Maak contact met de wijsheid van je lichaam

Mijn grote passie

Deze workshop hoort bij mijn ‘vorige leven’ als arts. De lichaam-geestverbinding was in die tijd één van mijn grote passies. Ik deelde mijn kennis over dit onderwerp voor € 150,- in mijn workshop ‘Psychosomatiek; de geestelijke betekenis van ziekten en organen’. Omdat zoveel mensen mij de laatste tijd hebben gevraagd of ik deze kennis nog een keer wil delen, doe ik dat eenmalig in de vorm van deze online workshop voor slechts € 17,-!

De meeste mensen kennen de gebruiksaanwijzing van hun mobieltje, tv of wasmachine beter dan de gebruiksaanwijzing van hun eigen lichaam.

Online workshop Psychosomatiek; interessant voor iedereen die zijn lichaam beter wil leren kennen

Wil jij, om wat voor reden dan ook, beter naar je lichaam leren luisteren? Dan is deze bijeenkomst superwaardevol voor je. Tijdens deze bijeenkomst zal ik enkele van de belangrijkste misvattingen over psychosomatiek (de lichaam-geestverbinding) bespreken. Wanneer je die misvattingen doorziet, krijg je veel directer toegang tot de wijsheid van je lichaam. Deze wijsheid geeft je niet alleen aanwijzingen over dieperliggende blokkades, maar ook over je talenten en bedoeling in dit leven. De informatie in deze workshop zal je helpen nóg vitaler te zijn of, in geval van ziekte, om je lichaam te helpen makkelijker te herstellen.

Wat ga je leren?

Je leert:

  • de belangrijkste misvattingen over psychosomatiek kennen.
  • anders te kijken naar je lichaam.
  • de gebruiksaanwijzing van jouw unieke lichaam te ‘lezen’.
  • de geestelijke betekenis van de verschillende delen van je lichaam zelf te ontdekken.
  • welke aanwijzingen jouw lichaam je geeft over jouw unieke levensbedoeling en blauwdruk in dit leven.
  • hoe je lichaam optimaal kunt ‘aanmoedigen’ en bekrachtigen.
  • Daarnaast is er ruimte voor uitwisseling en vraag & antwoord.

Praktische informatie

  • De bijeenkomst heeft inmiddels plaatsgevonden en de opnamen ervan zijn nu beschikbaar.
  • Je kunt in mijn speciale leeromgeving onbeperkt toegang krijgen tot deze opnames, inclusief het e-boek 'Psychosomatiek, de wijsheid van je lichaam' en bonusvideo's voor slechts € 17,-

Bestel hier en heb direct toegang

De opnamen en het e-boek staan boordevol tips om dieper contact te maken met de wijsheid van je lichaam en om voor jezelf te ontdekken wat de betekenis van organen/ziekten is. Inclusief enkele van mijn geleide meditaties om gevoelige plekken in je lichaam te bekrachtigen.

Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Marja
Door

Marja

op 06 Jul 2022

Lieve Henk,Alvast hartelijk dank hiervoor!Lieve groeten, Marja Dijkers

Loes van Harinxma-Buiter
Door

Loes van Harinxma-Buiter

op 06 Jul 2022

Beste Henk, Heel veel dank voor dit mooie en leerzame aanbod! Warme groet, Loes van Harinxma

Atie
Door

Atie

op 07 Jul 2022

Dit lijkt me interessant en leerzaam Henk, dus ik heb me opgegeven hiervoor! Ik kan er niet bij zijn, maar ga het op mijn gemak terugkijken! Alvast een mooie , inspirerende avond toegewenst!

patricia
Door

patricia

op 09 Jul 2022

Leuk, ik heb me aangemeld, ik snap dat het je passie is en ik wil er ook graag over leren.

Ceciel
Door

Ceciel

op 10 Jul 2022

Het kan niet op, ik kijk er met zo te horen velen naar uit

Ria
Door

Ria

op 10 Jul 2022

Hallo het lijkt me heel interessant. Zal proberen of me dat lukt via Zoom. Ik ben daar minder goed in.

Riet Engel
Door

Riet Engel

op 13 Jul 2022

Jammer dat ik te laat ben voor de bijeenkomst. Fijn dat ik toch de informatie krijg.

Hanneke Hoogenboom
Door

Hanneke Hoogenboom

op 14 Jul 2022

Beste Henk, ik heb me aangemeld, betaald, maar heb geen inloglink gekregen.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 18 Jul 2022

Beste Hanneke, Je hebt direct na betaling van het programma Psychosomatiek een bevestigingsmail ontvangen met de gebruiksaanwijzing om in te loggen in mijn speciale leeromgeving: https://media-01.imu.nl/storage/genezendvermogen.nl/2619/gebruiksaanwijzing-leeromgeving-fotos-pdf.pdf Print deze gebruiksaanwijzing uit. Deze helpt je stap voor stap om in te loggen in de leeromgeving en het programma Psychosomatiek te vinden. Alle opnames zijn direct na de bijeenkomst in de leeromgeving geplaatst. Ook het e-boek ‘Psychosomatiek, de wijsheid van je lichaam’ vind je bij de opnames in de leeromgeving. Tot slot heb ik twee speciale ‘Boards’ toegevoegd, waar je met de mensen die het programma hebben aangeschaft, kunt uitwisselen: je kunt er vragen stellen en iemand vinden om mee te oefenen. Je behoudt onbeperkt toegang tot het programma. Veel succes! Henk

iet meijssen
Door

iet meijssen

op 15 Jul 2022

Beste Henk ik had me aangemeld, maar heb donderdagochtend geen inloglink gekregen. graag geef ik me bij deze op op voor de herhaling.

Henk Fransen
Door

Henk Fransen

op 18 Jul 2022

Beste Iet, Je hebt direct na betaling van het programma Psychosomatiek een bevestigingsmail ontvangen met de gebruiksaanwijzing om in te loggen in mijn speciale leeromgeving: https://media-01.imu.nl/storage/genezendvermogen.nl/2619/gebruiksaanwijzing-leeromgeving-fotos-pdf.pdf Print deze gebruiksaanwijzing uit. Deze helpt je stap voor stap om in te loggen in de leeromgeving en het programma Psychosomatiek te vinden. Alle opnames zijn direct na de bijeenkomst in de leeromgeving geplaatst. Ook het e-boek ‘Psychosomatiek, de wijsheid van je lichaam’ vind je bij de opnames in de leeromgeving. Tot slot heb ik twee speciale ‘Boards’ toegevoegd, waar je met de mensen die het programma hebben aangeschaft, kunt uitwisselen: je kunt er vragen stellen en iemand vinden om mee te oefenen. Je behoudt onbeperkt toegang tot het programma. Veel succes! Henk

Reactie plaatsen