Lezing Verhoog je trillingsfrequentie
25 januari 2023 

Lezing Verhoog je trillingsfrequentie

Verhoog je lichtfrequentie, til élk aspect van je leven naar een hoger plan 
en sta sterk in de uitdagingen van deze tijd.

  •  Diepgaande informatie, transformerende oefeningen, geleide meditaties en vraag & antwoord-sessies wisselen elkaar in deze lezing af.

Henk Fransen is bij velen (vooral) bekend van zijn werk met ernstig zieke mensen en van het medicijnvrije ziekenhuis waar hij zich jaren ‘hard’ voor maakte. Na zijn studie geneeskunde verdiepte hij zich in het zelfgenezend vermogen van mensen en deed hij uitgebreid onderzoek naar de essentie van zogenaamde spontane genezingen. Hij vatte zijn werk in die tijd vaak samen met de zin: ‘Ik sta voor één geneeskunde, namelijk de geneeskunde die het beste uit alle geneeswijzen verenigt, ten dienste van de patiënt/mens.’

Door de bizarre situaties die tijdens de coronacrisis ontstonden, besefte Henk meer dan ooit dat we onmogelijk gezond kunnen blijven in een samenleving waarin dwang en controle het winnen van medemenselijkheid en een gezonde omgang met de  fantastisch mooie planeet waarop we wonen. Daarom transformeerde hij zijn werk van ziek naar gezond, van behandeling naar preventie, van zelfgenezing naar de verhoging van je lichtfrequentie voor het hoogste goed van al wat leeft.

In deze lezing, die je ook een mini-workshop zou kunnen noemen, deelt Henk het beste wat hij de afgelopen 30 jaar heeft ontdekt en verzameld. Tal van onderwerpen passeren de revue en in alles legt hij de essentie bloot en voert hij jou weer terug naar je eigen essentie, je ziel, het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd, je blauwdruk; je leert wat je kunt doen om deze moeiteloos tot ontplooiing te brengen. Op die manier worden alle bizarre ontwikkelingen in deze tijd een directe uitnodiging om je innerlijke licht meer te laten stralen. Welkom!

  • Plaats: Joure
  • Datum: 15 februari 2023
  • Inloop: 19.00 uur
  • Aanvangstijd: 19.30 uur (tot 22.00 uur)
  • Entree: € 15,-
  • Hier kun je je aanmelden (vooraf aanmelden is noodzakelijk om zeker te zijn van een plek (vol=vol)Over de schrijver
henk fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Reactie plaatsen