Page content

Pas op! Alternatief werkt chemo tegen

Pas op! Alternatief werkt chemo tegen

Alternatief werkt chemo tegen

Beste mensen,

Gisteren werd ik geïnterviewd door EenVandaag. Daarin deed de directeur van het Antoni van Leeuwenziekenhuis de uitspraak dat alternatieve geneeswijzen kunnen schaden en eenvoudige natuurlijke middelen chemotherapie kunnen tegenwerken. Moet je daar bang van worden of kun je daar iets goeds meedoen? Daarover gaat deze video. Alternatief werkt chemo tegen. Meer informatie op www.henkfransen.nl

Laat onderstaand jouw mening of reactie achter

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

17 reacties op “Pas op! Alternatief werkt chemo tegen


Door Joyce Kuster op 4 augustus 2016

Mooi verwoord en helemaal mee eens om gebruik te maken van de uitspraak van dr. Vos in positieve zin.


Door Corrie Wouters op 4 augustus 2016

Dank je wel Henk dat je dit wilt delen.Dit zet mensen weer aan het denken.


Door Marjan op 4 augustus 2016

Leuk en interessant hoe je de woorden zo gebruikt dat je de kracht van alternatieve geneeskunde laat zien.


Door K.Roerade op 4 augustus 2016

Ik denk dat de Diecteuer van ALZ dat niet voor niets zal zeggen. Er wordt ook niet voor niet allerlei testen en proeven gedaan. Maar ik ( als ex kankerpatient) vind wel dat je als patient zelf je keuze mag bepalen welke geneeswijze je wil ondergaan. En laat ze daar dan voor tekenen zodat ze later niet als nog de specialist een fout in de schoenen kunnen schuiven.


Door Mariche op 4 augustus 2016

Natuurlijk moeten we gebruik maken van en onderzoek doen naar de mogelijkheden van complementaire zorg. En fijn dat 10 later in ieder geval wordt erkend dat kruiden etc. een werking hebben.
En tegelijkertijd heeft de arts van het AvL een punt. Naast chemo lukraak supplementen slikken die door een willekeurige natuurgeneeskundige met een biotensor worden voorgeschreven, of zelf van internet geplukt is niet verstandig. Sterke groente- en fruitcapsules of zeer hoge doseringen vitamine C mogen bijvoorbeeld niet gebruikt worden tijdens chemo. De hoge dosering (veel hoger dan je ooit uit gezonde voeding kunt halen) werkt celbeschermend en dat is wat je tijdens chemo nu juist niet wilt. Want naast de gezonde cellen bescherm je dan ook de kankercellen.
Dus kunnen supplementen en kruiden chemo tegenwerken? Ja!
Werken alle supplementen en kruiden chemo tegen? Nee!
Maar als waarschuwing om niet zo maar iets te doen, er van uitgaande dat voor alle natuurlijke middelen geldt ‘baat het niet, dan schaadt het niet’, ook een verstandig geluid.


Door Henk Fransen op 4 augustus 2016

Op welk onderzoek baseer je dit Mariche? Er bestaan juist grote wetenschappelijke studies die laten zien dat extra vitaminen, mineralen en anti-oxidanten bij chemotherapie de overlevingskans vergroten, bij bestraling niet.


Door Irina op 4 augustus 2016

Henk: als een kruid chemo kan blokkeren en dus wel degelijk “werkt” wil dat niet zeggen dat het kanker kan genezen!
T.t.v mijn borstkankerdiagnose (2009) bleek uit mijn onderzoek op internet dat de mogelijke plantaardige alternatieven nooit wetenschappelijk op hun genezende werking waren onderzocht. Wel stond bij de info dat ze de chemo zouden remmen, maar niet waarom. Het lijkt vreemd dat wetenschap de genezende werkzaamheid van alternatieven niet onderzoekt, maar wel zegt dat ze anti-chemo zijn, zonder daar een verklaring voor te geven. Makkelijk gezegd, maar hoe wetenschappelijk is zo’n conclusie nog? Dat de hoge doseringen vitamine C uit de reaktie van Mariche kankercellen versterken klinkt logisch. De conclusie dat alternatieve middelen chemo verzwakken lijkt dus al uit de lucht geplukt, maar de conclusie dat ze “dus” kanker zouden kunnen genezen, ook.


Door Henk Fransen op 4 augustus 2016

Goed gezegd Irina, dus pleit ik ervoor dat we met elkaar gaan praten, dingen goed uitzoeken en vervolgens patiënten goed voorlichten


Door Chris op 5 augustus 2016

Bij duizenden patiënten werkt een behandeling goed alternatief of niet maar we onthouden alleen die 3 van deze duizenden waarbij het anders afloopt dan voorzien en dan ineens Is alles niet goed!
Er wordt gewoon meer verdiend aan zieke mensen dan aan gezonde dus wie heeft daar het meeste baat bij? Beetje praten voor eigen parochie, de echte waarheid zal iets genuanceerder liggen. Waar vroeger melk de witte motor nog was, moet nu weer oppassen, waarvan vroeger gedacht werd dat een bepaalde therapie goed was blijkt nu ineens dat het niet goed voor je is. Kruidengeneeskunde heeft zich langer bewezen dan de chemische industrie waar bakken met geld verdiend wordt! Zij gaan merendeel voor het onderdrukken van de symptomen dan het aanpakken van de oorzaak…. zoals.bijvoorbeeld, de anti depresiva !


Door Henk Fransen op 6 augustus 2016

Helder Chris, dat is nog eens een extra video waard.


Door Els Derhaag op 9 augustus 2016

Goedendag,

Mijn man heeft een agressieve,ongeneeslijke zeldzame vorm van kanker en is opgegeven.. heeft 5 chemokuren achter de rug om het tot stilstand te brengen.. Heeft vervolgens meer kapot gemaakt in z’n lichaam dan dat het wat opgeleverd heeft.. Toen hebben ze besloten om het maar stop te zetten in overleg met mijn man.. Gelukkig geven wij niet op.. (Zouden de doctoren ook niet moeten doen)Wij gaan voor die stomme alternatief gek he?.. Jeetje wat gaat het nu goed met mijn man.. Zijn bloedwaardes zien er perfect uit.. onze huisarts die het verschrikkelijk nieuws bracht.. is stom verbaasd en wil van het alternatieve ALLES weten.. zouden de DOCTOREN ook moeten doen.. heb net het filmpje bekeken van Henk fransen.. die een gesprek had met jullie VERSTANDIGE directeur.. Bij deze stuur ik die ook naar jullie op..
https://genezendvermogen.nl/op-alternatief-werkt-chemo/ met vriendelijke groet uit het wijze Oosten.. Els Derhaag


Door naomi op 26 februari 2018

Hoi Els
mag ik weten welke alternatief jullie hebben gebruikt


Door Rob Hamers op 11 augustus 2016

in het artikel
Inhibition of Cancer Cell Invasion by Cannabinoids via Increased Expression of Tissue Inhibitor of Matrix Metalloproteinases-1 by Robert Ramer , Burkhard Hinz

is de conclusie: Increased expression of TIMP-1 mediates an anti-invasive effect of cannabinoids. Cannabinoids may therefore
offer a therapeutic option in the treatment of highly invasive cancers.


Door Rob Hamers op 11 augustus 2016

Er is enige onderzoek gedaan naar het kruid uit Thailand Murdannia Loriformis (Being Grass) (jammer dat men bij nederlandse adviesraden en de 2e kamer het engels niet machtig is!)
zie: Experimental Therapeutics in
Breast Cancer Cells
Weena Jiratchariyakul1 and Tanawan Kummalue2
1Department of Pharmacognosy, Faculty of Pharmacy, Mahidol University, Bangkok
2Department of Clinical Pathology, Faculty of Medicine Siriraj Hospital,
Mahidol University, Bangkok Thailand

conclusie: For the part of M. loriformis herb juice, it can be used as an adjunct to the modern therapy according to the moderate cytotoxicity, immunomodulatory effect and safety. The patient cases, which were reported by the physicians, have supported the use of herbal juice to reduce the side effects from the modern therapy. (waardoor stoppen met chemo vanwege de beroerde situatie minder hoeft voor te komen)


Door Pieter op 11 augustus 2016

De oncologen van het AMC verkondigen dezelfde onzin. Tegen mijn vrouw werd gezegd dat ze accuut met de vitamine C infusen moest stoppen, omdat het de chemo tegenwerkt. De chemo en bestraling die ze kreeg, hebben haar doodziek gemaakt en naar mijn mening haar leven verkort en de kwaliteit ervan om zeep geholpen. Aan chemo en bestraling verdient Pharma veel geld, aan vitamine C niet.


Door Dirk Lammers op 11 augustus 2016

Toen ik in april 2013 te horen kreeg dat er een kwaadaardig tumor in mijn neus zat van 14 mm groot, heb ik meteen besloten om hier zelf een alternatieve behandeling tegen te starten. Ik heb de brandzalf van Boegem gemengd met zout en heb de tumor daarmee met een wattenstaafje ingesmeerd. Binnen 3 weken was de tumor volledig verdwenen!!. De gelijktijdig opgestarte reguliere behandeling in het VU te Amsterdam kwam neer op – niet opereren want dat kon niet, maar bestralen was de enige mogelijkheid -. Via een second opinion bij het UMC Utrecht (de tumor was inmiddels al niet meer visueel waar te nemen) adviseerde de oncoloog toch om eventuele resten operatief te verwijderen. Dit is gebeurd, maar de medici stonden vervolgens voor een raadsel waar de tumor gebleven was.
Duidelijk is dat kanker en zout elkaar niet verdragen, zoals Boegem ook al aantoonde.
Chemo met de combinatie van een zout infuus zou dus bijv, een mooie combinatie kunnen zijn, ware het niet dat dit idee natuurlijk minder geld in het laatje brengt.
Hulde aan Fransen, die als arts wel zijn nek durft uit te steken, veel andere artsen zijn min of meer gevangenen van de chemische industrie en dus geen vrije onafhankelijke wetenschappers. Ik vraag mij überhaupt af of die er nog zijn.


Door Maria op 2 september 2016

Henk wat geweldig dat jij steeds maar weer je hoofd boven het maaiveld durft uit te steken..dankjewel daarvoor!

Plaats een reactie


*