Online cursus Verhoog je trilling bij klachten/ziekte

Geef je zelfgenezende vermogens een boost in de richting van herstel.

henk fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, privé, relaties, hobby's vrije tijd, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online-programma's.

Waarom een speciale cursus Verhoog je trilling voor mensen die lichamelijke klachten of een ziekte hebben?

Ik kreeg vanuit mijn netwerk veel vragen van mensen die te maken hebben met een diagnose, pijn, ziekte, aandoening, overgevoeligheden of ander lichamelijk ongemak. Vragen als 'Hoe kan ik mijn trilling verhogen bij ziekte?' en 'Hoe kan mijn verhoogde trilling precies bijdragen aan herstel?'


Om antwoord te geven op die vragen heb ik dit speciale Verhoog je trilling programma online gemaakt. In dit programma deel ik een aantal van mijn allerbeste methoden om je trilling te verhogen, gericht op herstel van je lichaam en versterking van je geest.


Wat je in de cursus leert is vanzelfsprekend niet bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid. 

Ervaringen van deelnemers

Eenvoud en kracht
Ik ben verbaasd over de eenvoud en kracht van de oefeningen. Dank!
Deelnemer
Kracht
Hey henk, dank dat je zo veel van je kennis hebt samengevat en voor mij beschikbaar hebt gemaakt!
Deelnemer
Toepasbaarheid
Heerlijk hoe makkelijk ik de mp3's die je hebt gemaakt dagelijks kan gebruiken.
Deelnemer

Wat krijg je?

In dit programma heb ik alles samengevat wat ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd van

'spontane genezers'.

Je krijgt het volledige programma 'Verhoog je trilling bij klachten/ziekte' (deel 1 én 2)

Je krijgt toegang tot de laatste update van de cursus in mijn leeromgeving. De cursus bestaat uit meer dan 30 korte en krachtige lessen. In deze lessen leer je methoden uit oude tradities en andere geneeswijzen om de zelfgenezende vermogens van je lichaam aan te zetten in de richting van herstel.


Inclusief een aantal handige mp3's voor dagelijks gebruik

Incl. een viertal krachtige video's die je dagelijks kunt gebruiken om je afweer te versterken: 'Krachtvoorwerp en vergeving', 'Zegen je lichaam', 'Activeer het licht in en om je heen' en 'Subtiele geestkracht ademen'.


Inclusief een besloten 'uitwisselgedeelte'

Je krijgt in de leeromgeving ook toegang tot een beschermd gedeelte waar je, wanneer je dat wilt, kunt uitwisselen met mede-cursisten, waar je vragen kunt stellen en oefenmaatjes vinden.


Je krijgt toegang tot de cursus

Direct na betaling krijg je toegang tot het programma in de leeromgeving en je behoudt er toegang toe zolang mijn leeromgeving in de lucht is. Je kunt dus alle informatie in je eigen tijd en tempo doorlopen en wanneer je wilt in een latere fase herhalen.

De cursus Verhoog je trilling bij klachten/ziekte

WAT KRIJG JE?

Je krijgt toegang tot de laatste update van de cursus (deel 1 én 2). Deze bestaat uit meer dan 30 lessen, incl. vier krachtige video's die je dagelijks kunt gebruiken om je afweer te versterken.Ook krijg je toegang tot een besloten gedeelte in de leeromgeving waar je vragen kunt stellen, met medecursisten uit kunt wisselen en samen oefenen wanneer je dat wilt.


WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

Na betaling ontvang je een nota én een bevestigingsmail. In deze bevestigingsmail vind je alle informatie om de cursus in mijn leeromgeving te openen. Mocht je de bevestigingsmail niet binnen enkele minuten ontvangen, check dan je reclame- of spambox.


5.000+

Deelnemers sinds 2019

6+

Nationaliteiten

30+

Jaren trainingservaring

1000+

Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop henk zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen