Verhoog je trilling | Bij ziekte

Activeer je zelfgenezende vermogens van binnenuit

EHBK bij kanker

Online lesprogramma

Als arts heb ik me meer dan 30 jaar verdiept in de toepassing van alternatieven bij kanker. Mijn kennis en ervaring heb ik in dit Eerste Hulp Bij Kanker programma vastgelegd.


Onderwerpen:
Uitgangspunten van een goede combinatie-aanpak, gezonde mindset, anti-kankerdieten, supplementenstrategieÄ“n, ontgifting van het lichaam, verminderen van stress en een gezonde leefomgeving.

En ook al werk ik tegenwoordig met name preventief, dit programma voor mensen met kanker is nog steeds beschikbaar.Uitgebreid online lesprogramma

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

VJT bij élke ziekte

Online lesprogramma

Alles wat ik als arts heb geleerd, vooral over de mindset en attitude van 'patiënten' die het opvallend goed deden, heb ik in dit programma samengevat.


Je leert:
Je leert methoden uit oude tradities en andere geneeswijzen om de enorme veerkracht van je lichaam en geest te activeren in de richting van herstel.

Inclusief een aantal krachtige mp3's die je dagelijks kunt beluisteren: 'Krachtvoorwerp en vergeving van jezelf', 'Zegen je lichaam', 'Activeer het licht in en om je heen' en 'Subtiele geestkracht ademen'.Uitgebreid online lesprogramma

Lesprogramma en uitwisseling in een besloten leeromgeving.

Themaworkshops

Losse bijeenkomsten via Zoom

Op basis van mijn kennis en ervaring geef ik geregeld losse bijeenkomsten via Zoom over onderwerpen die van belang zijn bij herstel.


Bijvoorbeeld:

'Hoe combineer je alternatief met regulier', 'Hoe maak je contact met je innerlijke leiding?', 'Hoe laad je je op met subtiele levenskracht?', 'Hoe ga je om met andersdenkenden (artsen, partners, familie)?' en meer.
1 bijeenkomst via Zoom

Interesse? Ik houd je op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen