Wil je meer flow ervaren en élk aspect van je leven naar een hoger plan tillen? Dan ben je op de juiste pagina.

Verhoog je trilling cursussen

Vanaf 2019 al meer dan 4.200 deelnemers
Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister laten uitschrijven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, privé, relaties, hobby's vrije tijd, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online-programma's.

De 3 uitgangspunten van de VJT-cursussen

1. Leef wat je weet!

In onze boekenkast staan doorgaans al veel boeken met kennis en informatie. De meeste van ons weten dan ook genoeg. Waar het in deze tijd om draait is dat je ook echt lééft wat je weet! Daarom ligt de nadruk in de VJT-cursussen op oefenen en praktisch doen. 


2. Elk aspect van je leven

We gaan aan de slag met beproefde oefenstructuren uit oude wijsheidstradities. Het doel is om je te verbinden met je innerlijk licht en om dat uit te drukken in alles wat je doet en zegt. Op die manier til je in korte tijd élk aspect van je leven naar een hoger plan. 


3. Het licht in en om je heen aanspreken

De meeste mensen proberen als ‘ikje’ hun leven in goede banen te leiden en te controleren. In ieders leven is echter een veel grotere intelligentie werkzaam. Het toegang krijgen tot deze intelligentie door het licht ín en óm je heen aan te spreken is het derde uitgangspunt van de VJT-cursussen.

Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft de eenzaamheid waar ik mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey Henk, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken!
Deelnemer

Wat ga je leren?

Je leert hoe je je innerlijk licht kunt versterken

Ik reik je krachtige oefeningen aan, gebaseerd op oude wijsheidstradities, waarmee je je innerlijk licht kunt versterken, innerlijke conflicten kunt ontspannen en meer moeiteloosheid en gemak kunt ervaren ongeacht de uitdagingen waarmee je te maken hebt.


Je leert hoe je dit licht in je dagelijks leven verankert

Het is niet zo moeilijk om in een cursus fijne piekervaringen te krijgen, maar hoe kun je dit licht blijvend in je dagelijks leven brengen? Met name op de momenten die uitdagend zijn. Dat is wat echt van belang is. Op basis van 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van effectieve gedragsverandering bied ik je eenvoudige mogelijkheden om dat wat je leert ook echt in je dagelijkse leven te verankeren.


Je leert contact maken met je innerlijke leiding 

Je innerlijke leiding of 'hogere zelf' heeft alle kennis en informatie omtrent jouw blauwdruk en je bedoeling hier op aarde. Daarom kan je hogere zelf je veilig leiden op je pad. Wanneer je contact leert maken met dit deel van jezelf en het leert betrekken bij alles wat je doet en zegt, kun je de rest van je leven vol vertrouwen vooruit stappen op je levenspad.

'Tijdens de VJT-cursussen wek je een versterkte flow op in je leven. De praktijk leert dat dit enorm vergemakkelijkt wordt wanneer je die ontdekkingstocht aangaat met een groep gelijkgestemden. Op die manier krijg je in korte tijd voort elkaar wat in je eentje heel moeilijk is om te doen.'

VJT-Basiscursus

Voor iedereen die zijn licht- en liefdestrillingen wil verhogen, oftewel voor iedereen die meer liefde, vreugde, moeiteloosheid, gemak en flow wil toelaten in zijn leven.Cursus
10 online-bijeenkomsten

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

€ 147,-

VJT-Opfriscursus

Voor iedereen die enige tijd na de basiscursus het geleerde nog eens wil opfrissen.

Cursus
6 online-bijeenkomsten

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

€ 72,-

VJT-Verdieping

Voor iedereen die na de basiscursus nog meer de diepte in wil gaan.
Cursus
6 online-bijeenkomsten

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

€ 97,-

VJT-Masterclass

Voor iedereen die wil leren het licht in en om hem heen direct in te zetten om specifieke problemen, blokkades en/of patronen in de voorouder-lijnen op te ruimen. 


Workshop
1 online-bijeenkomst

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

€ 22,- of 3 voor € 44,-

4.200+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de mensen waarmee hij werkt echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis een invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Geweldloze (Verbindende) Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van een gedegen medische achtergrond, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van genezing in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down