Oh shit, doe ik het alweer!

Oh shit, doe ik het alweer! Waarom val ik nu weer terug in dat oude patroon? Pak ik toch weer dat stuk chocola, stom! Waarom ben ik zo geïrriteerd? Waarom kon ik geen rekening houden met die ander? Waarom ben ik zo moe? Enzovoort.

Ja inderdaad, ik zit mezelf geregeld op de kop… ja, ik heb zo nu en dan geen zin… en ja, ik herhaal mijn fouten. Sorry, maar wat is daar mis mee?

Ik ben wie ik ben, ik ben puur in mijn lusteloosheid, onschuldig in mijn pijn en ik ben gewoon geïrriteerd.

Ik heb tientallen jaren aan mezelf gewerkt, honderden cursussen gedaan en nog veel meer oefeningen geleerd. Ik moest altijd van A naar Beter. Zo pijnlijk. Toen ik daarmee ophield, ontdekte ik mijn onschuld. Sindsdien is mijn leven in flow.

Flow omhoog én flow omlaag.

Wat een geluk!

Over de schrijver
Henk Fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Thea Boom
Door

Thea Boom

op 30 Jul 2022

ja , heerlijk om te weten dat het mag die ongeregeldheden. En nog mooier om te weten dat niemand ze niet kent. dank je wel Henk.

Monique
Door

Monique

op 31 Jul 2022

Wat een super mooi interview , ik had deze al voorbij zien komen in de nederlandes Oracle Girl groep, waar men enthousiast reageerde. Heerlijk dat je zo duidelijk en uitgebreid de nodige info geeft in de antwoorden op de gestelde vragen, DANKJEWEL Henk

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 01 Aug 2022

O tof om te lezen! Welke Oracle Girl groep is dat?

Ellis DULLEMANS
Door

Ellis DULLEMANS

op 01 Aug 2022

Zo inspirend en fijn om naar je te luisteren. Menigeen krijgt de link in zijn mailbox. Dank je wel Topper!

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 01 Aug 2022

Dank voor het delen Ellis, daar ben ik blij mee.

Reactie plaatsen