Verhoog je trilling

INSCHRIJVING GESLOTEN

Interesse in de eerstvolgende cursus?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met gratis video's (zie  GRATIS in het hoofdmenu).
Je krijgt dan bericht zodra de nieuwe data bekend zijn. Hieronder kun je meer lezen over de cursus..

Vanaf 2019 al meer dan 4.200 deelnemers

'We leven in een turbulente tijd en wanneer we naar het nieuws kijken is er alle reden tot zorg, oordeel of verzet. Mens en aarde gaan in mijn beleving door een bijzonder, hier en daar angstig transformatieproces en dé manier om deze transformatie te ondersteunen is níét om je zorgen te maken of in verzet te gaan, maar juist om je licht- en liefdestrillingen te verhógen.' 

Henk Fransen is in 1985 afgestudeerd als arts en werkte in het stervenstehuis van moeder Teresa en in ziekenhuizen in India en Afrika. Hij is auteur van een tiental boeken en online-programma's over het zelfgenezend vermogen en won in 2015 de Paravisie Award als Inspirator van het jaar. Sindsdien bouwt hij communities van mensen die élk aspect van hun leven naar een hoger plan willen tillen. 

Alles wat ik de afgelopen 30 jaar van mijn meest bijzondere patiënten heb geleerd over de enorme veerkracht van lichaam en geest is waardevol voor iedereen!

null
Bijzonder
Wat ik bijzonder vind aan Henk Fransen zijn programma's is dat hij vanuit zijn eigen ervaring en die van de mensen waarmee hij werkt echt heeft begrepen hoe de diepere emotionele geschiedenis een invloed heeft op welzijn.
Systeemtrainer en coach
Hylke Bonnema, internationaal coach en trainer in systemisch werk
Onderbouwd
Henk heeft een unieke combinatie van gedegen medische, wetenschappelijk onderbouwde kennis, oprechte interesse in zijn medemens en een grenzeloos vermogen om het wonder van heling op elk vlak van ons bestaan in een begrijpelijke taal over te brengen.
Directeur Sonnevelt Opleidingen
Albert Sonnevelt, directeur van www.sonnelveltopleidingen.nl
Online kan verbinden!
Ik ben massage-therapeut. Online-bijeenkomsten kosten mij vaak energie. Ik mis het contact. Maar in de online-meetings van 'Verhoog je trilling' ervaar ik juist verbinding en diepgang in het contact.

Laura Bovenhorst, massagetherapeut www.massagepraktijklichaamstaal.nl/wp

Vóórdat je verder leest... heb ik een paar vragen voor je

Wil jij je trilling verhogen en meer flow en moeiteloosheid ervaren?

Wil jij élk aspect van je leven naar een hoger plan tillen?

Wil jij dat ene patroon waar je nu al je hele leven last van hebt voorgoed loslaten?

Voel je dat jij een enorme potentie hebt die (nog) niet goed uit de verf komt?

Heb jij in workshops ervaren dat je tot veel (meer) in staat bent?

Verlang jij ernaar die grootsheid ook in je dagelijks leven tot uitdrukking te brengen?

Wil jij jouw licht laten stralen en bijdragen aan de transformatie op aarde?


Dan denk ik dat je hier thuis bent

Leer hoe je je innerlijk licht kunt versterken

Ik reik je krachtige oefeningen aan, gebaseerd op kennis uit oude culturen en tradities, waarmee je je innerlijk licht kunt versterken, innerlijke conflicten kunt ontspannen en meer moeiteloosheid en gemak kunt ervaren ongeacht de uitdagingen waarmee je te maken hebt.

Het kijken naar natuurfilms versterkt je immuunsysteem en afweerkracht

Leer hoe je je licht in het dagelijks leven verankert

Het is niet zo moeilijk om in een cursus fijne piekervaringen te krijgen, maar hoe kun je dit licht blijvend in je dagelijks leven brengen? Met name op de momenten die uitdagend zijn. Dat is wat echt van belang is. Op basis van 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van effectieve gedragsverandering bied ik je eenvoudige mogelijkheden om dat wat je leert ook echt in je dagelijkse leven te verankeren.

Leer contact maken met je innerlijke leiding 

Je innerlijke leiding of 'hogere zelf' heeft alle kennis en informatie van jouw blauwdruk en je bedoeling hier op aarde. Daarom kan je hogere zelf je veilig leiden op je pad. Wanneer je contact leert maken met dit deel van jezelf kun je de rest van je leven vol vertrouwen vooruit stappen op je levenspad.

