De terugkeer van het licht - Inleiding

De terugkeer van het licht - Inleiding


De terugkeer van het licht

De mens is van oorsprong een onbegrensd lichtwezen, één met de schepping. Maar er zijn dingen gebeurd waardoor hij uit het licht is gevallen – in de duisternis. Het is heel donker geworden op deze planeet.

De mens is verstrikt geraakt in deze donkerte en het is door de eeuwen heen slechts enkelingen gegeven geweest om daar vrij van te blijven en het licht hoog te houden op aarde. De meeste mensen tasten in het duister. Daardoor blijkt onze geschiedenis een eindeloze herhaling van zetten. De mens trapt telkens weer, eeuw na eeuw, in dezelfde valkuilen: angst, controle, macht, misbruik, uitbuiting, uitputting, conflict, oorlog, geweld, enzovoorts.

Godzijdank is ons beloofd dat hier ooit een einde aan zou komen. Er is voorspeld dat er een tijd zou komen waarin het licht zou terugkeren op aarde en alles aan het licht zou brengen wat geen licht is. Zo zou alle schade die wordt gedaan aan mens, dier en plant, voor iedereen zichtbaar op tafel komen te liggen.

De sluiers zouden worden opgelicht en de mens zou weer de keuze hebben. Voor het eerst sinds mensenheugenis zou hij weer kunnen besluiten: kies ik voor licht of houd ik de duisternis in stand, kies ik voor angst of voor liefde?

Die voorspelde tijd is nu. En jij bent niet voor niets nu op aarde. Je wilde erbij zijn en bijdragen aan deze ingrijpende transformatie.


Over mij

Mijn naam is henk fransen. Veel mensen kennen mij vanuit mijn achtergrond als arts en mijn jarenlange inspanningen om een medicijnvrij ziekenhuis te creëren. Ik vatte mijn werk in die tijd vaak als volgt samen: “Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de cliënt.” Tientallen jaren informeerde ik mensen – ziek én gezond – over hun zelfgenezende vermogens en deed ik onderzoek naar zogenaamde spontane genezingen.

Tijdens de coronaperiode werd ik geraakt door de in mijn ogen ongezonde maatschappelijke ontwikkelingen en waarschuwde ik geregeld voor de toenemende dwang en controle vanuit de overheid. Mijn werk in die periode vatte ik samen met: “Verhoog je lichtfrequentie en sta sterk in de uitdagingen van deze tijd.”

Door deze nieuwe focus kwam ik op het spoor van de autonomiebeweging, een beweging die weliswaar heel verschillende invalshoeken kent, maar in essentie staat voor de vrije wil van de mens. Míjn invalshoek in dit boek is de terugkeer van het licht. Ik houd me er tegenwoordig fulltime mee bezig hoe dit licht ons DNA reactiveert en hoe wij kunnen bijdragen aan de transformatie die op aarde plaatsvindt.


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Monique Nicolaij
Door

Monique Nicolaij

op 10 Jul 2024

Welkom terug Henk en gefeliciteerd met je nieuwe boek!

henk fransen
Door

henk fransen

op 15 Jul 2024

Dank Monique en de vele mannen en vrouwen hieronder voor jullie hartelijke woorden van waardering. Ik zie er naar uit weer meer met jullie te delen, zowel via mijn blogs als online!

paul-jan
Door

paul-jan

op 10 Jul 2024

Bijzonder boek en hoopvol voor iedereen om in het Licht te blijven nu donkere wolken zich steeds verder samenpakken boven mensen in EU/USA/CH/Afr.

Miny Potze
Door

Miny Potze

op 10 Jul 2024

Ik ben heel benieuwd naar je boek Henk, we snakken naar duiding van de gebeurtenissen die momenteel op aarde plaatsvinden.

Gerda
Door

Gerda

op 10 Jul 2024

Goed om weer van je te horen Henk! Wat fijn dat jij weer zoveel met ons deelt. Hoopvol naar het licht🙏🏼☀️

Vanderbeken
Door

Vanderbeken

op 10 Jul 2024

goed dat je terug bent Henk. ik wens je veel succes met je nieuwe boek. groeten van RITA

Monique Engels
Door

Monique Engels

op 10 Jul 2024

Fijn dat je je lezing op papier hebt gezet. Na kunnen lezen is voor mij erg prettig, want zo beklijft er meer.

Caroline
Door

Caroline

op 10 Jul 2024

Dank je Henk voor het delen van je wijsheid en dat t groot kan doorstromen! Succes!

Marijke
Door

Marijke

op 10 Jul 2024

Dankjewel Henk fijn om je weer te horen en dat jij het nieuwe boek met ons wilt delen

Genny
Door

Genny

op 10 Jul 2024

Spreading the light together Henk! 💫

Gerrie
Door

Gerrie

op 10 Jul 2024

Welkom terug en fijn dat je er weer bent. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe boek.

Topsy Langereis
Door

Topsy Langereis

op 10 Jul 2024

Welkom terug Henk en het lijkt een fantastisch boek.

Petra Dakkenhorst
Door

Petra Dakkenhorst

op 10 Jul 2024

Lieve Henk,Hè wat fijn om weer van je te horen! Ik heb je gemist, je inzichten, het doorgeven van je kennis. Natuurlijk leef ik gewoon door en voel ik mij niet afhankelijk van jou, maar je voegt wél iets moois toe aan mijn leven. Verheug mij op je boek.

Leonie
Door

Leonie

op 10 Jul 2024

Gefeliciteerd met de totstandkoming van je nieuwe boek. Ik kijk er naar uit het te lezen!

Margarita
Door

Margarita

op 10 Jul 2024

Welkom terug Henk ik zal je boek met alle plezier lezen. Ik heb je berichten gemist.

Marion
Door

Marion

op 10 Jul 2024

Mooi Henk, dankjewel. Ben benieuwd naar hoofdstuk 1

lv
Door

lv

op 11 Jul 2024

Oh, zó welkom terug Henk! Ik maakte mij echt zorgen over jou hoor... Dankje duizend- en- één maal voor je aanwezigheid en betrokkenheid hier bij ons op aarde, in onze wereld. Je bent een Licht en je straalt jouw Licht, merciekes

Jolanda
Door

Jolanda

op 11 Jul 2024

Reuze benieuwd naar de inhoud van jouw nieuwe boek.

F
Door

F

op 11 Jul 2024

Prachtig Henk, duidelijke taal en interessant, mijn nieuwsgiergheid is gewekt!

Ginie
Door

Ginie

op 11 Jul 2024

Ben heel benieuwd naar het vervolg van je 1e boek - waar wij ook de lezing van hebben bijgewoond. Dankjewel voor het delen. Liefde en Licht wint het van de duisternis.

Bianca
Door

Bianca

op 11 Jul 2024

Fijn om weer wat over je activiteiten te lezen, en dat er een nieuw boek aankomt! Ga deze zeker weer delen in mijn omgeving! Dankjewel Henk.

martin cassiers
Door

martin cassiers

op 11 Jul 2024

Super Henk,blij terug van je te horen.Bedankt dat je je blijft inzetten voor een betere wereld !

Peter
Door

Peter

op 12 Jul 2024

Henk, veel dank je voor al je werk. Voor mij ben je een van de belangrijke spirituele steunpilaren in mijn huidige bestaan.

Eva
Door

Eva

op 12 Jul 2024

Lieve Henk, Wowww...weer bracht je een creatie op aarde. Wat een intens geboorteproces zal het geweest zijn, wat fijn dat je jouw ver-lichtende inzichten weer deelt. Je activeert hiermee mijn her-innering van hoe Leven & dood bedoeld is. Merci!

Nathalie Slabbekoorn
Door

Nathalie Slabbekoorn

op 15 Jul 2024

Mooi❣ Herkenbaar❣ Dankjewel Henk❣ 💫💞⚓🐛💝🙏🏼💝🦋⚓💞💫

Francis
Door

Francis

op 16 Jul 2024

Zo fijn zoveel gelijkgestemden! Dank je wel

Francis
Door

Francis

op 16 Jul 2024

Zo ontzettend fijn om te delen met zoveel gelijkgestemden, dank je wel.

Heleen Broekema
Door

Heleen Broekema

op 17 Jul 2024

lieve Frans, ook al "schreef je dit kruid al vele malen voor", het blijft balsem voor mijn ziel..ga terug naar je hart, en laat het niet verdrijven door angst...dit kunnen we in vele "verdunningen" tot ons nemen.Fijn dat je dit blijft "VOORSCHRIJVEN" Dank

Anja
Door

Anja

op 22 Jul 2024

Lieve Frans, ik kijk uit naar je nieuwe boek. Dat kan alleen maar al het goede ware en schone bevatten. Liefs Anja

Carla
Door

Carla

op 23 Jul 2024

Lieve Frans, wat fijn en dank je wel om al wat stukjes van je boek te mogen lezen en zo mooi en herkenbaar voor mij! Het heeft nu al zijn werking! Het heeft mijn verlangen wakker gemaakt en ook mijn missie, licht brenger op aarde! alle liefs Carla

Marie Louise van Dijck
Door

Marie Louise van Dijck

op 24 Jul 2024

Goed dat je terugbent Henk , ik verheug me op as zondag En benieuwd naar je nieuwe boek , 🙏🏽 Gefeliciteerd Henk Groet marill

Reactie plaatsen