Hoe kun je je het beste voorbereiden op wat er komen gaat?

Hoe kun je je het beste voorbereiden op wat er komen gaat?

Angst

Sommige mensen zijn bang om te kijken naar mogelijke nare ontwikkelingen in de nabije toekomst. Ze denken dat deze situaties erger worden wanneer je er aandacht aan besteedt. Mijn antwoord daarop is: wanneer je een regenbui ziet aankomen, dan neem je een jas of paraplu mee en zeg je het eventueel tegen een vriend die aangeeft dat hij wil gaan wandelen. Dat komt volgens mij niet voort uit angst en het maakt de regen ook niet erger. Soms kun je gewoon heel blij zijn dat je een jas of paraplu bij je hebt (en dat je die bovendien kunt delen met iemand die dat was vergeten of het niet doorhad).

Hetzelfde geldt voor koud weer. Wat mij betreft is er niks mis mee om lekker warme kleren te kopen wanneer de winter mogelijk koud gaat worden. En met een paar extra dekens is ook niks mis. Die kun je fijn delen met je naasten. Koud weer is geen angstscenario en met het meenemen van warme kleren maak je de winter ook echt niet kouder.

Ik ken meerdere zeer liefdevolle mensen die niet vanuit angst, maar juist vanuit hun liefde mensen aanraden niet (te) naïef te zijn en een aantal eenvoudige maatregelen te nemen.

Op deze opname uit mijn doorgaande groep vertel ik over een aantal praktische dingen die je kunt regelen, maar óók over het versterken van je intuïtie en het contact met je hogere zelf om in de toekomst onder alle omstandigheden te weten wat je 'moet' doen:


Meer weten over de doorgaande groepen?
Klik hier.

Hoe bereid jij je voor?
Laat een reactie achter onder aan deze pagina.


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Lucienne
Door

Lucienne

op 21 Sep 2022

Prachtig en krachtig!

Gerda
Door

Gerda

op 22 Sep 2022

Mijn grootste uitdaging is om in vertrouwen te blijven en in het licht te blijven. Want ik word wel angstig door wat jij opnoemt aan voorbereidingen voor wat komen gaat. Vooral omdat mijn partner er de noodzaak niet zo ziet.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 22 Sep 2022

Ja dat zijn echt grote uitdagingen Gerda, met mensen waarmee we niet helemaal op één lijn zitten en zeker wanneer het een partner betreft!

Carlijn
Door

Carlijn

op 23 Sep 2022

Dingen doen vanuit Liefde, geeft een heerlijk en krachtig gevoel. Energiek, opgevuld, stevig. Ik geniet van je mooie woorden. (De angst/ waarschuwing voor banksystemen kan ik niet zo goed bij Henk ;-)).

Monique
Door

Monique

op 24 Sep 2022

Beste Henk, hoeveel watt heeft jouw fietsbatterij en welke transformator heb je je daarvoor aangeschaft?

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 25 Sep 2022

Het filmpje is bedoeld om je te inspireren je eigen weg te vinden, niet om je te adviseren wat je concreet zou moeten kopen. Je hebt vele (prijzige) opties. Bedenk daarbij wel: je hebt ze pas echt nodig wanneer de stroom regionaal/landelijk uit zou vallen of wanneer je om een andere reden afgesneden zou worden van het stroomnet. Dit is een optie: https://www.bol.com/nl/nl/p/allpowers-zonnepaneel-set-606wh-opvouwbare-120w-zonnepaneel-solar-power-station-zonne-energie-generator-zonnepaneel-camper-generator-164000mah-110v-220v-zuivere-sinus-ac-outlet-met-18v-zonnepaneel/9300000071516150/?Referrer=ADVNLPPcef18800cdbf92970065bba51d000048228&utm_source=48228&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl Maar je moet voor jezelf ook onderzoeken, waar je het voor nodig hebt en of het voldoende stroom kan leveren daarvoor. Deze is goed voor meerdere dingen zoals laptop, iPhone, elektrische fiets enzo, maar bijvoorbeeld niet sterk genoeg om in de zomer een ijskast dag en nacht te laten draaien. Een kleinere coolbox kan wel. Zoek dingen dus goed uit voor jezelf voordat je iets koopt.

Thea Boom
Door

Thea Boom

op 26 Sep 2022

dankjewel Henk voor deze fijne heldere no noncense boodschap

Sophia Bijerk
Door

Sophia Bijerk

op 30 Sep 2022

Wat fijn om mij weer opnieuw dagelijksmet het licht te verbinden en inderdaad niet in angst te schieten maarwel wat voorbereid te zijn (regenjas mee) Hartelijk dank en groeten Sophia Bijkerk

Reactie plaatsen