Een project dat de wereld kan veranderen

Een project dat de wereld kan veranderen

In deze video legt Michael Tellinger het project "One Small Town" uit, een project dat de hele wereld kan veranderen. De video duurt maar 5 minuten en is ondertiteld in het Nederlands.

Het is een van de vele voorbeelden van projecten en initiatieven die over de hele wereld worden opgezet of gaande zijn en die een bijdrage leveren aan de nieuwe wereld waar we allemaal zo naar verlangen.


Ken jij ook mooie initiatieven die een bijdrage leveren aan de nieuwe wereld? Laat dan jouw tip achter bij de reacties onder aan deze pagina.


Over de schrijver
hendrik herman fransen inspireert mensen om hun innerlijk licht te versterken, hun zelfgenezende vermogens een boost te geven en om élk aspect van hun leven naar een hoger plan te tillen.
Marjolein
Door

Marjolein

op 17 Sep 2023

Het klinkt leuk, fantastisch zelfs, maar of dit goed doordacht is, vraag ik mij wel af… Is het werkelijk mogelijk om met drie uur werk per week meer te verdienen dan met een fulltime baan? Maar los daarvan lijkt het me geweldig, qua samenwerken en ‘zijn’!

Henk vdf Fransen
Ineke
Door

Ineke

op 17 Sep 2023

Wat een bijzondere initiatieven zijn er al! Dit initiatief is mij onbekend. Het raakt aan een diep verlangen om aan zoiets te mogen bijdragen.

Willy Pelgrim
Door

Willy Pelgrim

op 17 Sep 2023

Prachtig, geweldig, het raakt me. weet dat er veel mooie dingen opgezet worden. maar kan het niet zo benoemen.

Nina de smet
Door

Nina de smet

op 18 Sep 2023

Eerst soeverein worden?

Tammie  Kroes
Door

Tammie Kroes

op 20 Sep 2023

Ben je bekend met "Land van ons" het Het is een coöperatief initiatief om stukken land op te kopen voor landbouw. Boeren helpen biologisch te gaan boeren etc. Je kunt er zelf investeren en zo gezamenlijk Nederlandse grond bezitten.

Henk vdf Fransen
Door

Henk vdf Fransen

op 21 Sep 2023

Wil je een link achterlaten voor alle mensen die hier lezen. Wanneer iedereen dat doet, krijgen we een mooie lijst van initiatieven waar mensen zich verder kunnen oriënteren.

Björn Pribil
Door

Björn Pribil

op 24 Sep 2023

Het is voor mij makkelijk te geloven dat zulks kan. De voorbije jaren alsmaar minder gaan werken en toch meer en meer over en gelukkiger

Reactie plaatsen