arrow_drop_up arrow_drop_down
Helingsmeditatie Genezend Vermogen

Helingsmeditatie Genezend Vermogen

Lees hieronder ook hoe je mee kunt doen aan
de gratis online helingsmeditaties

Van 15 t/m 21 februari gaf ik deze helingsmeditatie twee keer per dag via Zoom. In totaal deden meer dan achteneenhalfduizend mensen mee! Veel mensen vroegen mij of ik de meditatie wilde inspreken en dat heb ik gedaan. Hieronder kun je hem beluisteren en gebruiken zo vaak je wilt. Natuurlijk kun je hem ook vrij delen in je netwerk. Wanneer je de meditatie overdag luistert kan deze je sterken in wat je doet en ’s avonds kan de meditatie een diepe slaap bevorderen waarin je oplaadt voor de volgende dag.

Wil je me hieronder laten weten hoe je de meditatie ervaart?
(Dank voor alle reacties die er al staan!)

Hier kun je lezen wanneer de volgende helingsmeditatie online plaatsvindt en
hoe je daarvoor kunt inloggen.

Klik hier voor een toelichting op de helingsmeditatie en hoe je die
tijdens je dagelijkse bezigheden kunt toepassen.

Over de schrijver
Yvonne
Door

Yvonne

op 22 February 2021

Dank voor deze fijne meditatie. Het geeft kracht, precies wat nodig is.. ❤

Trudy
Door

Trudy

op 26 February 2021

Hallo Henk, Dank voor dit prachtige cadeau .Hoe mooi is het om de dag met jouw meditatie te beginnen. Trudy‍♀️

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 2 March 2021

Dank Yvonne en Trudy en allen die hieronder staan voor jullie hartverwarmende reacties, die doen mij erg goed! Een dankbare groet terug voor jullie tijd, energie, en bovenal voor jullie LICHT!

arno
Door

arno

op 22 February 2021

Ik een Lichtwerker. Dat bevalt goed. De wereld en mijn wereld beter maken. Dank je wel Henk.

Daniëlle
Door

Daniëlle

op 22 February 2021

Lieve Henk, dank voor dit geschenk!

Dinie Nijmeijer
Door

Dinie Nijmeijer

op 23 February 2021

Dankjewel voor deze fijne meditatie

Jacqueline Velthorst
Door

Jacqueline Velthorst

op 24 February 2021

Ik heb zovaak mogelijk meegedaan, vaak ontroerend, ik voelde echte verbinding vanuit de bron , fijne meditatie om de dag te beginnen..dankjewel❣

AnnyLelie
Door

AnnyLelie

op 24 February 2021

Dank je wel Henk. Dit is zo fijn om weer je stem te horen die ik vorige week leerde kennen. Het helpt om beter te herinneren hoe jij ons dit voordeed. Ik ben van plan dit elke dag te blijven doen meermaals. Ook fijn de tekst van John Lennon "Imagine..." Ik doe al lang meditaties, maar jouw manier vind ik zeer inspirerend, authentiek en krachtig. Namaste.

Carina
Door

Carina

op 24 February 2021

Dank je wel Henk voor deze mooie begeleidende meditatie.

U
Door

U

op 24 February 2021

Hallo Henk, Mijn lichaam ging vibreren. Mijn achterhoofd ontspand. Ik voel me licht en er komt een helderheid in mij. Dank je wel

Hilde Van Camp
Door

Hilde Van Camp

op 24 February 2021

Lieve Henk, Hartelijk dank, het doet echt deugd! Liefs

Anna
Door

Anna

op 24 February 2021

Dankjewel Frans, de meditatie heelt mij.

Ella
Door

Ella

op 24 February 2021

Dankjewel Henk Fijn om opnieuw deze meditatie te kunnen doen.

Hilde
Door

Hilde

op 24 February 2021

DANK ❗️voor deze geweldige meditatie en jouw inzet van vorige week om ons allemaal te verbinden. Geeft me steun en kracht ❤️☀️

Karin
Door

Karin

op 24 February 2021

Dank je wel Henk voor de fijne meditaties en overdenkingen de afgelopen week. Door omstandigheden kon ik er bijna elke keer bij zijn. Een heel fijn begin en einde van de dagen. Ik slaap dieper en ben uitgerust als ik opsta. Overdag voel ik me verbonden met anderen. Ik voel me minder alleen.

Ellis Dullemans
Door

Ellis Dullemans

op 24 February 2021

Dank je wel, ervaar een kracht en trilling, ik ga vredig slapen x

Afke Ferwerda
Door

Afke Ferwerda

op 24 February 2021

Van Afke voor Henk fijn dat je dit uit liefde voor de medemens doet. Heel inspirerend en het geeft mij hoop voor de toekomst.

Monique Geerlings
Door

Monique Geerlings

op 25 February 2021

Dank j wel Henk, het voelt zo goed om te doen ! Ik wordt er blij van :-)

Maria Cantrijn
Door

Maria Cantrijn

op 25 February 2021

Door Maria, ik vind het een hele fijne, mijn licht en vrede versterkende meditatie, vooral in deze niet eenvoudige corona tijd, het doet mij heel goed, ik ben er blij mee, dank je wel! Maria 82j.

Loes
Door

Loes

op 25 February 2021

Dank voor vorige week Henk ! En voor de ingesproken versie als cadeau !

marie-anne
Door

marie-anne

op 25 February 2021

henk voor dit groots geschenk

Marjo
Door

Marjo

op 25 February 2021

dank, Henk, ik ervaar nu weer vrede in mezelf

Richarda
Door

Richarda

op 25 February 2021

Dank je wel Henk voor dit extra geschenk.Het heeft n heel krachtige zachtheid die diepe vrede brengt, aanraakt, blij maakt. Hartegroet, Richarda

Tosca
Door

Tosca

op 25 February 2021

Dank je wel voor deze fijne 'meditatie' van de afgelopen week en deze ingesproken versie. De ingesproken versie is veel verbindender dan de punten die op papier staan. Ik heb deze ingesproken versie nu vier keer gedaan en ben er erg blij mee, een voordeel is dat ik het op een moment kan doen die mij uitkomt. Hoewel ik de gezamenlijke beoefening als krachtiger ervaar, met meer verbondenheid. Daarom ben ik ook heel blij dat je zondags met de Zoomversie door blijft gaan (voorlopig). Super Henk, dank, dank

Thea
Door

Thea

op 25 February 2021

Henk dit is een godsgeschenk voor mij en de hele mensheid. Nu is het vertrouwen in mijn levenstaak er echt en voel ik de hele zielenwereld in het grote transformatieproces van de wereld. Ondanks de moeilijke tijd nu geeft het hoop op een nieuwe betere wereld. DANK HENK voor je inzet.

Tineke Heesakkers
Door

Tineke Heesakkers

op 26 February 2021

Wat een cadeau deze ingesproken meditatie die we samen met zoveel mensen een week lang mochten ervaren. Het brengt me weer heel dicht bij mezelf en het licht wat ons begeleidt. Door deze ingesproken versie blijf ik mezelf hieraan her-inneren. Dank Henk

Bea
Door

Bea

op 27 February 2021

Heel mooi Henk, mijn hartelijke dank.

agatha Veerman
Door

agatha Veerman

op 27 February 2021

Hartelijk dank Henk voor de rustgevende meditatie.

Ria Mensink
Door

Ria Mensink

op 28 February 2021

Dankjewel lieve Henk voor dit prachtige liefdevolle geschenk! Ik ben er heel blij mee!

Inge
Door

Inge

op 28 February 2021

Fijne stem henk. Heel rustig .. Het focust op t goede precies in t juiste tempo dank je wel. Inge

Jolanda Kluft
Door

Jolanda Kluft

op 1 March 2021

Dank, fijne meditatie, helpt om bewuster te richten op licht en vrede.

Mieke
Door

Mieke

op 2 March 2021

Lieve dank Henk❤️!

Tonjoeska
Door

Tonjoeska

op 3 March 2021

Heerlijk Henk, eindelijk overgave en meedoen mogelijk voor mij. En wat een fijn gevoel dat we allemaal samen zijn en ik het niet meer alleen hoef te doen. Terwijl ik dit schrijf valt er een pak van mijn schouders en kan ik mijn armen volledig gebruiken voor omarming in plaats van die last te torsen. Dank aan jou Henk en allen voor ons samenzijn! ❤️ . ❤️

marianne
Door

marianne

op 3 March 2021

Dank je vanuit mijn hart, Henk. Deze meditatie is voor mij fijn om iedere morgen te doen. Ik voeg er zelf nog aan toe bij de lichtzuil: licht en vrede naar iemand met wie ik het totaal niet kan vinden, eigenlijk iemand die me iets over mijzelf vertelt ;-) Er is nog flink werk aan de winkel en deze meditatie helpt me om het licht in mijzelf te versterken en uit te stralen, ook naar jou.

Bep
Door

Bep

op 4 March 2021

Dank U wel Henk voor deze mooie meditatie.Ik moest huilen.

Luce
Door

Luce

op 4 March 2021

Dag Henk, de meditatie blijft prachtig! Had hem ook al uitgeschreven - daarom. Toch geeft de life zoom mij zoveel meer diepte gevoel en energie - dat ik daar naar uit blijf kijken. Dank voor alles!

Jan J
Door

Jan J

op 5 March 2021

Dank je wel Henk. Mooie korte concrete meditatie. Waarin alles gezegd is. En de zegen door mijn lichaam stroomt naar mijn dierbaren en de aarde. Namaste

Lidi
Door

Lidi

op 10 March 2021

Dank Henk voor deze fijn ingesproken meditatie. En dank voor alle liefde en energie , heel waardevol. Namaste.

Toosje
Door

Toosje

op 10 March 2021

dankjewel Henk voor deze fijne meditatie, dank voor alle liefde die daarin zit.

An
Door

An

op 11 March 2021

Dank je wel!!! Om de toestemming te geven om weer zo ruim vol licht te mogen zijn... Precies dat ik om 1 of andere reden dacht dat dit niet mag.. , niet toegestaan is, terwijl dat mn oorspronkelijke staat is... Dank je voor dit prachtige werk/ delen ❤

Jeanne Bernsen
Door

Jeanne Bernsen

op 21 March 2021

Dank je wel An, voor deze prachtige verwoording, want ik voel het precies zo! Dank je wel Henk, voor deze duidelijke hartverwarmende ruimte gevende meditaties iedere zondag ochtend, en deze ingesproken versie! Het geeft me veel meer basis! Dank dank dank! Jeanne

Hanny Schouten
Door

Hanny Schouten

op 12 March 2021

Dankjewel Henk voor deze heerlijke bron van licht en liefde die je ons zomaar schenkt ❤️.

Anieska
Door

Anieska

op 14 March 2021

Dank je wel voor de versterkende licht activatieMeditatie. Liefs Anieska

Yvonne van Diepen van Kleef
Door

Yvonne van Diepen van Kleef

op 25 March 2021

Het is een hele mooie meditatie, dank je wel Henk. Ik ben er heel blij mee, voel me gesterkt en gesteund, vooral nu er zoveel gaande is. Een lieve groet van Yvonne

Petra
Door

Petra

op 27 March 2021

Ik ben al best lang aan het mediteren,enkele weken wat minder en soms dagelijks,maar deze brengt me echt heel veel licht.Dank je wel Henk hiervoor

Iris
Door

Iris

op 28 March 2021

Ik geniet elke keer weer van jouw meditatie, Henk. Hij is universeel en heel duidelijk. En tegelijkertijd intuïtief en en zacht. Hartelijk dank hiervoor!

Tanita
Door

Tanita

op 1 April 2021

Mijn geliefde kat was oud en zou niet lang meer wachten om naar de andere kant te gaan. Ik heb samen met haar deze mooie meditatie afgespeeld. Mijn spanning trok weg en er ontstond ontroering. En troost, acceptatie en moed om liefdevol door dit proces te kunnen gaan. Ik ben je erg dankbaar.

Anne en Josh
Door

Anne en Josh

op 8 April 2021

Ontzettend fijne meditatie Henk. Dank je wel. Mijn zoon en ik doen hem dagelijks en groeien in het licht en voelen ons ook op verschillende manieren lichter worden.

Ans
Door

Ans

op 19 April 2021

Heel erg bedankt Henk voor deze ontzettend fijne meditatie. Hier haal ik kracht uit om mijn dag met vertrouwen tegemoet te gaan.

Jeannette
Door

Jeannette

op 4 May 2021

Lieve mensen, het is zo mooi aan deze heling deel te mogen nemen. Beetje bij beetje door zovele lichtwerkers meer er meer een geheel te worden.

Reactie plaatsen