Leer dieperliggende blokkades opruimen

De basishouding in dit programma is er een van gemak en moeiteloosheid... toch zijn er momenten dat het belangrijk is je dieperliggende blokkades aan te kijken en te leren hoe je deze met behulp van de bron uit de weg kunt ruimen. Dat is de focus in de drie extra masterclasses die bij dit programma horen.
Moeiteloosheid

Ik wist niet dat de sleutels tot moeiteloosheid en flow elke seconde van de dag voor het oprapen liggen.

Some person - Company BV
Masterclasses
De in de Masterclass toegepaste methode om problemen niet zelf op te lossen maar over te geven aan een grotere intelligentie heeft de eenzaamheid waar ik mijn hele leven last van had, opgelost. 
Some person - Company BV
Geluksplafond
Hey Henk, jouw aanwijzingen om mijn geluksplafond op te rekken werken!
Some person - Company BV
Til élk aspect van je leven naar een hoger plan

Word deel van een beweging van mensen die hun innerlijk licht versterken en op die manier hun eigen leven en dat van deze planeet transformeren naar hogere liefdestrillingen.

Wat krijg je wanneer je meedoet?


Je krijgt 10 wekenlang:

   -  Het online basisprogramma

   -  Elke week een online-(oefen)bijeenkomst via Zoom

   -  Elke week een inspiratievideo

   -  Elke maand een speciale masterclass via Zoom

   -  Een besloten leeromgeving om uit te wisselen en vragen te stellen

   -  De mogelijkheid om toe te treden tot mijn Inner Circle


Toelichting:


10 OEFENVIDEO'S:

Je krijgt toegang tot het Verhoog je trilling basisprogramma in mijn online-leeromgeving. Dit programma bestaat uit een 10-tal oefenvideo's waarop je de 'basics' worden aangereikt om je liefdestrilling te verhogen. Het zijn krachtige oefeningen uit oude wijsheidstradities. Je kunt ze overal en altijd toepassen en ze kunnen je helpen je energie hoog te houden, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.


10 ONLINE-BIJEENKOMSTEN (WEKELIJKS):

Je krijgt toegang tot een serie van 10 online-bijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst introduceer ik een nieuwe oefening en doe je daarmee ervaring op door samen met andere cursisten in de zogenaamde breakout-rooms te oefenen. Dit oefenen in breakout-rooms geeft het programma een persoonlijk en zelfs intiem karakter. Het oefenen, uitwisselen en de mogelijkheid om vragen te stellen vormen een krachtige wekelijkse impuls voor je persoonlijke groei.


10  INSPIRATIEVIDEO'S:

Je krijgt na elke bijeenkomst nog een extra inspiratievideo. In totaal 10 video's om je te stimuleren bij de les te blijven en je steeds verder te ontwikkelen. De inspiratievideo's zijn bedoeld als een extra impuls om op koers te blijven in je vaak drukke leven vol afleidingen.


EEN BESLOTEN LEEROMGEVING:

Je krijgt toegang tot een bij het programma behorende besloten leeromgeving waar je op een veilige manier met je mede-cursisten kunt uitwisselen. Je kunt er ook vragen stellen en 'oefenmaatjes' vinden. Dat laatste is een mogelijkheid om in de loop van het programma onder je medecursisten enkele mensen te vinden waar je fijn mee kunt oefenen en waar het 'echt mee klikt'. Dit alles maakt het samen leren leuk, inspirerend en effectief.


3 SPECIALE MASTERCLASSES:

Je krijgt toegang tot 3 online-masterclasses van een dagdeel die volledig gewijd zijn aan het opschonen van beperkende overtuigingen en dieperliggende blokkades zoals dat wordt beschreven in de boeken van Christina von Dreien. Deze 3 masterclasses zijn bedoeld om met behulp van je innerlijke leiding en de bron meer ruimte te maken in beperkingen waar je misschien al je hele leven last van hebt.


EEN LES GEMIST?

Dat is niet erg. Alle essentiële informatie, de oefenvideo's, geleide meditaties en inspiratievideo's vind je namelijk in de leeromgeving. Je kunt dus gewoon bijblijven wanneer je een keer een les zou moeten missen.

Ieder mens die zijn liefdesfrequentie verhoogt, verhoogt de lichtfrequentie van de gehele mensheid. En met elke stapje dat één iemand in deze richting zet, wordt het voor iedereen makkelijker om die kant op te gaan.

Til élk aspect van je leven naar een hoger planInschrijving t/m DATUM

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Van € 450,-
Nu voor € 197,50

Voorwaarden voor deelname:

Je beschikt over een computer met camera en microfoon, een goede internetverbinding, je hebt Zoom op je computer geïnstalleerd en je bent bereid om samen met medecursisten te oefenen.


De cursus bestaat uit:

10 online-bijeenkomsten via Zoom, 10 oefenvideo's, 10 inspiratievideo's, 3 masterclasses en 3 maandenlang ondersteuning in een speciale leeromgeving.


Leer je innerlijk licht te versterken en het in je dagelijks leven te verankeren zelfs onder moeilijke omstandigheden, leer contact te maken met je innerlijke leiding en hoe je vanuit de bron dieperliggende blokkades kunt opruimen.


Data online-bijeenkomsten:

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OM OP DE HOOGTE TE ZIJN VAN DE START VAN DE VOLGENDE CURSUS (klik op GRATIS in het hoofdmenu).


Data online-masterclasses:

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF OM OP DE HOOGTE TE ZIJN VAN DE START VAN DE VOLGENDE CURSUS (klik op GRATIS in het hoofdmenu).


Van €450,-  nu voor €197,50

Betaling in 3 termijnen is mogelijk nadat je doorklikt.

30+
Meer dan 30 jaar kennis en ervaring
Leer+

Een besloten omgeving voor optimaal leereffect

20+
Meer dan 20 inspirerende video's/geleide meditaties
Master+
3 extra masterclasses met Henk Fransen
Online kan verbinden!
Ik ben massage-therapeut. Online-bijeenkomsten kosten mij vaak energie. Ik mis het contact. Maar in de online-meetings van 'Verhoog je trilling' ervaar ik juist verbinding en diepgang in het contact. 

Laura Bovenhorst, massagetherapeut www.massagepraktijklichaamstaal.nl/wp

Diep begaan
Als ik denk aan Henk Fransen zijn werk komen de volgende woorden in mij op: informatief, overzicht, gedegen, zorgvuldig, wijsheid, verbinding, steun en diep begaan.
Wandelcoach en mediator
Marjolein Engbers, psycholoog www.marjoleinengbers.nl
Toegankelijk
Ik vind je manier van presenteren heel prettig, toegankelijk en professioneel. De onderwerpen worden heel goed uitgediept, en je slaat constant een brug naar de praktijk. Mijn complimenten!
Auteur van Oersterk
Drs. Richard de Leth, oprichter leefstijlplatform OERsterk
Bewustzijn
Bij de eerste oefening: Het bracht me al zoveel ontroering, intense vreugde en bewustzijn dat ik met een groot en dankbaar hart uitkijk naar het vervolg.
Deelnemer
Ontroering
Bij de eerste oefening: Ik moest gelijk huilen en voelde zó veel ontroering! Al zou ik maar één keer op een dag iets met zó veel liefde en aandacht aanraken of doen, hoe rijk zou mijn leven dan zijn! Dank je wel Henk!
Deelnemer
Verbinding
Bij de eerste oefening: Er ontstond een diepere focus waar ik me eigenlijk niet van los wilde maken omdat het zo goed voelde: de verbinding tussen het voorwerp en mijn hart.
Deelnemer
Klacht verdwenen
Het wonder wil dat mijn fysieke klacht, die ik in de breakout-rooms in handen van de bron gaf en zegende, als sneeuw voor de zon is verdwenen. W💫W! 
Deelnemer
Namaste!
Wat een bijzondere ervaring Henk, de kracht van het zegenen; ik ben jou dankbaar voor wat je mij en anderen hierover meegeeft en deel mijn ervaring daarom op deze plaats. Namasté!
Deelnemer
Puur goud
Voor mij zijn deze bijeenkomsten: puur goud! Ik kan het niet anders verwoorden
Deelnemer
Lees hieronder hoe Verhoog je trilling zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en lees antwoorden op de meest gestelde vragen over dit programma

Henk Fransen

Genezend Vermogen

Wat ik de afgelopen jaren leerde...

In 2019 lanceerde ik de eerste versie van het programma Verhoog je trilling. Het was in de vorm van een Challenge-week. Meer dan tweeëneenhalfduizend mensen deden mee en er verschenen in enkele dagen honderden positieve berichten op mijn site. De toon was gezet!

Wat ik van 2019 leerde: in een week kun je veel in beweging zetten, maar het is niet genoeg om echt blijvende veranderingen in het dagelijks leven te bewerkstellingen.

