Er zijn momenteel geen lichtmeditaties

Nieuwe lichtmeditaties worden aangekondigd via de Nieuwsbrief. Wanneer je deze nog niet ontvangt kun je je daarvoor inschrijven via de knop Nieuwsbrief in het hoofdmenu. Je krijgt dan automatisch ook enkele boeiende video's over het zelfgenezend vermogen van het lichaam cadeau.

'We leven in een turbulente tijd en wanneer we naar het nieuws kijken is er alle reden tot zorg, oordeel of verzet. Mens en aarde gaan door een bijzonder, hier en daar angstig transformatieproces en dé manier om deze transformatie te ondersteunen is níét om je zorgen te maken of in verzet te gaan, maar juist om je licht- en liefdestrillingen te verhogen; in gedachten én in daden.' 

Zit kanker tussen je oren? Deel 1

Alleen of samen?

De tijd van 'ieder voor zich' is voorbij, de tijd om alle krachten ten goede te bundelen is aangebroken.

Word een lichtbrenger

Laat in gedachte vrede en genezing op deze wereld neerdalen en veranker deze gedachte vervolgens in al je daden.
Is corona de druppel die de emmer doet overlopen?

Jij bent van belang!

Samen vullen we de emmer tot de rand. Jij bent de druppel die de emmer kan doen overlopen in een wereld van liefde en overvloed.
Bezieling en geestdrift als zelfgenezende factor

Niet alleen maar mediteren

De creatie van een nieuwe wereld begint met een gedachte maar wordt pas echt wanneer we deze gedachte in ons dagelijkse leven handen en voeten geven.

Word deel van een beweging van mensen die hun innerlijk licht versterken en op die manier hun eigen leven en dat van deze planeet transformeren naar hogere liefdestrillingen.

ER ZIJN TIJDELIJK GEEN LICHTMEDITATIES

Log minstens 5 minuten van tevoren in.
Na aanvang worden er geen mensen meer toegelaten.
Uitwerking op mijn leven
Ik merk dat vooral de ochtendmeditaties mij op een wonderlijke manier sterken en op koers houden gedurende de dag.

Lichtbrenger

Lichtwerkers

Ik vind het fijn om deel te zijn van een groeiende groep mensen die licht in de wereld zetten en ook met hen uit te kunnen wisselen in de besloten leeromgeving die bij deze meditaties hoort.
Lichtbrenger
Innerlijke leiding

Met name door de manier waarop de meditaties worden afgerond  heb ik meer contact gekregen met mijn innerlijke leiding.

Lichtbrenger

Veelgestelde vragen over de helingsmeditaties:

Wat houdt de Lichtmeditatie in?

De helingsmeditatie wordt door mij begeleid en bestaat uit de volgende stappen:

0.  Een inleiding door mij

1.  Bevestig (in stilte) aan jezelf: 'Ik ben licht en ik breng licht naar de aarde'.

2.  Sta stil bij alle mensen die samen met jou aan de meditatie deelnemen, alle mensen in andere netwerken die aan vredesmeditaties deelnemen en alle mensen op aarde die bewust aan het worden zijn.

3.  Sta stil bij alle steun van je hogere zelf, geleide gidsen, beschermengelen en andere lichtwezens die in de ongeziene wereld bijdragen aan de transformatie op aarde.

4.  Stel je voor dat vanuit jou, vanuit alle andere deelnemers en vanuit alle lichtwezens een enorme vrede op aarde neerdaalt.

5.  Vertraag je ademhaling en adem vrede in op een langzame en bewuste inademing en adem deze vrede uit naar iemand van wie je houdt of iets of iemand die extra steun en liefde kan gebruiken.

6.  Vertraag je ademhaling nog verder en zuig op een sterk vertraagde inademing je hele lichaam van top tot teen vol met vrede en blaas deze overvloed met getuite lippen heel langzaam het leven in alsof je je leven helemaal openblaast in licht en liefde.

7.  Afsluiting ochtendmeditatie: denk aan de taken die voor je liggen en vraag de lichtwezens je te helpen deze in liefde uit te voeren (1 minuut). Afsluiting avondmeditatie: vraag de lichtwezens je hele lichaam gedurende de nacht te regenereren en je ziel te sterken.

De Lichtmeditatie verbindt je met alle lichtwerkers die op dit moment op aarde werkzaam zijn en maakt je deel van dit krachtveld. Je neemt deze kracht mee in je dagelijkse bezigheden en tilt deze naar een hoger plan van liefde. Uiteindelijk zal de nieuwe wereld een optelsom zijn van de kwaliteit van al onze levens.

Hier kun je de 'oude' Lichtmeditatie op YouTube beluisteren...

Hier kun je alles lezen over de nieuwe Lichtmeditatie en deze ook in je eigen tijd doen...


Wanneer zijn de meditaties?

Elke zondagochtend van 9.00 - 9.30 uur (en, indien aangekondigd, de eerste week van de maand elke ochtend). Via de oranje inlog-knop hierboven kun je inloggen. Log liefst 10 minuten van tevoren in om rustig aan de meditatie te beginnen. Zorg in ieder geval dat je er op tijd bij bent want na 9.00 uur worden er geen mensen meer toegelaten (om de meditatie niet te verstoren).

Wat heb ik ervoor nodig?

Je hebt een computer, iPad of mobiele telefoon nodig met een goede Wifi-verbinding. Installeer het programma Zoom op je computer of telefoon en log eenvoudig 5 minuten van tevoren in.

Hoelang duurt een meditatie? 

Een meditatie duurt 20-30 minuten.

Kan ik één keer meedoen?

Ja, het lijkt me logisch dat je het eerst een keer wilt uitproberen.

Kan ik me met andere lichtwerkers verbinden?

Ja, om de onderlinge verbondenheid te versterken en de 'indaling' van vrede in het dagelijks leven te ondersteunen heb ik een gratis leeromgeving gecreëerd waar je het effect van de meditaties op je dagelijks leven met andere lichtwerkers kunt delen. Het delen van je ervaringen en het lezen van de ervaringen van anderen is een krachtig instrument om elkaar te helpen de focus op het licht te houden.

1. Je hebt al een account in mijn gratis leeromgeving
Dan kun je met je bestaande gegevens inloggen en uitwisselen in de BOARD Vredesmediaties.

2. Je bent nieuw

Dan kun je klikken op inlog in het hoofdmenu van mijn site (bovenaan de pagina) en inloggen met je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Je komt dan in de leeromgeving en ziet linksboven BOARD Helingsmeditaties staan. Daar kun je uitwisselen met andere lichtwerkers. Wanneer je in de leeromgeving op 'PROGRAMMA'S' in het hoofdmenu klikt, heb je bovendien toegang tot een aantal van mijn gratis programma's.

Online-cursus Verhoog je trilling

Om élk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen.

Al meer dan 4.200 deelnemers sinds 2019