Een blog uit 2021

Al mijn blogs, artikelen, video’s en online cursussen zijn erop gericht om mensen, wat ze ook kiezen, te sterken in de uitdagingen waar we in deze tijd samen voor staan.

Weet je nog?

Twee jaar geleden, toen de ‘behandelingen’ werden gepromoot als de oplossing van ons probleem en de weg terug naar het oude normaal, schreef ik al dat we na de invoering van de griepprik enkele van de ergste griepseizoenen ooit hebben gehad en dat ik geen enkele reden zag waarom dat nu, in de nieuwe situatie, niet ook zou gebeuren.

En zie, deze herfst lopen alle cijfers, ondanks de gepromote oplossing, in snel tempo op naar het hoogste niveau tot nu toe. Álle cijfers, niet alleen de besmettingscijfers. Ik las net in de krant (29 nov 2020) dat de sterftecijfers in de verpleegtehuizen weer gelijk zijn aan die in de eerste golf. Dat is echt creepy, als je bedenkt dat de zwakste ouderen de afgelopen twee jaar al zijn overleden...

Onverklaarbare oversterfte

De afgelopen week meldden meerdere wetenschappers dat er zich over de afgelopen maanden een onverklaarbare oversterfte van 5.000 Nederlanders heeft voorgedaan. Dat wil dus zeggen dat er in de afgelopen maanden in Nederland 5.000 mensen meer zijn overleden dan in dezelfde periode vorig jaar (dus nog boven op het aantal doden aan 'de ziekte' en/of griep).

De geconstateerde oversterfte blijkt elke maand verder op te lopen en dat niet alleen voor kwetsbare ouderen, maar voor álle leeftijdsgroepen (een trend die ook Europees zichtbaar is). In Ierland blijkt de oversterfte per leeftijdsgroep enkele maanden na de uitnodiging voor de 'behandelingen' te beginnen. Dus de oversterfte loopt eerst op voor de kwetsbare ouderen, dan voor de leeftijdsgroep 60+, 50+, 40+, jongvolwassenen en tot slot de kinderen. Precies zoals de uitnodiging van de 'behandelingen' is verlopen. Meerdere deskundigen zijn nu dan ook zeer bezorgd dat de geconstateerde oversterfte wordt veroorzaakt door de 'behandelingen' en niet door de ziekte zelf!

Daarom waarschuwde ik vorig jaar al:

‘Wanneer de overheid zegt dat alles veilig is en je gewoon de straat op kunt rennen’, roep ik: ‘Pas op! Kijk eerst goed links en rechts voordat je de straat oversteekt. Sommige dingen zijn nu eenmaal niet omkeerbaar.’

Ik beschreef ook het reële risico op auto-imuunziektes en haalde Theo Schetters aan, een viroloog die als bijzonder hoogleraar is verbonden aan de Universiteit van Pretoria. Deze informatie werd van mijn social media verwijderd (censuur), maar je kunt op internet nog YouTubes van Theo Schetters vinden. Hij waarschuwde vanaf het allereerste begin dat 'massa-behandeling’ tijdens een epidemie grote risico's inhoudt, omdat het mensen weerlozer maakt tegen varianten; ook relatief onschuldige.


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen