Verhoog je trilling bij ziekte

Geef je zelfgenezende vermogens een boost in de richting van herstel.

Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. 


In 2016 heeft hij zich vrijwillig uit het artsenregister uitgeschreven. Sindsdien inspireert hij grote groepen mensen om hun trilling te verhogen en élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen: werk, geld, privé, relaties, hobby's vrije tijd, enz. Hij doet dat middels zijn blogs, boeken, video's en online-programma's.

Waarom een speciaal programma voor mensen die ziek zijn?

Ik kreeg vanuit mijn netwerk veel vragen van mensen die te maken hebben met ziekte. Vragen als 'Hoe kan ik mijn trilling verhogen bij ziekte?' en 'Hoe kan mijn verhoogde trilling precies bijdragen aan herstel?'


Om antwoord te geven op die vragen heb ik dit speciale Verhoog je trilling programma online gemaakt. In dit programma deel ik een aantal van mijn allerbeste methoden om je trilling te verhogen, gericht op herstel van je lichaam en versterking van je geest.


Wat je in de cursus leert is vanzelfsprekend niet bedoeld als vervanging van een reguliere medische diagnose en/of behandeling. Raadpleeg te allen tijde een arts als er zich problemen voordoen met je gezondheid. 

Ervaringen van deelnemers

Eenvoud en kracht
Ik ben verbaasd over de eenvoud en kracht van de oefeningen. Dank!
Deelnemer
Kracht
Hey Henk, dank dat je zo veel van je kennis hebt samengevat en voor mij beschikbaar hebt gemaakt!
Deelnemer
Toepasbaarheid
Heerlijk hoe makkelijk ik de mp3's die je hebt gemaakt dagelijks kan gebruiken.
Deelnemer

Wat krijg je?

In dit programma heb ik alles samengevat wat ik de afgelopen 30 jaar heb geleerd van 'spontane genezers'.

Je krijgt het volledige programma 'Verhoog je trilling bij ziekte'

Je krijgt toegang tot de laatste update van het volledige programma in mijn speciale leeromgeving. Je vindt daar in totaal meer dan 30 lessen. In deze lessen leer je methoden uit oude tradities en andere geneeswijzen om de potentie van je lichaam en geest te activeren in de richting van herstel.


Inclusief een aantal handige mp3's voor dagelijks gebruik

Tot de lessen behoren ook een viertal krachtige mp3's die je dagelijks kunt gebruiken om je afweer te versterken: 'Krachtvoorwerp en vergeving', 'Zegen je lichaam', 'Activeer het licht in en om je heen' en 'Subtiele geestkracht ademen'.


Inclusief een besloten 'uitwisselgedeelte'

Je krijgt in de leeromgeving ook toegang tot een beschermd gedeelte waar je met de cursisten van jouw programma van gedachten kunt wisselen, vragen kunt stellen en oefenmaatjes vinden.


Je hebt onbeperkt toegang tot het programma

Direct na betaling krijg je toegang tot het programma in de leeromgeving en je behoudt er levenslang toegang toe. Je kunt dus alle informatie in je eigen tijd en tempo doorlopen en wanneer je wilt in een latere fase herhalen.

Van € 197,00
Tijdelijk voor € 97,-

Het volledige VJT-programma bij ziekte

WAT KRIJG JE?

- Je krijgt toegang tot de laatste update van het volledige programma.

- Het programma bestaat uit meer dan 30 lessen, inclusief vier krachtige mp3's die je dagelijks kunt gebruiken om je afweer te versterken.

- Je krijgt toegang tot een besloten gedeelte in de leeromgeving waar je vragen kunt stellen, met medecursisten uit kunt wisselen en/of samen oefenen wanneer je dat wilt.WAT GEBEURT ER NADAT JE JE HEBT INGESCHREVEN?

- Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een nota en een bevestigingsmail met uitleg hoe je kunt inloggen in de leeromgeving (check je spambox in het geval dat je die email niet ontvangt).

- Je hebt na betaling dus direct toegang tot alle informatie.

- Je behoudt onbeperkt toegang tot de leeromgeving en het programma dat je hebt aangeschaft.


Je kunt in één of twee termijnen betalen.


5.000+
Deelnemers sinds 2019
6+
Nationaliteiten
30+
Jaren trainingservaring
1000+
Enthousiaste reacties

Wat ik bijzonder vind aan Henk zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de deelnemers waarmee hij werkt, echt heeft begrepen hoe de emotionele geschiedenis van mensen invloed heeft op welzijn.

Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk

Als doorgewinterde trainer in Verbindende Communicatie ben ik geraakt door de wijze waarop Henk Fransen zich in zijn programma's over zijn passie uitlaat.

Trainer geweldloze communicatie
Jan van Koert, trainer geweldloze communicatie www.enkontakto.nl

Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op alle niveaus in begrijpelijke taal over te brengen.

Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur van Sonnevelt Opleidingen