Wil je meer flow ervaren en élk aspect van je leven naar een hoger plan tillen? Dan ben je op de juiste pagina.

Verhoog je trilling cursussen

Sinds 2019 al meer dan 5.000 deelnemers
Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, gezondheid, relaties, hobby's, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online programma's.

De 3 uitgangspunten van de VJT-cursussen

1. Leef wat je weet!

In onze boekenkast staan doorgaans al veel boeken met kennis en informatie. De meeste van ons weten dan ook genoeg. Waar het in deze tijd om draait is dat je ook echt lééft wat je weet! Daarom ligt de nadruk in de VJT-cursussen op oefenen en praktisch doen. 


2. Élk aspect van je leven naar een hoger plan

Je gaat aan de slag met beproefde oefenstructuren uit oude wijsheidstradities. Het doel is om je te verbinden met je innerlijk licht en om dat uit te drukken in alles wat je doet en zegt. Op die manier til je in korte tijd élk aspect van je leven naar een hoger plan. 


3. Het licht ín en óm je heen activeren

De meeste mensen proberen als ‘ikje’ hun leven te controleren en in goede banen te leiden. In ieders leven is echter een veel grotere intelligentie werkzaam. Het toegang krijgen tot deze intelligentie door het licht in en om je heen te activeren is het belangrijkste uitgangspunt van de VJT-cursussen.

Ervaringen van deelnemers

Moeiteloosheid
Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.
Deelnemer
Intelligentie
De in de cursus toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft een probleem waar ik al mijn hele leven last van had, opgelost. 
Deelnemer
Geluksplafond
Hey Henk, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken! Je hebt mij fantastische tools gegeven die ik de rest van mijn leven kan blijven gebruiken.
Deelnemer

Wat ga je leren?

Je leert hoe je je innerlijk licht kunt versterken

Je krijgt krachtige oefeningen, gebaseerd op oude wijsheidstradities, waarmee je je innerlijk licht kunt versterken, innerlijke conflicten kunt ontspannen en meer moeiteloosheid en gemak kunt ervaren ongeacht de uitdagingen waarmee je te maken hebt.


Je leert hoe je dit licht in je dagelijks leven verankert

Hoe kun je dat wat je leert en weet ook echt léven en in je dagelijks leven verankeren? Dat is waar het volgens mij echt over gaat. Op basis van 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van effectieve gedragsverandering bied ik je eenvoudige mogelijkheden om dat wat je leert ook daadwerkelijk in je dagelijkse leven te verankeren.


Je leert contact maken met je innerlijke leiding 

Je innerlijke leiding of 'hogere zelf' heeft alle kennis en informatie omtrent jouw blauwdruk en je bedoeling hier op aarde. Daarom kan je hogere zelf je veilig leiden op je pad. Wanneer je contact leert maken met dit deel van jezelf en het leert betrekken bij alles wat je doet en zegt, kun je de rest van je leven vol vertrouwen vooruit stappen op je levenspad.

'Tijdens de VJT-cursussen wek je een versterkte flow op in je leven. De praktijk leert dat dit enorm vergemakkelijkt wordt wanneer je die ontdekkingstocht aangaat met een groep gelijkgestemden. Op die manier krijg je in korte tijd voor elkaar wat in je eentje heel moeilijk is om te doen.'

VJT-Basis

Online lesprogramma

(kun je op elk moment mee beginnen)

Voor iedereen die zijn trilling wil verhogen, oftewel voor iedereen die meer moeiteloosheid, flow, licht, liefde, vreugde en verbinding wil toelaten in zijn leven.
Uitgebreid online lesprogramma

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

VJT-Masterclass

1 bijeenkomst via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Wil je middels de opschoonoefening die je in de basiscursus hebt geleerd specifieke blokkades, generatiepatronen of andere beperkingen in je leven uit de weg ruimen?

Dan is de masterclass een goede keuze.1 bijeenkomst via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

VJT-Verdieping

4bijeenkomsten via Zoom

(start 2-4 keer per jaar)

Ervaar je doorgaans een behoorlijke flow in je leven? En wil je nog een stap verder gaan?

Dan is de verdiepingscursus mogelijk iets voor jou.

4 bijeenkomsten via Zoom

Incl. lesprogramma in een besloten leeromgeving.

Themaworkshops

Losse bijeenkomsten via Zoom

(4-5 keer per jaar)

Onderwerpen: 'Wat is je levensdoel?', 'Hoe maak je contact met je innerlijke leiding?', 'Hoe laad je je op met subtiele levenskracht?', 'Hoe ga je om met andersdenkenden?' en meer.


1 bijeenkomst via Zoom

Interesse? Ik houd je op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen