Onverklaarbare oversterfte


Direct bij de introductie van de ‘behandelingen’ tegen de zogenaamde ‘ziekte’ (2020), heb ik op mijn site en in de nieuwsbrief al gewaarschuwd dat de zogenaamde ‘behandelingen’ het immuunsysteem verzwakken en (ernstig) kunnen ontregelen, dat ze mensen kwetsbaarder maken voor toekomstige infecties (waardoor ook minder bedreigende infecties serieuze gevolgen kunnen krijgen), dat ze het lichaam kunnen aanzetten om van binnenuit de eigen organen aan te vallen en dat ze op die manier extra doden kunnen veroorzaken. Ook gaf ik toen aan:

‘Wanneer de overheid zegt dat alles veilig is en je gewoon de straat op kunt rennen’, 
roep ik: ‘Pas op! Kijk eerst goed links en rechts voordat je de straat oversteekt. 
Sommige dingen zijn nu eenmaal niet omkeerbaar.’

Een jaar geleden schreef ik nog een andere blog over een onverklaarbare oversterfte die wetenschappers signaleerden; een oversterfte die optrad bij álle leeftijdsgroepen in de maanden nádat zij de ‘(herhaal)behandeling’ hadden genomen.

De oversterfte blijft toenemen en lijkt gecorreleerd aan het nemen van de 'behandeling'

Nu blijkt deze oversterfte (inmiddels al 35 mensen per dag!) nog steeds toe te nemen en gecorreleerd te zijn aan het nemen van ‘herhaalbehandelingen’ en ‘boosters’ (bron). 

Ook blijkt het lichaam van kinderen na ‘behandeling’ het eigen hart aan te vallen. In maar liefst 3,5% van de gevallen blijkt er sprake van hartschade! (bron). Afschuwelijk wanneer je bedenkt dat kinderen voor zichzelf eigenlijk geen baat hebben bij de ‘behandeling’. 

Bij volwassenen worden er overigens ook opvallend veel hartinfarcten en beroertes gezien, terwijl de ‘deskundigen’ van de overheid blijven zeggen dat het veilig is om de ‘behandeling’ te nemen.

Alle genoemde problemen lijken volgens onderzoek toe te nemen wanneer er sprake is van ‘herhaalbehandelingen’. Daarom raad ik je aan om voorzichtig te zijn met het nemen van de zogenaamde ‘behandelingen’, jezelf eerst goed te oriënteren op het genoemde onderzoek en dit met je arts te bespreken.

 

Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Hanneke Muda
Door

Hanneke Muda

op 09 Sep 2022

Beste Frans, ik maak mij heel veel zorgen over het feit dat ze van bovenaf iedereen een vaccinatieplicht willen gaan opleggen....dit mogen ze toch niet verplichten? Graag jouw reactie. Hoe moet je je daartegen verweren????

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 10 Sep 2022

Gewoon niet doen.

Brigitte Ruthers
Door

Brigitte Ruthers

op 10 Sep 2022

Inderdaad niet aan toe geven, niet bang laten maken, rug recht houden en in je Liefdeskracht gaan staan. Er zijn er inmiddels velen.

RykSR
Door

RykSR

op 14 Sep 2022

De enige die zeggenschap over je lichaam heeft ben jezelf. Er bestaat (nog) geen wet die jou kan dwingen om een vaccinatie te nemen. Hiertoe zou de grondwet moeten worden aangepast en als dat gebeurt leven we feitelijk in een dictatuur.

Reactie plaatsen