Wat is onze bestemming?

Wij zijn liefdesfabrieken

De schepping

Alles in de schepping bestaat uit licht en alles erin ademt geest. Licht/geest bestaat uit oneindige intelligentie en onvoorwaardelijke liefde. De oneindige intelligentie drukt zich uit in de triljoenen wonderen die in het heelal plaatsvinden. De onvoorwaardelijke liefde blijkt uit het feit dat de schepping één geheel vormt; liefde is immers één-zijn. Samen zijn intelligentie en liefde de drijvende kracht achter de ontwikkeling van alle leven op aarde.

Jij en ik

Jij en ik zijn deel van de schepping en dus zijn wij ook licht/geest: pure intelligentie en onvoorwaardelijke liefde. De intelligentie in ons drukt zich uit in de miljoenen wonderen die elke seconde plaatsvinden in elke cel van ons lijf. En de liefde klopt in ons hart en drukt zich uit in het feit dat we verbonden zijn; verbonden met elkaar en verbonden met alle leven om ons heen. Samen drukken intelligentie en liefde zich uit in de eindeloos creatieve ontwikkeling van ons levenspad.

Onze bestemming

Liefde is niet alleen de grondslag waarop ons lijf en hele wezen functioneert, wij genereren ook liefde! Jij en ik zijn gemaakt om elke situatie waarin we terechtkomen iets mooier, iets liefdevoller achter te laten dan we deze aantroffen. Dat is waarom we naar de aarde zijn gekomen; dat is onze bestemming. Wij zijn wonderbaarlijke liefdesfabrieken!

Hoe genereren wij liefde?

Wij genereren liefde door liefde uit te drukken. En wanneer wij dit als intentie meenemen op de dag en er op onze eigen, unieke en creatieve manier vorm aan geven, gaat ons hart steeds krachtiger kloppen. En als wij onszelf dan in lastige situaties de vraag stellen: 'Wat zou liefde nu voor mijzelf/de ander doen?', activeren wij onze intelligentie om wegen te vinden om meer liefde uit te drukken.


Ik dank ieder van jullie voor de vele manieren 
waarop je de wereld iets mooier hebt achtergelaten 
dan je deze aantrof.


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen