Page content

Hoe zit het nu echt met Sylvia Millecam?

Hoe zit het nu echt met Sylvia Millecam?

Sylvia Millecam

Elke keer wanneer ik voor radio, televisie of krant wordt geïnterviewd wordt mij Sylvia Millecam voor de voeten gegooid. Waarom wordt het verhaal van Sylvia Millecam in de media zo opgeblazen? Waarom laten we deze vrouw die haar eigen weg zocht na 15 jaar nog steeds niet met rust? Daarover gaat onderstaande video.

Censuur in de Nederlandse pers

Aan het eind van deze video vertel ik over censuur in de Nederlandse media. We denken dat zoiets alleen in landen als Rusland of China bestaat, maar ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat de Nederlandse media ook in ernstige mate censureert (en propagandeert).

Laat onderstaand jouw mening of reactie achter

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

6 reacties op “Hoe zit het nu echt met Sylvia Millecam?


Door marcel penders op 5 augustus 2016

Jaren geleden hoorde ik een voorzitter van een artsenvereniging op de radio zeggen dat hij reguliere artsen die met homeopathie werkten, kwakzalvers vond. Ik wist niet wat ik hoorde. Wat een arrogantie.


Door Mechthild de Leijer op 6 augustus 2016

Dank je wel Henk,
Je verwoordt precies ook mijn eerste gedachte en daarom wil ik de brug slaan van complementair naar regulier.


Door Monica de Leeuw op 8 augustus 2016

Dank je Henk, jij legt in deze video, dmv jouw uitleg, de vinger op de gapende wond van mensheid en moeder aarde. Veroorzaakt door manipulatie vanuit een zeer kleine, onzichtbare,maar machtige groep.
Dank jou dat jij de onbewust welwillende wakker schudt.
Dat Sylvia steeds voor jouw voeten wordt gegooid, bedoeld als manipulatie, kun je ook van haar kant bekijken, haar boodschap die er op neer komt die jij in deze video verwoord
Ik ben Sylvia zo dankbaar, mede door haar kon ik mijn eigen pad in genezing volgen, regulier en alternatief verbindend. Vanuitmijn eigen innerlijke kracht en verbinding met het al om genezend vermogen


Door Tineke Ferwerda op 11 augustus 2016

Heel waar wat Henk Fransen zegt, de media doen volop mee om een scheef beeld weer te geven. Ga door Henk Fransen, hulde!!


Door ronald op 11 augustus 2016

Prachtig verwoord, maar de mensen worden wakker.
Dus heb geduld, we zijn aan de winnende hand.
Als is de leugen……………….


Door Zwaan op 30 augustus 2016

Mijn ongezuurde waarheid is, dat ik het jammer en zeer schadelijk vind, dat de mens ouder word dan 30 jaar. Liever had ik gezien dat dieren in zijn algemeen ouder werden, waaronder katten en honden ipv de mens. De mens mag van mij evenlang leven als een 1-dags vlieg en zelfs dan zal het nog een voetafdruk achter laten, maar geen zinvolle, behalve dan, dat ze voer is voor plant en dier. Maar niet in de bevordering van het algemene bewustzijn van het bestaan. Daar is de mens en ziel jammergenoeg te dom voor, kwa dat is een kakkerlak vele malen slimmer. Dus Sylvia Millicamp gaf bijna het goede voorbeeld, eigelijk had ze net 30 jr. moeten worden. Dat noemen we alternatieve geneeskunde voor dier, plant en aarde.

Plaats een reactie


*