arrow_drop_up arrow_drop_down

Online-programma's

Zhineng online - Oosterse oefeningen voor zelfgenezing

Preventief
21 dagen online cursus om beter in je vel te zitten en de afweer van lichaam en geest te versterken (ongeacht of je ziek of gezond bent). Al meer dan 1.950 deelnemers.

Het Eerste Hulp Bij Kanker-online-programma


95 korte video’s over aanvullende maatregelen die je kunt toepassen naast je reguliere behandeling. Waardevol in elke fase van je ziek-zijn. Al meer dan 1.500 deelnemers.

Leef de beste versie van jezelf online-programma

Preventief
Om je te helpen meer moeiteloosheid en flow te ervaren en elk aspect van je leven naar een hoger plan te tillen: gezondheid, werk, financiën, relaties, vrije tijd enz. Al meer dan 3.800 deelnemers.

Vitaily: een handig alles-in-één-supplement
Het uitproberen waard!

Door verarmde landbouw, niet-optimale voeding en een stressvol leven,  lopen mensen het risico op tekorten, met name  tekorten van omega-3 (EPA én DHA), vitamine D, vitamine K, jodium, selenium en magnesium, alsmede de voor de opname en verwerking ervan behulpzame stoffen vitamine A, vitamine B6, taurine en L-glycine. Vitaily is een handig alles-in één supplement: een goed doordachte combinatie van vitale voedingsstoffen in de juiste dosering en verhouding bij elkaar!

Mijn boeken

Handboek kankerHandboek kanker is echt een handboek; het ordent al je alternatieve mogelijkheden en legt uit hoe je die kunt combineren met je reguliere behandeling.

Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel

Preventief
Bondgenoot, de autobiografie van een immuuncel is mijn meest persoonlijke boek. Het leert je spelenderwijs over het immuunsysteem.

Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus 

Preventief
Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus is een vijf-sterren-boek bij bol.com; een praktisch boek vol handige tips.