arrow_drop_up arrow_drop_down
Je grootste blokkade

In de video hieronder leg ik uit waarom hartsverlangens een belangrijke ingang zijn naar je innerlijke licht. Vervolgens zet ik een vergrootglas op een mechanisme dat de moeiteloze realisatie van deze hartsverlangens maar al te vaak blokkeert. Hartsverlangens en de manifestatie ervan zijn een belangrijk onderwerp in de cursus ‘Leef de beste versie van jezelf’.

(Mocht de video niet goed afspelen, ververs dan even de pagina en probeer het opnieuw).
Leer meer over de cursus Leef de beste versie van jezelf…

 

Over de schrijver
Akke
Door

Akke

op 31 January 2020

Super Henk, daar wordt je toch helemaal blij van..Ik geloof daar in..sterker nog ik weet dat dat werkt!!!

Bregje
Door

Bregje

op 26 April 2020

Zou toch geweldig zijn om zo een cursus te volgen. Ik kijk uit naar de volgende.

Henk Fransen
Reactie plaatsen