Daarom lanceerde ik in 2020 een tweede versie van het programma. Dit keer een maandprogramma met de mogelijkheid om na de cursus met elkaar door te gaan. Meer dan anderhalfduizend mensen deden weer mee.
Wat ik van 2020 leerde: in een maand kun je een krachtiger beweging op gang brengen, maar ik was te enthousiast en gaf 'te veel' (elke dag 2-4 nieuwe video's is voor de meeste mensen gewoon niet bij te houden :-)). Mensen gingen daardoor in hun eigen tempo verder waardoor het groepsgevoel verzwakte. Tot slot stak corona een stokje voor de mogelijkheid live met elkaar verder te gaan. Dat was jammer, maar ik deed daardoor wel een schat aan informatie op over hoe je online vergelijkbare resultaten kunt bereiken.

In 2021 breng ik alles wat ik geleerd heb samen

Dat wil zeggen minder informatie (alleen de basics), in een rustiger tempo (wekelijkse impulsen), meer oefenen zodat het geleerde in het dagelijks leven verankert (breakout-rooms, besloten leeromgeving en oefenmaatjes) en een langerdurend traject (in totaal 4 maanden) met de mogelijkheid deel te worden van mijn Inner Circle.


Het nieuwe programma bevat werkelijk het beste dat ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld (en de corona-maatregelen kunnen de uitvoering ervan lekker niet tegenhouden :-)).

De meest gestelde vragen over het programma:

Wat zijn de technische voorwaarden om mee te doen?

Je moet het programma 'Zoom' op je computer hebben geïnstalleerd. Verder moet je computer een goedwerkende camera en microfoon hebben en is er een goede wifi-verbinding nodig. Ervaring met Zoom heeft de voorkeur.

Kan ik meedoen wanneer ik geen ervaring met Zoom heb?

Ja dat kan, wanneer je computer aan bovenstaande voorwaarden voldoet en je een beetje technisch bent. Wanneer je niet technisch bent is het belangrijk dat je een vriend(in) die wel technisch is vraagt om te controleren of de camera en microfoon op je computer goed werken en de wifi-verbinding voldoende sterk is. Vraag deze persoon ook om het eerste kwartier van de de eerste bijeenkomst bij te zitten om te helpen mocht dat nodig zijn.

Kan ik meedoen op een tablet? 

Liever niet. Op een tablet kun je Zoom ook installeren, maar je mogelijkheden om te bedienen en de andere deelnemers te zien zijn beperkt. Het heeft dus sterk de voorkeur om mee te doen vanaf een computer.

Kan ik meedoen op een mobiele telefoon? 

Nee, dat kan niet. Op een moderne mobiele telefoon kun je weliswaar Zoom installeren, maar de mogelijkheden om te bedienen en andere deelnemers te zien zijn (ernstig) beperkt, met name tijdens het oefenen in de breakout-rooms. Daarom kun je niet meedoen vanaf een mobiele telefoon.

Moet ik meedoen met de oefeningen?

Ja, het is een voorwaarde voor deelname dat je bereid bent in de breakout-rooms met andere cursisten te oefenen. Vanzelfsprekend bepaal je zelf tijdens het oefenen wat je grenzen zijn en deel je alleen wat voor jou gepast is.

Wat zijn breakout-rooms?

Zoom biedt de mogelijkheid om deelnemers in groepjes in te delen. Je bent dan gedurende enige tijd samen met enkele andere cursisten om met elkaar te oefenen en van gedachten te wisselen. Dit worden de breakout-rooms genoemd.

Wat gebeurt er tijdens een online-bijeenkomst?

De bijeenkomsten starten met een ontspanningsoefening of geleide meditatie. Daarna sta je in de breakout-rooms met enkele andere cursisten stil bij hoe de afgelopen week verlopen is en wat je hebt geleerd. Daarna introduceer ik een onderwerp en nodig ik je uit daarover uit te wisselen. Vervolgens leg ik een oefening uit. Soms geef ik daarvan een demonstratie in de grote groep en beantwoord ik daarover vragen. In de breakout-rooms ga je met deze oefening aan de slag en leren we daarna in de grote groep van elkaars ervaringen. Soms is er een tweede oefenronde. We ronden de bijeenkomsten meestal af door energie te sturen naar cursisten die het moeilijk hebben en/of door energie te sturen naar mensen buiten onze groep / de aarde.

Hoelang duurt een online-bijeenkomst?

Een online-bijeenkomst duurt anderhalf uur en heeft een maximale uitloop van een half uur.

Wat als ik een online-bijeenkomst moet missen?

Dat is niet erg. Alle essentiële informatie, de oefenvideo's, geleide meditaties en inspiratievideo's vind je namelijk in de leeromgeving. Je kunt dus gewoon bijblijven wanneer je een keer een les zou moeten missen.

Wat wordt bedoeld met het online-basisprogramma?

Dit programma staat in mijn online-leeromgeving en je hebt er gedurende de cursus toegang toe. Het bestaat uit een 10-tal oefenvideo’s die je in je eigen tijd kunt bekijken. Op de video’s bespreek ik krachtige oefeningen uit oude wijsheidstradities die je helpen je innerlijke licht te versterken en te verankeren. 

Wat zijn de inspiratie-video’s?

In de week na de bijeenkomst kun je een inspiratievideo bekijken. In totaal krijg je 10 inspiratievideo's. Deze video’s zijn bedoeld als een extra stimulans om je bij de les te houden in je vaak drukke leven vol afleidingen. 

Wat is een masterclass?

Dit zijn drie extra online-bijeenkomsten van tweeëneenhalf uur die geheel gewijd zijn aan samen oefenen. In de masterclasses oefenen we intensief om met behulp van de bron dieperliggende blokkades op te ruimen. Ik volg daarbij o.a. de aanwijzingen van Christina von Dreien. Over en van haar zijn inmiddels 4 boeken verschenen. Het lezen van deze boeken kan een ondersteuning zijn van de cursus in het algemeen en van de masterclasses in het bijzonder.

Wat is de besloten leeromgeving?

Het is de leeromgeving waar je ook al mijn andere online-trainingen kunt vinden. Het Verhoog je trilling programma heeft daar een eigen, besloten leeromgeving waar je middels berichten vragen kunt stellen, op elkaar kunt reageren, persoonlijke berichten kunt versturen of oefenmaatjes kunt vinden. Alleen de deelnemers aan het Verhoog je trilling programma hebben er toegang. In die zin is het besloten.

Wat is een oefenmaatje?

Tijdens de online-bijeenkomsten of in de leeromgeving kun je een mede-cursist uitnodigen om samen met jou te oefenen (of ingaan op iemand die daarom vraagt). Samen met deze persoon kun je 1-2 weken de oefeningen uit de online-bijeenkomsten oefenen. Je kunt dat doen per telefoon, Skype of live. Een oefenmaatje is geen verplicht onderdeel, maar het kan de integratie van de oefenstof enorm versnellen en het kan bovendien heel leuk zijn op deze manier van elkaar te leren en gelijkgestemden te vinden waar het mee klikt.

Hoelang duurt het gehele programma?

Het programma duurt 10 weken. Na deze 10 weken heb je de mogelijkheid om voor € 5 per maand toegang te houden tot al het lesmateriaal van de cursus, deel te blijven van de community en de online-leeromgeving en om zonder verdere kosten (!) deel te nemen aan alle online-bijeenkomsten en masterclasses van de volgende programma's die ik opstart (2 programma's per jaar). Je bent dan tegelijkertijd toegetreden tot mijn Inner Circle.
Toegankelijk

Ik voel me doorgaans overstelpt door grote hoeveelheden informatie, maar… ik vind deze informatie super toegankelijk! Prachtig en heel overzichtelijk.

Deelnemer

Eigen tijd & ruimte
Elke zondagochtend was een feestje. Henk als trainer heeft een nuchtere kijk en de afgebakende mooie oefeningen zijn praktisch om toe te passen in je eigen tijd & ruimte. 
Deelnemer
Hoop en vertrouwen
Jouw westerse mantra raakte me diep en voelde direct zo kloppend. Als ik het naar een voorwerp uitspreek ontstaat er een gevoel van dankbaarheid. Als ik het naar mezelf toe uitspreek ontstaat er ruimte en een gevoel van hoop en vertrouwen. 
deelnemer

Ontsluier je licht

Inspirerende leeromgeving

Het kijken naar natuurfilms versterkt je immuunsysteem en afweerkracht

Breakoutrooms

Innerlijk weten

Masterclasses

Til élk aspect van je leven naar een hoger plan

Verhoog je trilling


De cursus Verhoog je trilling start op DATUM NOG NIET BEKEND

Inschrijving is mogelijk t/m DATUM


arrow_drop_up arrow_drop_down