Eerste Hulp Bij Kanker Online

Wat is het Eerste hulp bij kanker programma EHBK?

95 krachtige video’s over waardevolle maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling

Het EHBK-programma is waardevol in élke fase van je ziek zijn. Wanneer je net de diagnose kanker hebt gekregen kan het je helpen in korte tijd de belangrijkste zaken op de rit te krijgen. Heb je al langere tijd kanker en maak je al gebruik van alternatieven dan kan het programma dienen als checkup om te onderzoeken waar je jezelf nog kunt verbeteren.

Ik ben in 1985 ben afgestudeerd als arts en ik ben gefascineerd door het zelfgenezend vermogen van mensen.

Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste verenigt uit alle geneeswijzen, ten dienste van de patiënt. Na mijn afstuderen werkte ik in het sterftehuis van Moeder Teresa in Calcutta, in ziekenhuizen in Afrika en begeleidde ik in Nederland 30 jaar mensen met kanker. Ik ging daarbij uit van een en-en-benadering: dat wil zeggen een combinatie van regulier en alternatief.

Alles wat ik tussen 1985 en 2015 van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest is waardevol voor iedereen!

null

Wat ik bijzonder vind aan Henk Fransen zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de mensen waarmee hij werkt echt heeft begrepen hoe de diepere emotionele geschiedenis een invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Geweldloze (Verbindende) Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in een begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl

Wanneer je de diagnose kanker krijgt, wil je graag weten wat je mogelijkheden zijn. Je voelt intuïtief aan dat het het beste is om al je mogelijkheden te benutten en op die manier een maximaal resultaat te boeken.


Dus ga je zoeken op het internet en daar zie je al snel door de bomen het bos niet meer! Wat moet je doen? Waar gaat het écht om? En kun je al die zaken met elkaar combineren? En mag je het ook combineren met je eventuele reguliere behandelingen? Werkt het elkaar niet tegen? Wat vinden vrienden en familie van je keuzes? En hoe om te gaan met de reserve van je oncoloog? Zomaar wat vragen.

Krijg direct toegang tot 30 jaar ervaring van mij op dit gebied

Maak gebruik van de ervaringen van duizenden patiënten die in eenzelfde situatie terechtkwamen

Check of de acties die je neemt het meeste effect sorteren en check ook of je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet!

Eerste Hulp Bij Kanker Online

Maar liefst 95 krachtige video’s en 18 e-boeken over aanvullende maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling. De video's dekken de volgende onderwerpen:


1. De uitgangspunten van een goede totaal-aanpak, 2. De juiste mindset, 3. De beste anti-kankerdieten, 4. Het kiezen van een supplementenstrategie, 5. Stress effectief verminderen en 6. Het creëren van een gezonde leefomgeving.


EHBK is waardevol in elke fase van je ziek-zijn, zowel direct na je diagnose als in latere fasen van je ziek-zijn. Je krijgt onbeperkt toegang tot het programma en tot een besloten leeromgeving waar je - wanneer je dat wilt - kunt uitwisselen met andere deelnemers. Ook worden alle updates en nieuwe video’s van het programma automatisch aan je account toegevoegd.nullAl meer dan 1.500 deelnemers

95+
Meer dan 95 korte en krachtige video's
18+
Samenvatting in 18 overzichtelijke e-boeken
toegang+
Toegang tot een uitgebreide leeromgeving
30+
Meer dan 30 jaar kennis en ervaring

Ik voel me doorgaans overstelpt door grote hoeveelheden informatie, maar… ik vind deze informatie super toegankelijk! Prachtig en heel overzichtelijk.

Camilla Beekhuis

Als ik denk aan Henk Fransen zijn werk komen de volgende woorden in mij op: informatief, overzicht, gedegen, zorgvuldig, wijsheid, verbinding, steun en diep begaan.

Wandelcoach en mediator
Marjolein Engbers, psycholoog www.marjoleinengbers.nl

Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk. Mijn complimenten!

Auteur van Oersterk
Richard de Leth www.oersterk.nu