Wat kunnen we leren van spontane genezers?

Deze video gaat over mensen die een zgn. spontane genezing hebben doorgemaakt.

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw.)
Leer hier meer over mijn aanpak bij kanker.

In de allereerste plaats

De omschrijving ‘spontane genezing’ suggereert dat mensen ‘zomaar’ beter zouden worden. Dat is niet zo. Mensen met kanker (of een andere ernstige ziekte) die spontaan genezen, genezen niet zomaar; ze doen wel degelijk iets.

Wat doen mensen die spontaan genezen dan?

Sommige mensen met een uitbehandelde vorm van kanker proberen toch nog een chemo en worden beter. Anderen kiezen voor een combinatie-aanpak van reguliere en alternatieve behandelingen. Nog weer anderen verlaten het reguliere circuit en gaan voor alleen alternatief. Er zijn zelfs mensen die alle behandelingen afslaan en toch beter worden. Spontane genezers worden dus op heel verschillende manieren beter.

Is er dan niets dat ál deze spontane genezers kenmerkt?

Er is echter wel degelijk een factor die alle spontane genezers kenmerkt, zo blijkt uit onderzoek. En dat is: congruentie.

Wat is congruentie?

Congruentie betekent dat dat wat iemand denkt, voelt en doet samenvallen. Met andere woorden: als iemand volledig congruent is, werken al deze cruciale aspecten optimaal samen (wat iemand gelooft, wat iemand voelt, wat iemand doet en hoe hij dat doet).


Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen