Zijn er genoeg mensen wakker om de problemen op aarde het hoofd te bieden?

Zijn er genoeg mensen wakker om de problemen op aarde het hoofd te bieden?

Ik krijg geregeld (angstige) vragen van mensen over wat er in de wereld gebeurt. Zo wordt mij vaak gevraagd: ‘Zijn er wel genoeg mensen wakker om alle problemen die momenteel in de wereld spelen het hoofd te bieden? Op deze video geef ik mijn kijk daarop.

 

Wat vind je van de video? Ik vind het fijn wanneer je hieronder een reactie achterlaat. 

 

Over de schrijver
Simone Lodder
Door

Simone Lodder

op 09 Jun 2022

Dank je Henk. Het vertrouwen zal alleen maar groeien, het licht zal groeien!

Wil
Door

Wil

op 19 Jun 2022

Dank Henk zo inspirerend altijd😍

Ella
Door

Ella

op 20 Jun 2022

Fijn om deze boodschap van jou weer even te horen😍

Reactie plaatsen