mogelijkheden van zijn DNA. En die 2% procent is voldoende voor de miljoenen wonderen die elke seconde in je lichaam plaatsvinden. Dan denk ik: hoe zou het zijn wanneer niet 2% maar 100% van je DNA actief zou zijn??? Volgens oude tradities is dat ooit zo geweest. Toen het DNA van de mens volledig actief was, was de mens onsterfelijk en één met de kosmos.

Volgens diezelfde oude tradities heeft er echter lang geleden op aarde een strijd plaatsgevonden. Een strijd om grip te krijgen op de onsterfelijkheid van de mens; op de aansluiting van zijn ziel op de bron van al het leven, een strijd om zijn DNA dus! Door grip te krijgen op de fysieke toegangspoort tot ‘de bron’ probeerde een destructieve kracht die zelf geen toegang had tot deze bron de oneindige levensenergie van de mens af te tappen.

De strijd om het menselijk DNA is destijds grotendeels – gelukkig niet helemaal! – gewonnen door die destructieve kracht. Die kracht beschadigde het DNA van de mens in die mate dat nog slechts een paar procent werkzaam bleef. Daardoor kon hij ‘aftappen’ van de mens en was deze niet langer onsterfelijk, verouderde zijn lichaam en deden ziekte en dood hun intrede.

Maar erger dan dat: de mens voelde zich sindsdien niet meer één met de schepping. Hij verloor voor een groot deel het contact met de liefde, die de essentie van de schepping is. De mens voelde zich nu opgesloten in een beperkt ‘ik-perspectief’, een soort ‘ik-gevangenis’, waarin hij zich afgescheiden voelde van de schepping. Deze val uit het licht wordt in oude tradities op verschillende manieren verwoord. In onze christelijke traditie wordt het ‘de zondeval’ genoemd; de val uit het licht.

De strijd om het DNA van de mens is nog steeds gaande

De mensen waarvan het DNA ernstig beschadigd was en die de liefde bijna helemaal verloren, kregen een enorme honger naar macht en controle. Daarom kon de destructieve kracht deze beschadigde mensen gemakkelijk manipuleren en ze als een soort ‘puppets’ laten streven naar steeds meer macht. Zo vormden zich een paar heel machtige families op aarde en via deze bloedlijnen kon de destructieve macht vrijwel alle mensen op aarde bespelen en kon hij de meest destructieve spelletjes op aarde introduceren (en waar nodig er doorheen drukken).

Omdat de destructieve kracht geen liefde kende, maakten zijn spelletjes (oorlog, geweld, renteheffing, uitbuiting, misbruik, vervuiling en verspilling) de mens steeds ongelukkiger en duwden die spelletjes al het leven op aarde naar de rand van de afgrond. Dat was heel erg, maar het was ook nódig. Waarom? Omdat diep in de mens zijn oorsprong lag te slapen. En hoe erger de toestand op aarde werd, hoe meer de mens begon te voelen dat hij het zo niet wilde, dat hij zo niet ís! De pijn om alle aangerichte schade begon het DNA van de mens weer te activeren. Daardoor werd hij wakker en begon zijn licht weer meer te stralen. Hij herinnerde zich zijn oorsprong: liefde voor alles wat leeft! En de mens voelde dat niet alleen, hij begon er ook meer en meer naar te handelen.

De destructieve kracht verloor hierdoor grip en hij bedacht manieren om de beginnende heractivatie van het DNA van de mens de kop in te drukken. Alles werd uit de kast getrokken om het DNA van de mens opnieuw te beschadigen en daarmee zijn verbinding met het leven en de liefde te ondermijnen.

Via de mensen die de macht hadden en die weinig liefde voelden, werden de nieuwe bedenksels geleidelijk aan ingevoerd, in het begin veelal ongemerkt, soms zelfs heimelijk. Uiterst giftige bestrijdingsmiddelen werden geïntroduceerd, het voedsel van de mens werd genetisch gemanipuleerd, zware metalen (kwik) werden in zijn mond geïmplanteerd, fluor werd aan tandpasta (en zelfs drinkwater) toegevoegd, 3G deed zijn intrede, chemotherapieën werden op de markt gebracht, er werd geëxperimenteerd met DNA-manipulaties, klonen, en nog vele andere duistere zaakjes.

Door het snel toenemende licht van de mens moesten de maatregelen echter steeds sneller ingevoerd worden, steeds openlijker en ook met steeds meer dwang: er werd een ‘behandeling’ tegen virussen bedacht die het DNA van de mens ernstig verstoorde, steeds meer voedsel werd vergiftigd en genetisch gemanipuleerd en beschadigende stoffen werden vanuit vliegtuigen over mens en natuur uitgestrooid (chemtrails).

Terwijl mensen in de bioscoop werden vermaakt met allerlei zogenaamde sciencefiction, werden ze zonder dat ze het doorhadden allang beïnvloed door deze verregaande technieken van mindcontrol en het implementeren van schuld- en angstgevoelens middels combinaties van computerschermen, straling en nanotechnologie.

In hoog tempo werden er in diezelfde tijd  wetten voorbereid en aangenomen om natuurlijke leef- en geneeswijzen te beperken en dwang en controle van mensen in hoge mate te faciliteren.

En juist dóór dit alles wordt het DNA van de mens weer geactiveerd

De machthebbers die als ‘puppets’ de suggesties van de destructieve kracht uitvoeren zijn de verbinding met liefde verloren en weten eigenlijk helemaal niet wat ze doen. Mensen waarvan het DNA te veel beschadigd is, zijn geneigd de macht uit angst te gehoorzamen. Soms ook is hun contact met het innerlijk licht gewoon te zwak om te doorzien wat er werkelijk speelt.

En toch: ondanks, of misschien wel dankzij, het openlijke en bizarre graaien van de destructieve kracht naar meer macht en controle, wordt de mens wakker. De pijn van alle onmenselijke toestanden activeert zijn oorsprong, zijn DNA, en omgekeerd maakt de activatie van dat DNA het steeds makkelijker om het spel op aarde helder te doorzien.

De mensen die als eerste wakker worden, beginnen meer en meer liefde te voelen voor alles wat leeft. In hen rijst een groot verlangen om die liefde in hun eigen leven uit te drukken, hoe bescheiden dat in eerste instantie misschien ook mag zijn. Daarnaast wordt een steeds krachtiger ‘nee’ voelbaar tegen alles wat schade doet en alles wat manipuleert en mensen van hun vrijheid berooft.

Tegelijkertijd is er een snel toenemend besef dat de machthebbers en de mensen die hen blindelings of uit angst gehoorzamen, op dit moment nog niet anders kúnnen. Een diep weten ook dat het toenemende licht uiteindelijk iedereen die dat verlangt, zal bevrijden en meenemen in het licht. De activatie van het menselijke DNA is niet meer te stoppen en het steeds toenemende licht zal uiteindelijk alle duisternis doen oplossen en alles terugbrengen naar het licht.

Er is werkelijk niks om bang voor te zijn

De destructieve kracht is zichzelf aan het opblazen in een bizarre karikatuur. Daarnaast zijn de liefde en helderheid in jou en in vele anderen niet meer te stoppen en nemen deze dag in dag uit toe. Het momentum op aarde is gekanteld. Wat je ziet, zijn de laatste stuiptrekkingen van een kracht die zijn tijd heeft gehad. Zelfs de diepste duisternis komt aan het licht en krijgt de kans te transformeren. Jouw helderheid, en bovenal jouw daadkrachtig blijven uitdrukken van liefde, versnelt dit proces.


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Jasper
Door

Jasper

op 29 Sep 2022

Mooi geschreven! Overigens kan je jouw video ook op de server van je webhost plaatsen en dan op de pagina zetten. Of misschien vimeo proberen..

Mieke Zomer
Door

Mieke Zomer

op 29 Sep 2022

Fijn Henk, dankjewel.Deze tekst doet me goed.Mieke

Hadewych
Door

Hadewych

op 29 Sep 2022

Zoooo mooi. We zijn met z'n allen aan het evolueren, elk op zijn / haar manier, binnen elke structuur van karma- en kindwondes--- Iedereen loopt weg nu van YT. Vele interessante mensen zijn nu te zien op Rumble. Veel Liefs uit België.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Groeten terug uit Nederland Hadewych en dank voor alles wat jij voor het licht doet.

Rashke
Door

Rashke

op 29 Sep 2022

Met ik het helemaal mee eens; idd heel mooi geschreven! Thx Henk voor alles wat je doet!!! <3

Aleida Mosterman
Door

Aleida Mosterman

op 29 Sep 2022

Mooi geschreven, dankjewel.

Jenny Brinkerink
Door

Jenny Brinkerink

op 29 Sep 2022

Dank je wel Henk voor deze prachtige liefdevolle verwoording. Jenny

Annemarie Kunst- van de Visse
Door

Annemarie Kunst- van de Visse

op 29 Sep 2022

Dankjewel weer Henk, mooi en duidelijke tekst🙏

Joy Fang
Door

Joy Fang

op 29 Sep 2022

Mooi en heldere beschrijving van wat er gaande is. Angst is een slechte raadgever, zegt een al heel oud spreekwoord. Licht en liefde met je plu 😀 dankjewel voor je wijze woorden

Trude
Door

Trude

op 29 Sep 2022

Dank…voor deze bemoedigende uitleg…..een steun in de rug altijd maar weer…dank daarvoor!

Elizabeth
Door

Elizabeth

op 29 Sep 2022

Oh Henk wat ben je toch een Kanjer, en wat een heerlijk ‘voedzaam lichtontbijt’ om de dag mee te beginnen.🙏DANK

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Zo leuk voor mij om te lezen: eet smakelijk! Je hebt humor!

Rita Mertens
Door

Rita Mertens

op 29 Sep 2022

Diepe, diepe dank voor de meest vérhelderende woorden die ik (sinds zeer lang) las. In eenheid en verbondenheid. Rita

Wim Dannenberg
Door

Wim Dannenberg

op 29 Sep 2022

Prachtig Henk, wat een mooie beschrijving weer. Dank je wel. Heel opbeurend.

An
Door

An

op 29 Sep 2022

Heel mooi geschreven en geeft een welkome steun in de rug. Dankjewel voor je bemoedigende woorden.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Dank voor jouw oprechte inspanningen Ann!

Wim Verhoef
Door

Wim Verhoef

op 29 Sep 2022

Wat een prachtige verwoording van licht, liefde en bewustzijn. Dank je Henk om deze wijsheid met ons te delen.

Lidi
Door

Lidi

op 29 Sep 2022

DANK DANK en nog veel meer DANK voor deze wake up calls en jouw liefdevolle energie Henk.

Wil
Door

Wil

op 29 Sep 2022

Dank je wel Henk. Wat een mooie tekst. Ik ben ervan overtuigd dat het Licht zal zegenvieren.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Ja, het licht zal met name zegenvieren door onze acties.

Hetty
Door

Hetty

op 29 Sep 2022

Dankjewel lieve Henk, wat een Licht en LIefde .

Maruth Altena
Door

Maruth Altena

op 29 Sep 2022

Beste Henk, Ik heb gisteren een heel erg nare ervaring gehad met een wijkagent. Iemand bij mijn voordeur mocht niet met me praten. Er stonden twee wijkagenten en een politiebusje. Ik ken hem al sinds 2013. Jouw teksten en podcast moedigen mij aan. Dank!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Ja dat is waar het echt om gaat: om sterk te blijven staan op de momenten dat het moeilijk of pijnlijk is. Dank voor jouw bijdrage Maruth!

Rija
Door

Rija

op 29 Sep 2022

Bedankt voor je informatie Henk ! Alleen dit: het duister is toch een spiegel van het duister :onbewuste, onverwerkte emoties en schaduwen die we naar buiten toe projecteren ?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Dat is een deel van de werkelijkheid. Er zijn in de kosmos echter ook krachten werkzaam die een andere bron hebben en die niet deel zijn van de polariteit op aarde waar jij op doelt.

Ireen
Door

Ireen

op 29 Sep 2022

dank Henk, voor wat je hebt opgeschreven, het geeft me weer extra bevestiging om in de liefde te blijven geloven. Ik voelde jouw intentie. De woorden zijn niet eens het belangrijkste, waar of niet waar.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Dat klopt Ireen, mijn woorden zijn niet van belang. Het gaat erom wat mijn woorden in jou oproepen en dat je vervolgens loslaat wat je niet dient en dat je voortbouwt op dat wat kloppend voelt in je hart. Op die manier verspreiden we allemaal de liefde op onze eigen unieke manier. Dat gaat inderdaad ver voorbij aan de woorden.

ineke verdoner
Door

ineke verdoner

op 29 Sep 2022

Misschien kan je daar nog een keer woorden (informatie = licht) aan wijden, Henk. Hoe die onlicht-krachten en onze eigen innerlijke duisternis samenwerken.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Wanneer we de destructieve suggesties van buitenaf aannemen, worden ze deel van ons innerlijk. Op die manier geven we de schadelijke krachten op aarde de ruimte om werkelijkheid te worden. Dit stopt op het moment dat we daarmee stoppen en we weigeren er nog langer aan mee te werken.

Thea
Door

Thea

op 29 Sep 2022

Wat een inspiratie,Henk. Dit is het begin van de laatste tijden.,voorspelt in Openbaringen.Door jouw artikel blijkt,dat we deze tijden ook kunnen omkeren,door vertrouwen te blijven behouden in jezelf en Hem.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Ja mooi gezegd Thea, het is een samengaan van het vertrouwen in ons innerlijke licht en in de enorme intelligentie die in de schepping werkzaam is. Wanneer die twee samenkomen is dat een groot wonder en is werkelijk alles mogelijk

Jacques
Door

Jacques

op 29 Sep 2022

Beste Hen' Wat kun je het toch mooi en duidelijk formuleren wat er gebeurt in de wereld. Ik geloof dat het zo is. Dat geeft ons hoop en vertrouwen en stimuleert mij om deze zaken voorzichtig aan anderen door te geven.

ineke verdoner
Door

ineke verdoner

op 29 Sep 2022

Dank Henk, voor de woorden die je gebruikt; het zijn 'bouwstenen' die de liefde-frequentie dragen. Daarmee kunnen we helderheid, licht (=informatie) verspreiden. Dat doe jij en daar inspireer je me mee. En zoveel anderen en die weer anderen ... mooi!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

Ja mooi gezegd; we doen het zó samen!

Mineke Minderhoud
Door

Mineke Minderhoud

op 29 Sep 2022

Wat fijn om dit te lezen. Dankjewel voor deze heldere uiteenzetting. Blij mee en het voelt zó kloppend!!!

Brigitte
Door

Brigitte

op 29 Sep 2022

Wat mooi onder woorden gebracht Henk. Dit doet me werkelijk goed.

Christian Hermans
Door

Christian Hermans

op 29 Sep 2022

Het is zo goed en nodig om die bemoedigende woorden te horen, dankjewel! Het is niet altijd makkelijk om 'wakker' te zijn, maar je mag hierdoor wél deze hele transformatie / transitie bewuster meemaken. Dank voor alle fijne en duidelijke uitleg

Gerrit
Door

Gerrit

op 29 Sep 2022

Wie zijn die machthebbers, die ‘puppets’?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

De puppets zijn alle mensen die op eigen gewin uit zijn boven de liefde in hun hart, dus best veel mensen. Ik ben er bijvoorbeeld één van. Gelukkig handel ik steeds meer uit liefde voor al het leven; mens, dier en plant.

