arrow_drop_up arrow_drop_down
Helingsmeditatie Genezend Vermogen

Helingsmeditatie Genezend Vermogen

Van 15 t/m 21 februari gaf ik deze helingsmeditatie twee keer per dag via Zoom. In totaal deden meer dan achteneenhalf duizend mensen mee! Veel mensen vroegen mij of ik de meditatie wilde inspreken en dat heb ik gedaan. Hieronder kun je hem beluisteren en gebruiken zo vaak je wilt. Natuurlijk kun je hem ook vrij delen in je netwerk. Wanneer je de meditatie overdag luistert kan deze je sterken in wat je doet en ’s avonds kan de meditatie een diepe slaap bevorderen waarin je oplaadt voor de volgende dag.

Wil je me hieronder laten weten hoe je de meditatie ervaart?
(Dank voor alle reacties die er al staan!)

Zondagochtend vanaf 08.40 uur kun je HIER inloggen voor een gezamenlijke helingsmeditatie via Zoom.
De meditatie start stipt om 09.00 uur en duurt 15-20 minuten. Log liefst ruim van tevoren in want na 09.00 uur wordt niemand meer binnen gelaten. Henk geeft geregeld een korte inspiratie voorafgaand aan de meditatie.

Hier kun je meer lezen over wat de gezamenlijke meditatie precies inhoudt.

Klik hier voor een toelichting op de Helingsmeditatie en hoe die
je ook tijdens je dagelijkse bezigheden kunt gebruiken.

Over de schrijver
Yvonne
Door

Yvonne

op 22 February 2021

Dank voor deze fijne meditatie. Het geeft kracht, precies wat nodig is.. ❤

Trudy
Door

Trudy

op 26 February 2021

Hallo Henk, Dank voor dit prachtige cadeau .Hoe mooi is het om de dag met jouw meditatie te beginnen. Trudy‍♀️

arno
Door

arno

op 22 February 2021

Ik een Lichtwerker. Dat bevalt goed. De wereld en mijn wereld beter maken. Dank je wel Henk.

Daniëlle
Door

Daniëlle

op 22 February 2021

Lieve Henk, dank voor dit geschenk!

Dinie Nijmeijer
Door

Dinie Nijmeijer

op 23 February 2021

Dankjewel voor deze fijne meditatie

Jacqueline Velthorst
Door

Jacqueline Velthorst

op 24 February 2021

Ik heb zovaak mogelijk meegedaan, vaak ontroerend, ik voelde echte verbinding vanuit de bron , fijne meditatie om de dag te beginnen..dankjewel❣

AnnyLelie
Door

AnnyLelie

op 24 February 2021

Dank je wel Henk. Dit is zo fijn om weer je stem te horen die ik vorige week leerde kennen. Het helpt om beter te herinneren hoe jij ons dit voordeed. Ik ben van plan dit elke dag te blijven doen meermaals. Ook fijn de tekst van John Lennon "Imagine..." Ik doe al lang meditaties, maar jouw manier vind ik zeer inspirerend, authentiek en krachtig. Namaste.

Carina
Door

Carina

op 24 February 2021

Dank je wel Henk voor deze mooie begeleidende meditatie.

U
Door

U

op 24 February 2021

Hallo Henk, Mijn lichaam ging vibreren. Mijn achterhoofd ontspand. Ik voel me licht en er komt een helderheid in mij. Dank je wel

Hilde Van Camp
Door

Hilde Van Camp

op 24 February 2021

Lieve Henk, Hartelijk dank, het doet echt deugd! Liefs

Anna
Door

Anna

op 24 February 2021

Dankjewel Frans, de meditatie heelt mij.

Ella
Door

Ella

op 24 February 2021

Dankjewel Henk Fijn om opnieuw deze meditatie te kunnen doen.

Hilde
Door

Hilde

op 24 February 2021

DANK ❗️voor deze geweldige meditatie en jouw inzet van vorige week om ons allemaal te verbinden. Geeft me steun en kracht ❤️☀️

Karin
Door

Karin

op 24 February 2021

Dank je wel Henk voor de fijne meditaties en overdenkingen de afgelopen week. Door omstandigheden kon ik er bijna elke keer bij zijn. Een heel fijn begin en einde van de dagen. Ik slaap dieper en ben uitgerust als ik opsta. Overdag voel ik me verbonden met anderen. Ik voel me minder alleen.

Ellis Dullemans
Door

Ellis Dullemans

op 24 February 2021

Dank je wel, ervaar een kracht en trilling, ik ga vredig slapen x

Afke Ferwerda
Door

Afke Ferwerda

op 24 February 2021

Van Afke voor Henk fijn dat je dit uit liefde voor de medemens doet. Heel inspirerend en het geeft mij hoop voor de toekomst.

Monique Geerlings
Door

Monique Geerlings

op 25 February 2021

Dank j wel Henk, het voelt zo goed om te doen ! Ik wordt er blij van :-)

Maria Cantrijn
Door

Maria Cantrijn

op 25 February 2021

Door Maria, ik vind het een hele fijne, mijn licht en vrede versterkende meditatie, vooral in deze niet eenvoudige corona tijd, het doet mij heel goed, ik ben er blij mee, dank je wel! Maria 82j.

Loes
Door

Loes

op 25 February 2021

Dank voor vorige week Henk ! En voor de ingesproken versie als cadeau !

marie-anne
Door

marie-anne

op 25 February 2021

henk voor dit groots geschenk

Marjo
Door

Marjo

op 25 February 2021

dank, Henk, ik ervaar nu weer vrede in mezelf

Richarda
Door

Richarda

op 25 February 2021

Dank je wel Henk voor dit extra geschenk.Het heeft n heel krachtige zachtheid die diepe vrede brengt, aanraakt, blij maakt. Hartegroet, Richarda

Tosca
Door

Tosca

op 25 February 2021

Dank je wel voor deze fijne 'meditatie' van de afgelopen week en deze ingesproken versie. De ingesproken versie is veel verbindender dan de punten die op papier staan. Ik heb deze ingesproken versie nu vier keer gedaan en ben er erg blij mee, een voordeel is dat ik het op een moment kan doen die mij uitkomt. Hoewel ik de gezamenlijke beoefening als krachtiger ervaar, met meer verbondenheid. Daarom ben ik ook heel blij dat je zondags met de Zoomversie door blijft gaan (voorlopig). Super Henk, dank, dank

Thea
Door

Thea

op 25 February 2021

Henk dit is een godsgeschenk voor mij en de hele mensheid. Nu is het vertrouwen in mijn levenstaak er echt en voel ik de hele zielenwereld in het grote transformatieproces van de wereld. Ondanks de moeilijke tijd nu geeft het hoop op een nieuwe betere wereld. DANK HENK voor je inzet.

Tineke Heesakkers
Door

Tineke Heesakkers

op 26 February 2021

Wat een cadeau deze ingesproken meditatie die we samen met zoveel mensen een week lang mochten ervaren. Het brengt me weer heel dicht bij mezelf en het licht wat ons begeleidt. Door deze ingesproken versie blijf ik mezelf hieraan her-inneren. Dank Henk

Bea
Door

Bea

op 27 February 2021

Heel mooi Henk, mijn hartelijke dank.

agatha Veerman
Door

agatha Veerman

op 27 February 2021

Hartelijk dank Henk voor de rustgevende meditatie.

Ria Mensink
Door

Ria Mensink

op 28 February 2021

Dankjewel lieve Henk voor dit prachtige liefdevolle geschenk! Ik ben er heel blij mee!

Reactie plaatsen