'De tijd van 'ieder voor zich' is voorbij, de tijd om alle krachten ten goede te bundelen is aangebroken. Word een lichtbrenger en laat in gedachte vrede en genezing op deze wereld neerdalen en veranker deze gedachte in al je daden. De creatie van een nieuwe wereld begint met een gedachte en wordt echt wanneer je deze gedachte in je leven uitdrukt.'

De voorlopig laatste lichtmeditatie is 13 februari van 09.00 - 09.30 uur

Waneer zijn de online bijeenkomsten?

De voorlopig laatste online lichtmeditatie via Zoom is 13 februari van 09.00 - 09.30 uur (met een maximale uitloop van een kwartier).

Hoe gaat de bijeenkomst in zijn werk?

Ik leid de meditatie in (5 minuten), daarna begeleid ik de meditatie (25 minuten), tot slot geef ik vaak enkele inspiraties of beantwoord ik vragen van deelnemers (15 minuten). Voor en na de bijeenkomst draai ik mooie muziek. 

Wat heb je nodig om mee te doen?

Een computer, iPad of mobiele telefoon, een goede Wifi-verbinding en Zoom.

Als je geen zoom hebt, wordt dat over het algemeen vanzelf geïnstalleerd wanneer je de eerste keer inlogt.

Hoe log je in?

Klik op de button hieronder of kopieer en bewaar deze link: https://us02web.zoom.us/j/85796837831?pwd=Rk1DMm9WYVdxOUUvUjBIMS9PTjZMdz09

Hoe vind je deze pagina met informatie terug?

Klik op de oranje knop 'Gratis lichtmeditaties' in het hoofdmenu.

Let op: Er is plek voor maximaal 1.000 deelnemers per meditatie. Log daarom ruim van tevoren in om zeker te zijn van je plek. Om de meditatie niet te verstoren worden er ná  09.00 uur geen mensen meer toegelaten.

Link om in te loggen


Log ruim van te voren in om zeker te zijn van je plek

Over de cursussen Verhoog je trilling met Henk Fransen

Deze online cursussen zijn bedoeld om uit de weerstand te blijven, je oordelen te ontspannen, moeiteloosheid te genereren en élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen. De basiscursus kun je tegenwoordig ieder moment beginnen en er geldt een tijdelijke korting van €100,-. 


Lees hieronder meer:

VJT-Basis

Online lesprogramma

(kun je op elk moment mee beginnen)

Voor iedereen die zijn trilling wil verhogen, oftewel voor iedereen die meer moeiteloosheid, flow, licht, liefde, vreugde en verbinding wil toelaten in zijn leven.
Uitgebreid online lesprogramma

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

VJT-Masterclass

1 bijeenkomst via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Wil je middels de opschoonoefening die je in de basiscursus hebt geleerd specifieke blokkades, generatiepatronen of andere beperkingen in je leven uit de weg ruimen?

Dan is de masterclass een goede keuze.1 bijeenkomst via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

VJT-Verdieping

8 bijeenkomsten via Zoom

(start 2 keer per jaar)

Ervaar je doorgaans een behoorlijke flow in je leven? En wil je nog een stap verder gaan?

Dan is de verdiepingscursus mogelijk iets voor jou.

8 bijeenkomsten via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

Themaworkshops

Losse bijeenkomsten via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Onderwerpen: 'Wat is je levensdoel?', 'Hoe maak je contact met je innerlijke leiding?', 'Hoe laad je je op met subtiele levenskracht?', 'Hoe ga je om met andersdenkenden?' en meer.


1 bijeenkomst via Zoom

Interesse? Ik houd je op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen
Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, gezondheid, relaties, hobby's, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online programma's.