luth
Door

luth

op 30 Sep 2022

Dàt klopt niet Henk! Je straalt Liefde en Licht uit,en dat was ook al in je roeping als arts: mensen helpen, en je zachtmoedigheid is zo'n een troost voor ons allen. Je trekt ons op naar vertrouwen hebben in het Goddelijk Plan,en angst los te laten danke!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 30 Sep 2022

Je hoeft mij niet op een voetstuk te plaatsen Luth. We gaan allemaal meer of minder in de fout. De wereld verandert niet door anderen te veranderen, maar door naar de stukjes te kijken die je in jezelf kunt verbeteren. Ik heb genoeg van die stukjes, net als ieder ander.

Myriam
Door

Myriam

op 29 Sep 2022

Beste Henk, ik heb jouw video (waarvan sprake) bekeken en beluisterd Je sprak over het nemen van beslissingen wat betreft geld, elektriciteit en zonne-ener Ik wil graag weten welke maatregelen we nog kunnen nemen..wil je ons hierin wegwijs maken? In Licht

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 29 Sep 2022

In mijn blogs en video's deel ik mijn kijk op wat er gaande is. De informatie is bedoeld om je te inspireren je eigen weg te vinden, niet zozeer om je te adviseren wat je concreet zou moeten doen of kopen.

Lidy Spoor
Door

Lidy Spoor

op 29 Sep 2022

Frans heel erg bedankt voor deze prachtige inspirerende woorden . Zo blij om in deze tijd op aarde te zijn en mee te werken aan het licht.

luth
Door

luth

op 30 Sep 2022

Dankjewel Henk vanuit mijn hele hart! Je geeft ons moed en perspectief, waaraan we allemaal samen aan werken. Veel kleine lichtjes samen geven veel licht.. Maar jij bent wél een heel groot Lichtbaken en je toont ons liefdevol een vaarroute op woelige zee.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 30 Sep 2022

Wanneer je mijn informatie herkent (zoals jij dat doet), dan heb je die informatie dus in jezelf (anders kun je het immers niet herkennen). Het is belangrijk dat we de ene mens niet groter maken dan de andere mens. Ik ben niet meer of minder dan jij of dan wie dan ook.

luth
Door

luth

op 01 Oct 2022

'k Begrijp wat je bedoelt, eenvoud siert elke mens.Neen,ik plaats je niet op een voetstuk.Wees niet ongerust.We zijn allen bezig onze trilling te verhogen. Het ene Licht fonkelt wel meer dan het andere, en toont duidelijker een pad naar de Bron,voel ik

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 01 Oct 2022

Okay, dank

Twan
Door

Twan

op 01 Oct 2022

Hallo Henk Bedankt voor je artikelen, Prachtig, jouw visie deel ik . Met vreugde in het hart ,gaan we samen deze weg met vele anderen .Hartelijke Groet

Karin Dekker - Commandeur
Door

Karin Dekker - Commandeur

op 01 Oct 2022

Lieve mensen, Wat prachtig Henk dat je dit zo deelt. Fan van jou en allen die dit gedachtegoed leven en delen. We zijn het dieptepunt voorbij. MEen welgemeende Harte - groet.

BerryVincenta
Door

BerryVincenta

op 02 Oct 2022

Lieve Henk, een duidelijke weg weer die je op deze wijze laat zien.. Dank je wel !prachtig om al die helderheid over het Nu te voelen en ook ik heb daar net weer een duidelijke instructie op ontvangen geheten”The Turning Point in Time” BerryVincenta

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 02 Oct 2022

Dank Berry Vincenta, dank ook voor je werk en bijdrage vol liefde voor de mensheid.

Topsy van d fam. Langereis
Door

Topsy van d fam. Langereis

op 02 Oct 2022

Ik lees het nu pas en het is zo heerlijk dat steuntje in de/mijn rug om bevestiging te krijgen van het gevoel dat we steeds sterker worden. Dank je wel Henk

Reactie plaatsen