Page content

DE BESTE VERSIE – TEGELTJESWIJSHEDEN

DE BESTE VERSIE – TEGELTJESWIJSHEDEN

Deelpagina

Een belangrijk aspect van de cursus ‘Leef de beste versie van jezelf’ is de enorme extra inspiratie die kan ontstaan wanneer we onze ervaringen met elkaar delen. Deel daarom je ervaringen en lees die van anderen. Het heeft een magisch effect. Doe het vandaag nog!

Wat is jouw tegeltjeswijsheid, levensmotto of eigenwijsheid?

In de cursus deel met veel plezier mijn eigen-wijsheid met jou gedeeld. Nu in de loop van de cursus ben ik benieuwd: wat is inmiddels jouw eigen-wijsheid? Kun je in één of twee zinnen samenvatten wat het levensmotto is waartoe deze cursus jou (mede) heeft geïnspireerd? Eén of twee zinnen die jou aanmoedigen, ook, om datgene wat je hier geleerd hebt, blijvend toe te passen? Ga er eens voor zitten en creëer je eigen levensmotto of ‘tegeltjeswijsheid’. Tip: Het kan voor deze opdracht handig zijn je collages er weer even bij te pakken! Hoe vat je de plaatjes en teksten erop kernachtig samen.

 

 

 

Wanneer je niet via Facebook wilt delen kun je helemaal onderaan de pagina, onder alle andere berichten, een reactie achterlaten.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?
Vul dan je naam en e-mail in en ontvang onze nieuwsbrief met GRATIS nieuwe video's, tips, info en aanbiedingen
Wij hebben ook een hekel aan spam
Laat een bericht achter

Comment Section

5 reacties op “DE BESTE VERSIE – TEGELTJESWIJSHEDEN


Door Petra op 17 januari 2020

Mijn wijsheid voor vandaag:
Ieder dieptepunt kan een keerpunt zijn!


Door Richarda op 18 januari 2020

Dank je wel lieve Petra, wat n mooie wijsheid. Ik neem hem mee voor vandaag.


Door Monique op 18 januari 2020

Wat mij wijzer en rustiger heeft gemaakt is dat ik geleerd heb dat ‘kunnen ontstaat als niet kunnen mag’


Door Mirjam en Joost op 18 januari 2020

Wij doen de lessen samen en merken hoe fijn dat is, hoe dat extra werkzaam is. Onze belangrijkste besef tot nu toe is dat de oefeningen uit de cursus daadwerkelijk in ons dagelijks leven een plaats krijgen, en nog belangrijker, dat ze echt werken. Wij zijn vrolijker, opgeruimder, positiever gestemd en merken hoe wij ons eigen licht scheppen: er is flow.


Door Pauline op 19 januari 2020

Mijn levenmotto was heel lang What doesn’t kill you makes you stronger.. mijn ervaring is dat vanuit de diepste dalen in je leven er soms de mooiste ontwikkelingen plaatsvinden en je je eigen kracht leert voelen en waartoe je allemaal niet in staat bent, zowel mentaal als fysiek.

Plaats een reactie


*